GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 İnsallah ayni seyleri turkiye macinda da yapmaz .. Ust uste ayni hata dan sari alip kırmızı almasi biraz garip..[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan!
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Biz yenelimde şu ingilizleri İlhan ne yaparsa yapsın.maç 1-0 bitsin biz yenelim ilhan 1. dakikada atılsada olur ehehe[hline]youth only zone! ICQ :3500388
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 be$ikta$ macinda takıma rkada$larina dua etsin yoksa simdi paf takımında falandı herhalde[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan!
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Temiz bi dayak atsa birisi İlhana, o da rahatlıcak takımda.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ben derim ki ilhan madem kırmızı aliyo hic degilse soyle owen falan onu sakatlasin vatana millete hayirli bir iste bulunsun oyle yesin kırmızıyı Yoksa iki kere ayni hatadan ve bos yere alınan sari kartdan giricekse bos is kırsın birinin bacagini faydasi olsun !![hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan!
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Salağa bişey olmaz[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 said: GuNBoX, 09 October 2003 00:41 tarihinde demiş ki: ben derim ki ilhan madem kırmızı aliyo hic degilse soyle owen falan onu sakatlasin vatana millete hayirli bir iste bulunsun oyle yesin kırmızıyı Yoksa iki kere ayni hatadan ve bos yere alınan sari kartdan giricekse bos is kırsın birinin bacagini faydasi olsun !![hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! bence ıngılızler ılhana sert gırsın,mumkunse her yerını kırsın.boylelıkle ılhandan kurutuluruz hemde adamlar 10 kısı kalmıs olur. ınsallah yaparlar bunu.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 said: Absolut, 08 October 2003 15:56 tarihinde demiş ki: Temiz bi dayak atsa birisi İlhana, o da rahatlıcak takımda.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting bence onu sınan engın dovecek az kaldı[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 said: Hocigt, 10 October 2003 23:09 tarihinde demiş ki: said: GuNBoX, 09 October 2003 00:41 tarihinde demiş ki: ben derim ki ilhan madem kırmızı aliyo hic degilse soyle owen falan onu sakatlasin vatana millete hayirli bir iste bulunsun oyle yesin kırmızıyı Yoksa iki kere ayni hatadan ve bos yere alınan sari kartdan giricekse bos is kırsın birinin bacagini faydasi olsun !![hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! bence ıngılızler ılhana sert gırsın,mumkunse her yerını kırsın.boylelıkle ılhandan kurutuluruz hemde adamlar 10 kısı kalmıs olur. ınsallah yaparlar bunu. Allah akıl fikir versin, ama insan oLana..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
StarAdam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 oynamayacakki maçta tuncay nihat şükür varken ne işi var o hıyarın
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ben sinan engin olsam laila'nın çıkışında beklerdim, 2 diz kapağına da birer kurşun çıkardım sabah 5'te ilhan laila'dan ayrılırken. futbol hayatını bitirirdim ahuah[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 kadro da owen yok ama ilhan var uhuhu bugun belli olucak[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
Öne çıkan mesajlar