Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BESMELE

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

Viktor : Ben her kesimden insana ve görüşlerine saygı duyuyorum. Kendi görüşümede saygı duyulmasını istiyorum.Diyorum ki bu konuda hassasım lütfen üzerime yorum yapmayın.Misal ben senin ateistliğine saygılıysam sende benim düşünceme saygı duymalısın.Beni yobazla aynı kefeye koyuyuosun.Dinci bunlar, kafire her türlü hakareti eder ama dine söyletmez.Yazdıklarımdan bunu çıkardıysan tekrar oku.Yok anlayıpda yazdıysan genelleme yapma.
Messor : Yazık gerçekten yazık. Ben uçan spagettiye inanıyorum vs. Benim Allah inancımla dalga geçme, bu tür konularda geyigini yapmayın dedikçe üzerine geliyorsunuz. Başkasının saygı duyduğu, ona görekutsal bir imgeyle dalga geçmek ne zamandan beri moda ? Yoksa 'cool'luk göstergesi mi ?
Absolut : Abi evet senin resminden rahatsız oldum.Herşeye ragmen sevip sayıp izledigim insanlardansın. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Müslümanların inançlarıylan dalga geçince the b@b k1n6 filanmı oluyorsunuz veya forumda repinizmi artıyor ayarcı üvanınımı alıyorsunuz? çok ilginç bir milletiz insanlar genelde başka ülkelerin inançlarıylan dalga geçer bizde ise tam tersi...
ister muza ister hıyara tap burda insanların inanışları hakkında dalga geçemezsin geçicem diyorsan burası yanlış forum
Sosyal ağlarda paylaş

Dinle dalga geçmeyi marifet sanan tipler doldu forumda ister ateist ol ister yahudi istersen budist beni ilgilendirmez ne laf edebilirim nede dalga geçebilirim
Deniz Baykal yazma sebebimde malum seçimlerden sonraki konular ile alakalı olduğu için dalga geçicek birşey arıyosanız o da Deniz Baykalın başarısızlığıdır sanki kazanan şeriat her müslümanda YOBAZ gibi davranıp dalga geçen mesajlarınızıda alın defolup gidip
yazık yöneticiler forumda bu mesajları okuyup birşey yapmıyorlarsa paticik ölmüş ağlayanı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben paticiği çok daha faklı görüyordum. Kültürlü, adam gibi adamların mekanı sanıyordum. Resmen çocukluk ediyorsunuz. Biraz saygınız olsun be! Resmen boku çıkarıldı olayın. İnsanların inançlarıyla dalga geçmeler, yoğun bir partizanlık, saygısızlık, birbirine ayar vermeye çalışmalar, obaa nasıl koydum laf diyelim diye uğraşmalar. AKP yi artık din ile karıştırmayın. Bu yaptıklarınız bana batıyor. Ben Akp li OLMAYAN bir MÜSLÜMAN ım. Değer verdiğim şeylerle dalga geçilmesinden rahatsız oluyorum. O dine inanan örümcek kafalı dediğiniz insanlardan daha örümcek kafalı oluyorsunuz bunları yapınca.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dev
üye [şikayet et]
§ 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:42 [ özel msj ]
@arlooax
neye saygısızlık kime saygısızlık. ben ballı muza tapıyorum forumda ballı muz yazmayın desem ne yapacaksanız, kaç kişi saygı duyacak bana?

adama insanlarının inancına saygı duy ayıp diyorsun adam ayaküstü tanrı yartıyor bunu allah inancıyla müslümanların tanrı ianacıyla aynı kefeye koyuyor.. Şetyanın avukatı filminde şeytan
dalga geçiyordu avukatın savunmasıyla müslümanlar hıristiyanlar yılana tapan kana tapanlarla aynı kazanda kaynıyor hee diyordu.. bu da aynı muhabbet..
Sosyal ağlarda paylaş

[İ]Dev: @arlooax
neye saygısızlık kime saygısızlık. ben ballı muza tapıyorum forumda ballı muz yazmayın desem ne yapacaksanız, kaç kişi saygı duyacak bana? [/i]

[İ]Messor:Ballı muz hehe [/i]

[İ]Ben:Dev inanıp inanmamakda, inanmanın getirdigi sorumlulukları yerine getirmemekde serbest herkes.Ama senin için birşey önemliyse,ben bu konuda hassas olurum arkadaş.Ballı muz örnegi alakasız olmuş.Es geçiyorum.İnsanlar Süper ileri, solcu ve örümcek beyinli, gerici diye ayrılmıyor.Yani sen böyle yaparken banada saygısızlık yapıyosun.Ben ateistlere laf ediyomur muyum? Bana göre ne kadar ters olsada saygı duyuyorum:İnançlarıyla asla dalge geçmiyorum veya üzerine geyik yapmıyorum.Aynısı istiyorum. [/i]

Messor:Reel platformdan büyük çağrı.

Benim allahım flying spaghetti monster olmasaymış ballı muz da çok mantıklı geldi bu arada.

Yine Messor :Defensive neyle dalga geçiyorum, adamı delirtmeyin. Benim allahım uçan spagetti canavarı. Var mı ötesi? Neresi dalga bunun? Hayret ulan, çattık.

Evet sen dalga geçmiyorsun.Ben alınganlık yapıp abartıyorum. :)

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 18:27 tarihinde, Defensive tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Akpnin seçim zaferi üstüne açılan bir sürü gereksiz konu var, bu da onlardan biri. Biz böyle başlıklar açmayın, insanlar için önemli değerlerle dalga geçmeyin diyoruz dev şu cevabı veriyor:
said:
ballı muza gelince de , eğer saygı duyuyorsan ballı muza taptığıma o zaman senin de allah inancına saygı duymamı söyleyebilirsin. bana saygı duymayan adama ben hiç saygı duymam yani. bu forumda kaç kişi var ki allah'a saygı duyacaksın diyebilir bu durumda.
Sağ duyu diyoruz, forum kültürü diyoruz ama hala o ne demiş bu ne demiş kelime oyunları vs. Beğenmediğiniz bir parti seçim kazanmış olabilir, bu o partiye atfettiğiniz her sembole saldırabileceğiniz anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Ballı muz komiğime gitti, hehe dedim.

Bi arkadaş reelde söyle bakalım cesaretin varsa çağrısı yapmış, onu eleştirdim

Ben Uçan spagetti canavarına inanıyorum. Sen nasıl islama inanıyorsan. Bilgi almak isteyen www.venganza.org adresine girebilir

Son mesajda da bunları özetlemişim zaten, benim inancım bu, allahım bu, tanrım bu?. Seninkine laf mı attım. Garip.

Bi de sakın kimse kimsenin insanlığını sorgulamaya kalkmasın burda.
Sosyal ağlarda paylaş

Evr
üye § 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 18:18 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Dinle dalga geçmeyi marifet sanan tipler doldu forumda ister ateist ol ister yahudi istersen budist beni ilgilendirmez ne laf edebilirim nede dalga geçebilirim
Deniz Baykal yazma sebebimde malum seçimlerden sonraki konular ile alakalı olduğu için dalga geçicek birşey arıyosanız o da Deniz Baykalın başarısızlığıdır sanki kazanan şeriat her müslümanda YOBAZ gibi davranıp dalga geçen mesajlarınızıda alın defolup gidip
yazık yöneticiler forumda bu mesajları okuyup birşey yapmıyorlarsa paticik ölmüş ağlayanı yok.

--------------------------------------------------------------------------------

Çok doğru söylemişsin. İyide anlatmışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Dev
üye [şikayet et]
§ 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:42 [ özel msj ]
@arlooax
neye saygısızlık kime saygısızlık. ben ballı muza tapıyorum forumda ballı muz yazmayın desem ne yapacaksanız, kaç kişi saygı duyacak bana?

Burdan tek çıkartılan şey sizin bahsettiğiniz varlık zaten ortada yokki neyiylen dalga geçeyim?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...