Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanyada üniveriste eğitimi

Marveloth

Öne çıkan mesajlar

aachen'da kalmıştım 2 hafta sonra amsterdam'a gitmiştik =)

mekanik-3 dersinde amfide en arkadan inanılmaz güzel kağıt uçaklar atıp kürsüdeki hocayı vurmaya çalışıyolardı =)))

[spo]Sly-One
üye § 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:37 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

iyilik yaramıyo lan.
bi bok bilmiyo dediğin adam buralarda 1 sene burda okudu ama....
şu anda da aachen'da kalıyorum, makina müh. te almanyanın en iyi üniversitesi. ben bişey bilmiorum da senin gurbetçi ailen biliosa onlara sor o zaman çattık lan. seni okutmazlar buralarda, adam olmayanı geri yolluyolar.

--------------------------------------------------------------------------------
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

İşte ben aynısını yaptım. Üniversiteye kaydım olmadan geçen sene.. Davetiyeler fln hepsi hazırlandı tapular fln herneyse. Vize vermediler. Evli dğeilmişim okumuyomuşum ve çalışmıyomuşum. Bu sene Universiteye yerleşip tekrar deniycem. Gidememem için bi sebep görmüyorum. Dil dışında. İnş olucak
Sosyal ağlarda paylaş

sly-one kutunu temizle de atayım:

leidseplein straat'da Bulldog'un yanından girdiğin sokakta Amsterdamned adlı mekanın karşısında bir otel var çok ucuz vantilatörlü (!) televizyonlu fln...

otelde çalışan herkez afgan ve hepsi türkçe biliyor çok kral adamlar kalıcak yeriniz daha yoksa orda kalın...

edit: leidseplein en merkezi yerlerden biri zebra vs. bütün klüplere concert hall'lara 2dk yürüyüş mesafesi... kime sorsan da gösterir leidseplein'ı...

edit2: gece tramvaya bineceksiniz gezmek için, orta kapıdan girin ve BILET ALMAYIN. kontrol olmuyor gece. (hani almanyadaki kontrolculer yok burda rahat rahat schwarzfahren yapın gece)

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:48 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Üni eğitimi için yaklaşık bir 400 saatlik almanca eğitimini belgelemen gerekiyor.Kurslara falan yazıl.Goethe ins. lerde tamamladığın kursun belgesiyle falan başvurursan bu işi çözmüş olursun.Aklıma gelenler oldukça yazarım.

ps:bu mesaj sadece baştaki mesaj okunarak yazılmıştır.Verdiğim bilgiyi benden önce aktaran olduysa bu mesajı esgeçiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
türkiye'de lisansı bitirip, almanya'da diploma veya mastera devam eden var mı buralarda?
fakülteyi tarihinin en kötü akademik kaydıyla bitirecek biri olarak almanyada devam şansım ne kadardır acaba? :P
almancam baya iyi sayılır. testDaF'ta iyi bişeyler yaparım sanırım.
bölüm itü endüstri
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...