Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy, güzel müzik çalan kafe - barlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

İki tip mekan arıyorum, normal barlar ile cafe kıvamında (alkollü alkolsüz, genelde alkolsüz) yerler.

İkisinde de olması gereken şeyler:

Öncelikle bir biraya 7-8, bir kahveye 6-7 milyon vermemem diyeyim. Çoğu yerde yok tabi böyle bir şey de, yine de varsa da uçmayalım.

İkincisi, en önemlisi:

(hepsinin arasında ve/veya vardır) Caz, Ambient/Lounge, Trip Hop, World Music tarzı şeyler çalması.

Sonuncu olarak:

Aşırı gürültülü, aşırı kalabalık falan olmasın. Misal olarak müziğin sesini açık ve net olarak duyabileyim.

Bu kadar.

-----------------

Barlar Sokağı'nda Dunia var Trip'in karşısında, orayı beğenmiştim az çok bar olarak, başka bilmiyorum pek.

edit: İlk gelen msn cevabı (başlığı görmeyen körler ölsün) Nevizade dediği için tekrar hatırlatıyorum: Kadıköy.

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 01:26 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
cafe olarak nargile seviyosan 3 mekan war kadkoyde
moda kafe > kalyon > rambetiko

ik mekana gider adimi verirseniz (bonepart deil elbet) en gral ilgiyide gorursunuz

cafe olarak diyosan fbm den asagi inerken bi kac tane guzel kafe war
turku evlerinin orda
bide guzel arlar sokaginda lal war
tabu jenga pastalar felan baya guzel

ne yazik ki kadikoyde pek world music fean calan yer yok bar olarak
ama karin war gene barlar sokaginda elektronik muzik calan cok rahattir mekan en alt kat (bodrum) pufflara yatablir yada en ust katta deri arahat koltuklara yayilirsiniz

tripi biliyosundur zaten ama ora buddha voodoo felan baya kalabalik mekannar ama canli rock muzik war
arka bahce ve kargada da rock muzik war ama nispeten daha bos mekanlar (karga direk wowda ki scholomance ama karanlik felan)

yane onerim
kafe olarak moda cafe
bar olarak karindir

bos ve rahat mekan istiyosan
Mesaj tarihi:
Barlar sokağının bitimine doğru Wagon (ya da Vagon, tam bilmiyorum adını sdfa) var, orayı deneyebilirsin.
Kahve-vari bi havası vardır, gayet güzel müzik çalar (efsane rock parçaları çalarlar, Cranberries'den tut Dire Straits'e, Lynyrd Skynyrd'e kadar), sakindir, millet oturup tavla oynar, müzik zevkini batırabilcek yegane şey de tavladan gelen sestir.
Bi de harika menemen yaparlar.

Edit: Unutmadan, çok büyük bi yer diildir. Dört kişilik 6-7 masa anca vardır içerde. Kapının önüne de iki tane mi ne masa koyuyolar gerçi.

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 02:38 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bone cok saol, süper oldu.

şunu sorayım bir de bu bahsi geçen mekanlar arasından, çoğunu ismen hatırlıyorum çünkü.

Bahçe vs. si olan, olmayanlarda da içeride bunalmayacağım (basık olan ya da ferah olmayan) türden olanlar hangileridir
Mesaj tarihi:
arka oda var.bahçesi de var.cafe/bar diye geçer heralde.pek severim dekorunu falan.rahat güzel biryer.triphop civarı birşeyler çalar genelde.oturup rahat rahat konuşup edebilceğin biryer.(bangır bangır müzikli yerler beni çok geriyo)
Mesaj tarihi:
arkaoda guzeldir , ama bana sorarsan moda cafelerden uzak dur derım. iki tane war kadıkoyde biri bahonun yanı final dersanesı karşısı oburu de moda da bulunan moda cafe ki bence oyle ahım şahım bı mekan dııl hatta bence sacma bı yer olmus. moda da alı ustanın karşısında sosisli satan yerin ustu war 2pire orayı dene derim.
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...