ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yanlışını gösterince neden sinirleniyosun ki doruk?
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @messor: inşallah abi, neyle dalga geçtiğini unutmaz insanlar
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @Dynun bu konuda çok eski bir topicte bir şey yazmıştım. Dini siyasi araç olarak kullanarak karşıtlarında hem kendilerine hem de dine karşı antipati uyandırıyorlar diye. Bu, bunun en çok tavana vurduğu günün sonucudur. Orada mesaj yazanların hiçbirisi eminim cami çıkışında gördüğü insanlara karşı birşey hissetmez normalde. Ama işin içine siyaset girince "Lan kesin akp ye oy vermiştir bunlar" diyerek onları kendi aklında kötü konuma koyabilir, gayet doğaldır. Ama bu forumda anlaşılmayan birşey var. Özellikle siyaset ve furbol tartışmalarında çok belli oluyor. Çoğu insanda, zıt fikirlerde olduğu kişiye karşı bir düşmanlık hissi oluyor. Şahsen arkadaş grubumda namaz kaçırmayıp akpye de oy verecek bir sürü insan vardı. Oldukça hararetli tartışmalarımız olurdu siyasetle ilgili, ama asla bu bizim aramıza girmezdi, ister samimi olalım ister olmayalım. bu düşmancılık oyununu anlayamıyorum. insanlar kinci olmuş resmen. //ek olarak; akp ye oy verenlerin içinde, bana göre kötü niyetli olanlarıyla öğrendiğim anda diyaloğu kestim evet, vatan hainleriyle işim olmaz çünkü. ama mantıklı sebepleri olan veya cahilliğinden oy verenlere saygı göstermekten başka yapabileceğim bişi yok. [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 00:37 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ginaly bir yanlışımı göremedim ben evladım, benimle uğraşmayı bırak lütfen, ben orada ne dine laf atmışım ne namaz kılana ne türban takana hakarette bulunmuşum. Bunların dışında bir şey yapmış olabilirim ama yapılmayacağını da söylemedim zaten.
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Zıt fikire karşı olmak değil. Senin dediğine göre kırmızıyı sevenler yeşili sevenlere kin güdüyor gibi bir şey oldu. Alakası bile yok.
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 messor, aynen öyle, bu hava uzun süredir paticik'te var. bazı kişilere sürekli sataşılması, en basitinden, ginaly'nin dün yazdığım şeyi unutmayıp bunu getirip önüme koyması ve laf sokmaya çalışması, en güzel örneği. laf sokmadan tartışamıyoruz, ben kendim de yapamıyorum belki, ama salt tartışma yapamıyoruz safi laf sokmaya çalışmaktan ibaret çoğu tartışma //imlak [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 00:40 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Futbol muhabbetini ele alalım. X takımı tutan var Y takımını tutan var. Normal şartlar altında bunlar birbirlerine hiç bir şekilde hakaret edemez, 2. sınıf insan yerine koyamazlar. Ama gün gelir bunlardan biri şike yaparsa, işte o zaman o dediğin olur. Şuanki mevzu bunla alakalıdır. Seçimde şike var demek değildir, AKP nin devlete verdiği zararlar sözkonusudur. Yoksa kime ne başkasının dininden.
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ben din yüzünden kutuplaşılıyor demedim zaten. kutuplaşılıyor ama yani, ne kadar tartışırsan tartış, karşındakine kin tutmak yanlış.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 futbol insanları şiddete sürüklüyor. futbol yasaklansın. taraftarlar forma ile kamusal alanlara giremesin.
