daverc Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 İnsanlarla eğlendigini her fırsatta dile getiriyor adam, hala üstüne gidip asabınızı bozuyosunuz,sizi ciddiyetsizlige davet ediyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 tarafsız olduğumu söylemedim, demokrasiye tarafım. türk milletine tarafım. "dünyaya kapanmıs cumhuriyetciler" gibi birşey dediğimi hatırlamıyorum ama evet kuvözde yaşayan elitistler filan dedim, onlar kendilerine ne diyeceklerini ayrıca seçebilir elbette ki. noyanh, ben bütün mesajlarımı atmadan önce özeleştiriye tabi tutuyorum, gönlüm rahat. zaten tekrar tekrar edilen onca hakarete çok daha ağır konuşmamak başka türlü mümkün değil. valla daver, zaten ciddiyet buysa artık ciddiyetsizliği bilemiyorum. ağız ishali gibi bir durum mevcut üç gündür adeta bu bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 belinden sopayı eksit etmicen bizim türklerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Söylemek istedigim, şu en az 3-4 gün insanlar ekstra duygusal ve gergin durumda ve bir süre daha bu durum sürecek. Normalde söylemeyecekleri seyleri birbirlerine ölçmeden tartmadan soyluyolar, bunlara ben de dahildim ama ilk günün sonunda farkederek insanlarla diyaloga girmekten kacindim cok huzurlu olyuor herkeze tavsiye ederim , çünkü mütabakata varılması imkansiz konular hakkında konusuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 zaten mütabakat arayan da yok, her tartışmanın sonucunda uzlaşmaya varılacak diye bir kaide yoktur. ama tartışma adabı ve asgari bir saygı seviyesi her daim korunmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Doğru , ancak sunu da ekliyeyim, tahrik olunca tahrip de arkasindan gelir herzaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 şu tartışmaları takip ettiysen kimin kimi tahrik ettiğinin farkındasındır herhalde sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: ben kımseye karsı herhangı bır hakarette bulunmuyorum,uzerıne alınması gereken ınsanlar bır bır gelıp cevap verecekler. demistim,kacıyorum. beni geren bir sey yok ister akp olsun ister chp ortalamanın uzerınde yasıyorum zaten,hic bir siyasi kanattan beklentim yok.sadece cagdas dusuncenin kaybetmesinden dolayı uzuntumu dile getiriyorum,arada haddini bilmeyenlerede dogal cevapları veriyorum.cogu insan tartısma ortamına girip kendini germekten dolayı yazmaz,ben dusundugumu dile getiririm.istegim cagdaslık yolu,siyaset-politika vs. umurumda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 çağdaşlığa uygun mu peki medeni davranışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 dürüst olmak cagdaslıktır.kaypaklık,sözünü yemek bunlar erdem değildir. neyse bb kuvozüme dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Terbiyesizlesmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: Bodrack üye § 24 Temmuz 2007, Salı - 11:16 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- İkinci olarak Atatürk İlkeleri'de Cumhuriyette bence sorgulanabilir bunda yanlış birşey görmüyorum. Atatürk'ün ilkelerinden hangisini sorgulamak istiyosun, sadece merak ettim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Macleod sorgulamak istiyorum dediğimi sanmıorm sorgulanabilir ve hatta sorgulanması gerekir dedim he illa istiosan Hepsi Çünkü herşeye sorgulayarak ulaşmaya çalışan bir insanım?Bunda yanlış birşeyde görmüyorum [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 16:18 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Sorgulamak konusunda bodracke katılıyorum. Bir şeyi din haline getirip sonra dincilere laf atarsanız komik duruma düşersiniz zira. [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 16:31 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Neden sorgulanması gerektiğini bir açıkla, sonra da sorgulamaya geçeriz. Merakımdan soruyorum sadece, ne diyeceksin acaba? Atatürk'e, Atatürkçülük'e karşısınız da nedenini hiç anlatmıyorsunuz, cidden çok merak ediyorum. [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 16:34 tarihinde, sg-1 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: Atatürk'e, Atatürkçülük'e karşısınız da nedenini hiç anlatmıyorsunuz, cidden çok merak ediyorum. Bu Atatürk'e ve Atatürkçülüğe karşı olmak değil. Komikleşmeyin, karşınıza sunulan her fikre tarafsız bir biçimde yaklaşıp onu sorgulayıp o fikir hakkında kendi sonuçlarınıza ulaşmaktır. Aksi halde karşınıza sunulan fikirleri direk bu cici bu kaka diye kabul ediyorsanız bu beyin yıkanması ve propogandadır kusura bakmayın. Nitekim hemen saldırganlaşmanız da bundan farklı değil. Nerden biliyorsun benim zamanında bu fikirleri sorgulayıp zaten bir sonuca ulaşmadığımı, ya da nerden çıkardın bunlara karşı bir düşünce ve tavır içersinde olduğumu? Şahsi fikrimi sorarsan da bir ideolojinin(ne tür bir ideoloji olduğu bir dahaki cümlede yazıyor, her şey için geçerli değil) din haline getirilmesi çok sakıncalıdır, zira din zamanla beraber çok az değilir. Politika, ideoloji ve siyaset böyle değildir ama içinde bulunduğu çağa ve dünyanın durumuna göre değişmelidir bence. [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 16:42 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 sg-1 yazılanları oku lütfen haksız yere atatürk karşıtı vs deme Oku bütün yazıları nerede atatürke karşı birşey yazmışım nerede atatürke bişy demişim Sorgulama kısmı ise şöyle Bir düşüncenin doğruluğuna nasıl ulaşırız?Sorgularız onu nedir ne değildir neresi doğrudur neresi yanlıştır gibisinden.Buradan atatürk düşmanı mı oluyorum?Eğer öyleyse sapına kadar atatürk düşmanıyım Aynı zamanda allah düşmanıyım çünkü allahı ve düşüncelerinide sorguladım Aynı zamanda budizmdir hristiyanlıktır anglostisizm hepsini kafamda tartarım sorgularım doğrusunu yada doğruya yakın olanını bulmaya çalışırım Sonuçta düşman olmadığım düşünce yok eğer sorguladığım için bana atatürk düşmanı diyorsanız edit:uykum var belki ben yanlış anlamışımdır ancak gerçekten sorguladığım için atatürk düşmanı ilan ediliyorsam bu yobazlıktır [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 16:42 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 İran olacağız yakında!!birbir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Of uykulu olmasam viktor için editlediğim şu resmi bulup koyarımda şimdi:)Hatta dur ben bulayım şunu Edit:ewt batman misali viktora işaretimizi attık şimdik viktoru bekliorz [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 16:50 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: Ardeth üye § 24 Temmuz 2007, Salı - 16:31 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Sorgulamak konusunda bodracke katılıyorum. Bir şeyi din haline getirip sonra dincilere laf atarsanız komik duruma düşersiniz zira. nasıl komik duruma düştüm anlayamadım. atatürk ilkelerini benimsemenin dincilere karşısında laikliği savunmanın nesi komikmiş. ha sen komik buluyosan tamam sana komiklik yapmaya devam edecek birçok insan bulunur burada.din yerine de koyan da yok bu ilkeleri. kimse körü körüne düşünmeden , okumadan anlamadan atatürkün ilkerini benimsemez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 tamam zaten ardeth de körü körüne inanıp bunu din haline getirirsen komik duruma düşersin demiş niye alındın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Bu arada karisiklik olmasin , benim onceki sayfadaki terbiyesizlesmeyelim sozum Apache'ye degil ona cevaben Sam'in yazdigi ve adminler tarafindan kaldirilan bir cumleyeydi. O silindigine gore benim yazimda silinebilir aslinda.Ben editleyemiyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 çok kötü bir editti dayanamadım kusura bakma d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 @Macleod her düşüncede oldugu gibi atatürkün düşüncelerinide din haline getirenler var.Her zaman olacaktirda ancak bunlarin azinlikta kalmasidir onemli olan edit:Elimden o kadar geldi ardeth:)Çok güzel olmuşda bi ara öm ile nasıl yaptığını anlat bunu hangi programdan vs:) bende bunu kullanırım artık ellerine sağlık mis gibi olmuş:D [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 17:09 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: nasıl komik duruma düştüm anlayamadım. atatürk ilkelerini benimsemenin dincilere karşısında laikliği savunmanın nesi komikmiş. ha sen komik buluyosan tamam sana komiklik yapmaya devam edecek birçok insan bulunur burada.din yerine de koyan da yok bu ilkeleri. kimse körü körüne düşünmeden , okumadan anlamadan atatürkün ilkerini benimsemez zaten. Yahu ben sana tek laf bile etmedim. Otur da bir düşün bu agresifliğinin sebebini bence? (edit- o soruya değil bodrackin fikrine yönelik bir yorummuş). Oturda bir oku laikliği savunarak komik duruma düşüyorsunuz diye tek bir kelime etmiş miyim? Siz sormadınız mı neden öyle düşündüğümü? Ben de açıkladım. Komiksiniz gerçekten yahu (evet şimdi direk sana diyorum). [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 17:12 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar