eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 . [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:45 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bu ülke bu halkla kalksına kalkınsa kıbleye doğru kalkınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Kahrolsun KAFİler, yaşasın KAFİRler. :) bu da 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 RAKIYA ZEMZEM KONULACAK BUDA KAÇ OLDUYSA OLDU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 6 yida ben verem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bozulmasın sinirciğin deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 YATMADAN ÖNCE 2007 DARBESİ YAZAN: RTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 lexius fırça yazmayı unutmuşsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 fırçalı darbe olmaz:P bize bildiğin darbe lzm .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bu çok bilmiş küçümseyici tavır sayesinde akp yüzde elli alldı ama ders almak yok, hala politika laiklik düşmanı tavrı... Baykalda böle popilist davranıp seçime hazırlandı rodosa yüzerim dedi şimdi ağzını açamıyor.. Tribüne oynamakla olmuyor ben bu tavrı yıllardır izliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 trubune diil ABD ye ve AB ye oyniycan turkiye kupasi kesmiyor artik orda absarili olursan burdada kupayi maca cikmadan veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 İşte dur burda bağır çağır akşama kadar laiklik elden gidiyor hesabı ikide şakşakçı tamam işte sen çal sen oyna adam yüzde elli almış hala anlamamaışın.. Küçük baykal seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar