RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Arkadaşlar merhabalar benim şuan çalıştıgım grubumun adı Maske, grubum için bir afiş hazırlamam lazım bu afiş Taksimdeki çıkıcağımız barın önünde duracak... Aklıma hiç fikir gelmiyor nasıl bir resme yapsam ne yapsam diye... Siyah beyaz olabilir yada çok güzel renklere sahip böyle cıvıl cıvıl ama çokta fazla janjanlı olmayan göze çok rahatsız edici gelmeyen şeylerde olabilir. Tabi birazda tarz'ı yansıtacak birşeyler olabilir. Pop - rock çalıyoruz. Bayağı bir bakındım elimde beni pek memnun etmeyen 5 adet resim var, ama dediğim gibi pek memnun kalmadım buldugum resimlerden... Bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 03:50 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 aşağıdaki resimler üstünde bi konsept calısması deneyebilirsin, hem eğlence sektörü faktörünü vurguluyor bir nevi, hemde grubun ismiyle de uyumlu. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 çok klişe olur bence ya :) topla grubunu maskelerle foto çektir, hepinizinki de farklı olsun slipknot misali. hatta sahneye de onlarla çıkın hehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 evet maske alın kendinize. fotoğrafınızı ben çekerim. böyle de kıyak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 eheh konsept çalışmasından kastım da buydu zaten, ordan yola cıkarak bi yerlere varılması manasında yoksa klişe tabi, maske deyince aklımda ilk canlanan imajdı cunku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Böhüü :( Benim çarşamba gününe yetiştirmem lazım. Lütfen bir kaç resim yollayınız lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Hepinizin orjinal suratlarından maske yapabilirsin mesela. [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 06:15 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 karakalem çizmiyorum artık ama fikrimi söyleyim yukardaki gülen yüzün yarısını kes diğer yarısını somurtan yüzü koy ama hafif aşağıya düşsün sanki ondan kopup düşüyormuş gibi karakalem çalışması ile gölgelendirme iyi verilirse çok şahane olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 miğfer kullansanıza "kodum mu kafayı oturturum" hesabı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 [spo] [/spo] dışardan link verme problemi [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 14:54 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar