Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Gerçekten fikirlere ihtiyacım var hni artıları eksileri nedenleriyle bilgileri olan veya oralarda okuyan arkadaşlarn fikirlerine şu anda çok ihtiyacım var çnkü çıldırmak üzereyim.. Puan 353 sıra : 8100 Düşündüklerm şunlar 1-Marmara diş hekimliği 9000 küsür 2-Yıldız Bilgisayar 7480 3-Yıldız Endüstri 10400 4-itü endüstri veya bilgisayar ancak bunlar sadece puan yznden yazıcam yoksa sırayla alakam yk.. 5-İtü makina 7960 vs vs vs Hep diş hekimliği ddm,çevremde hep öyle ddi şöyleydi böyleydi diye..Ama zor okuyan kişilerden duyduklarm ve sabah 8 akşam 6 buçuk ders programıyla nası yapacağım ddiğim bir bölüm..Bilemiyorm kafam karmakarışık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 boğaziçi inşaat düşün derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 onunda sırası 4900 çok uzak ihtimaller bunlar , bide alternatif ekliyosun iice kafam gidiyo :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hmm :) o zaman birde galatasaray ünv. düsün endüstri ve bilgisayar müh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 direk itu makınaya gir derim ,bırak diş hekimligini filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 GS direk out çnkü 2 sene hazırlık okuyamam bir kere onu biliyorm en azndan :) itü makina evet yakın blki üste yazabilrm blki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 daha ne olacagina karar vermemissin, universite sinavina girecegine "ben ne olacagim acaba, ne is olsa yaparim abici mi olsam" sinavina girsen daha bi yararli vatana millete sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 haklısın,keşke 1 idealim olsaydı ve o ideal peşinde koşsaydm.. ama böyle yetişmedik işte çevremizde hep somut şeyler vardı onlara inandık öyle büyüdük vs vs ama bunu sorgulamak sana düşmez,bk topici neden açtım,bu bölümler hakknda insanlarn fikirlerini almak içn,eer ki düşüncemi söyledm arkadaşım diyorsan da bn sana düşünceni sormadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 itü'den uzak dur bence... eskisi gibi iyi eğitim veremiyor bence.. ayrıca itü'de makina okursan 4 senede 10 tane kız fln görürsün derslerde kafayı yersin.. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 21:50 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: itü'den uzak dur bence... eskisi gibi iyi eğitim veremiyor bence.. eğer bu söylediğinin sağlam bir dayanağı varsa bna büyük yardımın dokunur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 okuyan arkadaslarim, mezun olan arkadaslarim ve eksisozluk'den okudugum kadari ile bilgim var, abim de müzik master'ı yapıyor o pek alakalı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 özel okullara transfer oldu diye biliyorum itünün öğretmenleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bi dkka ya 318 puanım war sıram 47000 301 puanlık sırası 38 bin olan okula giremiomuyum ben şmdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 yok da boyle iddiaa oynuyormus gibi tercihler yapiyorsunuz, o bolumlere girip (madem o kadar gaza geliyosunuz bu forumlarda) vatanina milletine faydali olabilecek, onceden bilgisi olan insanlar giremiyor. yazik. fikrimi de soylerim ayrica, burasi forum :), okumamakta serbestsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 dmi bncede katılıorm sana...benim diş hekimliii kontenjanımı doldurma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 abartmayın itü makinede bulunduğunuz derse göre gayet güzel miktarda bayan arkadaş görebiliyorsunuz. mühendislikte her sekilde itü ezer , yıldız gereksiz.boğaziçini de iktisat fln istiosan yaz, diş hekimliği falan gerek yok. itü makineyi öneririm. düşün ki ben inşaatta okuyorum, deri koltuklarımız gayet manken ajansı:D ha derste o kadar kız olmaz o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 çok istekli değilsen makine sakın yazma, endüstri değmez.. bilgisayarı pek düşünme, dişci olmak yerine eczacılığı düşünebilirsin,, YTÜ 'nde okumak yerine İTÜ 'sini düşün.. illaa mühendis olcam diyosan mak-inş 'dan başkasını düşünme.. bu arada yıldız makina da okuyorm, yukardaki arkadaşa şiddetle katılıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bence özel ilgin olmayan bir mühendislik dalı seçmen yanlış olur. mühendislik zor iş yani eğer özel ilgin yoksa bayabilir, yarı yolda kalabilirsin. kişisel fikrim tabi. not: her ne kadar çoğu bölümde böyle bir risk olsa da, özellikle tıp ve mühendislikler gibi ağır bölümlerde bunun yaşanma ihtimali daha yüksektir gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar