kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 aachen'da kalmıştım 2 hafta sonra amsterdam'a gitmiştik =) mekanik-3 dersinde amfide en arkadan inanılmaz güzel kağıt uçaklar atıp kürsüdeki hocayı vurmaya çalışıyolardı =))) [spo]Sly-One üye § 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:37 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- iyilik yaramıyo lan. bi bok bilmiyo dediğin adam buralarda 1 sene burda okudu ama.... şu anda da aachen'da kalıyorum, makina müh. te almanyanın en iyi üniversitesi. ben bişey bilmiorum da senin gurbetçi ailen biliosa onlara sor o zaman çattık lan. seni okutmazlar buralarda, adam olmayanı geri yolluyolar. -------------------------------------------------------------------------------- [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 İşte ben aynısını yaptım. Üniversiteye kaydım olmadan geçen sene.. Davetiyeler fln hepsi hazırlandı tapular fln herneyse. Vize vermediler. Evli dğeilmişim okumuyomuşum ve çalışmıyomuşum. Bu sene Universiteye yerleşip tekrar deniycem. Gidememem için bi sebep görmüyorum. Dil dışında. İnş olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 dil kursuna kayıt olabilirsen gidersin bu sefer diye düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 biz de yarın amsterdama gidiyoruz kel, var mı bi tavsiyen? redlight deme şimdi. adam gibi tatlı falan nerde yenir gibi özel bi tavsiyen varsa pm at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Tamam beyler azcık adam olun şurda iki şey öğreniyorum. Sizden cevap beklemiyorum anlatabiliyomuyum? Topicte yardım isteyen benim. Beğenmiyosan çekip gidersin kimseye zorla okutmuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: Vize vermediler. Evli dğeilmişim okumuyomuşum ve çalışmıyomuşum. yazık lan =(( harbi üzüldüm. özür diliyorum önceki davranışlarım için =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bu arada kertenkel'in acchen daki üni yi övdüğünü sanmıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sly-one kutunu temizle de atayım: leidseplein straat'da Bulldog'un yanından girdiğin sokakta Amsterdamned adlı mekanın karşısında bir otel var çok ucuz vantilatörlü (!) televizyonlu fln... otelde çalışan herkez afgan ve hepsi türkçe biliyor çok kral adamlar kalıcak yeriniz daha yoksa orda kalın... edit: leidseplein en merkezi yerlerden biri zebra vs. bütün klüplere concert hall'lara 2dk yürüyüş mesafesi... kime sorsan da gösterir leidseplein'ı... edit2: gece tramvaya bineceksiniz gezmek için, orta kapıdan girin ve BILET ALMAYIN. kontrol olmuyor gece. (hani almanyadaki kontrolculer yok burda rahat rahat schwarzfahren yapın gece) [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:48 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ya ne insanlar var :) hay allah yerildim bak şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 aachen mühendisliklerde en iyi üniversiteler arasında berlin technik- ludwig maximillian munich'le fln bu arada marveloth ama şehir küçük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:52 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Sly-one görevini tamamladığına göre ufaktan toz olabilirsin die düşünüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hahahaffds, foto supermis can [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 00:11 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Marvel , havlamak bana düşmez de , sende aşağılık kompleksi var sonnenlicht , birine görün , çocukluğuna inin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Üni eğitimi için yaklaşık bir 400 saatlik almanca eğitimini belgelemen gerekiyor.Kurslara falan yazıl.Goethe ins. lerde tamamladığın kursun belgesiyle falan başvurursan bu işi çözmüş olursun.Aklıma gelenler oldukça yazarım. ps:bu mesaj sadece baştaki mesaj okunarak yazılmıştır.Verdiğim bilgiyi benden önce aktaran olduysa bu mesajı esgeçiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 türkiye'de lisansı bitirip, almanya'da diploma veya mastera devam eden var mı buralarda? fakülteyi tarihinin en kötü akademik kaydıyla bitirecek biri olarak almanyada devam şansım ne kadardır acaba? :P almancam baya iyi sayılır. testDaF'ta iyi bişeyler yaparım sanırım. bölüm itü endüstri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bölümünün denkliği var mı onu öğren ilk önce almanyadaki univ. ile turkiye'dekiler denk degil cunku master'a kabul olmak icin 1-2 sene okuman gerekebiliyor kredi sistemleri falan farklı DAAD diye arat google'da oraya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Sunshine Almanya takıntın yoksa, pek tavsiye etmem. Mis gibi endüstri okumuşsun, git MBA falan yap supply chain management üzerine biraz rahatla derim :) Almanya'nın eğitim sistemi inanılmaz ağır... Bir de yukarıda bir arkadaşın dediği gibi 1 2 sene okumak zorunda kalabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ha ona değinmedim bile 2 senelik master programını 3 senede bitirirsen iyi sayılırsın zordur yani almanya kan alırlar, şemsiye muhabbeti anlatırsınız birbirinize arkadaşlarınızla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 kan vere vere kan kalmadi bende. almanya aci vatan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Marveloth said: Senin bana önceki topicketn garezin var belli... Avusturalya meselesi hatırladın... ahah efsane. vanille olsaydı, orada üniversite okumanın zorlukları, alınan kanlar konusunda destanımsı bişiler yazardı eminim ki. yararlı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 yazdiklarimiza dikkat edelim lutfen, simdi konuyu kitliyorum, aksam gereksiz mesajlari temizler geri acarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar