slickers Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Merhabal ben açıköğretim fakültesine gitmeyi planlıyorum ama kararsız kaldım kamu yönetimimi işletmemi veya iktisatmı migrosta çalışıyorum hedefim okulumu bitirip bu işletmede yükselmek sizce hangisi daha kolay ve iyi olur şimdiden sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 işletme kolay. İktisat'a göre. Kamu yönetimi hakkında bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 migrosa sorsan bunu?belki yardımcı olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 işletme okuması kolay + joker eleman her yerde her işi yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 işletme muhtemelen daha kolaydır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 isletme kolay bi boka yaramiyosun ama iktisat bitirirsen gider mali musavirlik belgeni alir en kotu 2 3 sirketin defterlerini tutar para kazanirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 bone işletmede de müfettişlik sınavlarına girip kolaycana köşeyi dönebiliyorsun en kıyağından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 mali müşavir olup da şirketlerin peşinden koştuğu bir eleman haline de gelebilirsin "abi bizi kurtar" diye :p ha işletmenin bir işe yaramadığı doğru değil görüştüğümüz ilaç şirketleri bile sizden 50 eleman alıyorsak 2-3ü bilim adamı endüstri olmayan mühendisler geri kalanı endüstri mühendisi ve işletmeci diyorlar. bir de kuzenim var odtü işletme okumuştu şimdi eyçesbiside çalışıyo iyi bir pozisyonda (29 yaşında) maaşı da oldukça iyi. [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 03:36 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 03:37 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 işletme mezunlarıda mali müşavir olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar