Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy - Bostancı civarında çok iyi bir restoran?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zanzibar Cemil Topuzlu caddesi uzerinde ilerleyeceksin, sagda Med Amerikan poliklinigi var en alt kati pastane hatta (adini unuttum simdi). Onu gecince arkadasin dedigi gibi az ilerde Irmak Okullarini goruyordun saniyorum, onun ordan saga sapacaksin, ilerle biraz zaten eski beyaz kosk renove edilmis, yanilmiyorsam 3 katli. Park yeri var arabayla gideceksen. Ben 2 kisi 90 YTL hesap odemistim. Fiyatlari caddedeki herhangi bir yer gibi. Fakat cok guzel bir mekan, tavsiye edilir.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Kalaşmış ta Develi var, Hai var, divan var çok güzel manzaralı.
Eğer biraz da eğlence istiosan fenerbahçe de trueblue var.
suadiye de sahilde ismi yanlış hatırlamıosam" cafe suadiye" gibin bişi var. Cadde üstünde kaliteli fastfood friday's var. Eğer kız arkadaşın doğu yemeklerini seviosa ve verdiğim paraya karnım doysun hem de kaliteli bi yer olsun diosan suadiye de sahilde recep usta var. Ondan biraz önce de tike var. Buaralarda rahatça yemek yersiniz.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
kozyatağında mayıs var veya onun karşısındaki yer(adını unuttum şimdi ama orası daha güzel hatta)

akşam olunca mumla aydınlanıyo buralar.gerçekten çok romantik.ben çoğu zaman oraya götürürüm.yemeklerde lezzettli ve fiyatlar normal.bence kız arkadaşını götürmek için çok güzel bi yer.

çok lüks bi yer istersen küçükyalı sahildeki yerler var.ama iyi para bayılırsın.

diyeceğim o ki eğer akşam gideceksen,kızda maltepede oturuyosa, araban yoksa taksiye para ayırmayı unutma.taksiye ayıracak paran yoksa cadde yaş olabilir.maltepe tarafına dönmek zulüm çünkü..

ama caddebostan barlar sokağında biyerlere gidersen sahilden kolay..

onun dışında fenerbahçe trueblue diyolar ben daha gidemedm.ama orasıda iyi geçiriyomus.gerci orası biraz kop kop galiba..fotograflarında güzel gözüküyodu

[ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 11:54 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
kebapcidan kebapciya fark var.. Kiz arkada$ini goturebilecegin nezih kebapcilar:

Kosebasi (fenerbahce), Tike (caddebostan), Develi (kalamis marina)

bu uc mekan da guzeldir.. Ama sen oyle geni$ bir alan cizmi$sin ki, sana 15 tane mekan sayarim, aklin kari$ir.. Ki hemen hemen yarisi da sayilmi$ zaten...

Kizlar boyle otantik degisik seyleri severler, ve butun kizlar istisnasiz romantizmden hoslanirlar.. Develi'ye gidersin, kebab oncesi kavaklidere kalecik karasi, okuzgozu ya da selection actirirsin, mum i$igi da getiriyorlar sanirim ciftlere, sorma gerisini.. zaten kalitesi cok iyi mekanin cok da gecirmiyorlar. Ama haftasonu degil de boyle per$embe falan gidersen daha az mu$teri oluyor iceride, kiyida ko$ede yalniz oturma $ansiniz artar...

Onun di$inda benim gonulden destekledigim bir yer yok.. ne midpoint ne kirinti ne happymoons ne de fridays..bunlarin hepsi insan kayniyor 7/24 yanyana sacma sapan muhabbet icinde yemek yiyorsunuz. Romantizmden cok uzak, daha cok eglenceye yakin, 2-3. bulu$ma icin ideal olabilir..
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bügün o güzergahta tavacı recep usta diye bi yere gittim aman aman
güzel görünüyo ama; çok başarısız yemek tercihleri, etleri falan acayip yaglıydı hiç begenmedim.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yaw midpoint e hic gitmedimde ablam bi kac kere gitmis iste gecen bi gidilcek durum oldu yer dusunuyoruzda ablam dedi her gittinde bocek, kurt filan cikmis o yuzden gitmeden sogudum yani
Mesaj tarihi:
adana dostlar kebapçısı.kozyatağı carrefourun arkasında.ilk kurulduğunda gayet makuldü fiyatları.fakat millet keşfettikçe baya bi zamlandı.fazla yiyip içmezseniz bi büyükle 100 milyona çıkabilirsiniz.adana kebabı muazzamdır.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yazın olsa house cafe derdim ust katı açık oluyor çok güzel manzara var, ama kışın alt katta kapalısında o kadar güzel olmuyor; yazlık mekan yani... onun dışında kırıntıdan ya da midpointten şaşmıycaksın... belki cafe suadiye de düşünülebilir, ya da bi vapiano var suadiye tarafında gene, oraya da gidilebilir... tabi ben şahsen avrupa yakasındaki yerleri tercih ederdim bir bayanla yemeğe çıkıyorsam
  • Yeni Oluştur...