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yahu durduk yere sataşmıyorum ki, dinana demin saygıdan bahsediyorsun, dün ise o sayfada bu ve bunun gibi postlarınla dalga geçmişin. buradaki çelişkiyi gösterdik. samimiyetsizliktir bu.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 akpnin dini kullanıp insanları dindarlara karşı kışkırttığını hiç sanmıyorum. bence zaten dine saygısı olmayan insanlar var ve akp de bunlara güzel bi bahane veriyor sadece. yapasıları var zaten insanların yani. saygı duy diyip duymayanlara selamlar
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ben dinle falan dalga geçmedim, tekrar söylüyorum. en fazla o kelimeleri ağzına sakız eden dincilerle dalga geçmişimdir, ki o mesajımda onu da yapmamışım. gayet normal bir takılmaydı sadece, ama neden üzerinize alınıyorsunuz anlamadım.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 horace, seçim sonuçları bi özgüven kazandırdı sana sanki? yanarım da bu gericilerin şimdi ukala ukala konuşabilceklerine yanarım ben laik demokratik bir türkiyeye inananan 20 yaşında bi insan olarak bunlardan artık bıktım senelerdir o iğrenç görüntülerinden suratlarındaki pis ifadeden kıyafetlerinden konuşmalarından herşeylerinden tiksiniyorum.Ama ne yazıkki "Türk milleti zekidir" sözünün yanlış bir tespit olduğunu bir kez daha anlamama sebep olan bir halk Atatürke küfür eden taliban uşağının tekine 46% oy verebiliyor.Türklüğümden utanıyorum artık Atamızın kemikleri sızlıyordur eminim mezarında.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 öeeh ya. chp seçim kazanınca akıllı akp ve diğer sağ partilet kazanınca salak mı oluyor?
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @fede kendi fikrin canım kardeşim, dediğim gibi arkadaş grubumda oldukça dindar insanlar vardı, eğer dinle ilgili bir sorunum olsaydı öyle arkadaşlarım olamazdı. ha benim de dine saygısızlık etmem için dinsiz olmam lazım, belki size göre öyle olabilirim, sizden olmayabilirim ama -biraz kişisel- allah'a inanıyorum, ve inancımı yerine getirdiğimi düşünüyorum..
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 dinle alay etmen için dinsiz olman lazım. o da güzel
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 fede yazıyı iyice okursan Atatürke küfür eden insanların bu milletten %46 alması mesela.Analarını bacılarını kurtaran Atatürk,Atatürk düşmanları tek başına iktidar.Böyle nankör bi millet daha yok yeryüzünde.Haram olsun dökülen kanlar.
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 allah'a inanan (dinsiz olmayan) biri allah'a inanmak (din) ile nasıl dalga geçebilir fede, ya da geçer mi sence? daha başka nasıl anlatayım? neden laf salatası yapıyorsun
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ben akpye oy veren insanların ne düşünerek oy verdiğini biliyorum. en yakından babam verdi akpye ne düşündüğünü biliyorum adamın. kaç kere de kavga ettik ama saygısızlık etmeme sebep diil bu. babam kalkıp da " bu adamlar atatürke sövdü oy vereyim ben bunlara" mı diyo yani. % 46 böyle mi diyo?
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Eheh, amcama Atatürk ü sorduğumda "tamam kurtardı etti teşekkür ederiz amma abartılıyor" demişti. Kendisi akp ilçe başkanıdır da. Komik.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 laf salatası değil. dediklerin üzerinden sadece sana da değil forumun genelinde hakim olan akp üzerinden dine vurayım anlayışına benim lafım. direk üzerine alınma yani
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bence akp üzerinden dine vurayımdan çok din üzerinden akp ye vurayım vardır, ha bu doğrudur yanlıştır bilemem, ama müslüman olan herkes akp ye oy vermedi, ya da akp ye oy vermeyen herkes ateist-hristiyan-anti-islamcı-vs. değil.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ya ne kimse AKPye Atatürke laf etti diye oy verdi nede CHPye oy verenler dinsiz. Lütfen kışkırtmalara aldırmayınız. Sağ solkavgaları benzer sebeblerden çıktı eskiden lütfen yazınızı yazarken bi kere daha okuyup postlayın. Dün konuştuğunuzinsanları kırmanın ne size ne onlara nede Tğrkiyenin geleceği için kimseye yararı yok.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 zaten müslüman olan herkesin akp ye oy vermesi kadar saçma bişey olamaz.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Hangi gelecek absolut? Gelecek için öngörlerim amerikan kuklası ümmetçi bir devlet.Bu mudur gelecek? bırakınız.
Öne çıkan mesajlar