Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Türkiye'de 1924'te islam olarak koydular resmi dini. 1928'de ise bu hamle geri alındı. Neden? Laik bir ülkenin dini OLMAZ. Nerde resmi din? [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:28 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @firata bilgi sahibi ol, sonra fikir sahibi ol. ok? edik: neyse ya ne halin varsa gör bab [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:29 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Benim fikrim cok acık... Bir ulkenin kulturu,gelenekleri bir dinden gelir. Iste bu yuzden bir ulkenin resmi dini olması gerekir. Resmi din demek o ulkede hristiyan yasayamaz demek degildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Yaşım tutmuyordur belki, daha üniversitemden mezun da değilim zaten. Bu konuda birşeyler yapabilmek için bunları beklemem gerekmiyor, sen büyüyünce, kavrayınca konuşalım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bu ülkenin kültürü dinden gelmiyorum canım. Farklı dinlerden ve inanışlardan geliyor. O yediğin yoğurt şamanlardan kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Resmi din vardır dedin, şimdi olması gerekir diyorsun. Biz de oturmuş bu konuya cevap yazıyoruz, tövbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 buna rağmen nüfus cüzdanlarımızda hala din diye bi ibarenin olmasıda cok üzücü, direk ayrımcılığa zemin hazırlıyor cunku. ama bunu kaldırmaya kalksanda bu yüzde 50 lik kesimde din elden gidiyo diye galeyana geliyo. bence cıkmaz bi döngüye soktuk ülkemizi geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 neyse ya banane..., Anlayacagınızı dusundugum icin yazdım bunları... Ama bana bu tartısmada kucultucu ve asagılayıcı sozler dısında hicbirsey vermediniz... Buda sizin kabiliyetiniz iste... @Dev,messor,axegin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: Resmi din vardır dedin, şimdi olması gerekir diyorsun. Biz de oturmuş bu konuya cevap yazıyoruz, tövbe. hakikatten ya. bunu savunuyorsan zaten aşağılayıcı ve küçültücü cevaplardan ötesini bekleme bizden. bol kitap oku, yatmadan önce dişlerini fırçala ve uslu bir çocuk ol önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Sen düzgün şeylerle gelmedin düzgün bir şey alasın, hem dediğin gibi, sanane? İşin gücün değil, bilgin de yok. Sanane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ya okudumda tayyip gibi garip konuşuosun bi ordan bi burdan bi şöyle bi böyle.. uzalaşmacı ılımlı laiklik sezdim sende de edik:başlıı açana gelsin bu sözler [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:34 tarihinde, Lexius tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 din alanı var da son 10 yıl içinde kimlik alannların kaçı dolu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 tekrar ediyorum dostum; siyaset konuşacaksan, LÖRN TU PILEY YOR KILAS NUUB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Abi nüfus cüzdanına "Tuttuğu takım" ibaresi de istiyorum o zaman ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sevdiği müzik türü de olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 isin komigi AKP nin milli gorus kokenli vekilleri almayip sagdan soldan vitrin olsun diye topladigi 200 vekili girdi meclise bu yobazzzkmon lar akp nin dinci kimliginden kurtulmak icin caba gosterdigini anlayinca afalliyip kalicaklar 40-50 tane dinci kaldi geriye koru korune itaat bu olsa demek baykal bunu yapti oy kaybetti akp bunu yapti oy kazandi demekki birinin secmeni bunu yemedi digerininki yedi GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 saymakla olmaz erken seçim şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 erken seçim ? erken kıyımdan aşağısı kurtarmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Her hafta seçim olsun, iddia kuponu yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: Messor, 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:39 tarihinde demis ki: Her hafta seçim olsun, iddia kuponu yapalım.Rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Sağ baştan saysak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ohoo daha karşımızdaki adamı insan yerine koymayı öğrenememişiz ki biz "aşağılık ve küçük birey" falan. Sonra diyosunuz ki akp niye %47 oy aldı. Sizin yüzünüzden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bu adamların dindar falan olduğuna inanmıyorum. dindarlarsa bile malum laikliği yeniden tanımlamaya kalkıyorken. islamı baştan sona yeniden yazmaktan doğaüstü zevk almışlardır. Dini her insan kendi kalbinde hissettiği şekilde yaşar. Laiklik olmasa ilk elden dinini dilediğince yaşayamaz, dini araç olarak kullanmayı akıl etmiş faşistlerin elinden milletinin ömrünü tüketirsin. Bu adamlar pkk bölücülüğünü bir adım öne taşıyıp, laikliğe canı gönülden tutunan insanları dininden, komşusundan soğutmuştur. Milleti bölmüş, vatandaşın aç biilaç halinden sonuna kadar yararlanmayı bilmiştir. Ailevi, dini geleneklerine, değerlerine sıkı sıkıya bağlı ömrünü geçirmiş vatandaşların kendilerinin dinin tek savunucusu olduğunu, özellikle sol görüşün dindar kesimi asla temsil edemeyeceği ve onların dinlerini gönüllerince yaşamalarını engelleyeceği kanısı etrafında kümelendirdiğini süzgün hallerde izledik. Sol göstermesi gereken duyarlılığı göstermedi. Bu noktadan sonra azıtmalarını aldıkları 16milyon oyun verdiği gaz ile hatalar yapmalarını ümit ediyorum. Halkı suçlayarak alınabilecek bi yol yok. Acilen bu kutuplaşmanın sona ermesi gerektiğini herkes görür. Daha fazla zarar görmeyiz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ŞİFREYİ KIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 AZHUIAHUIAHUZAA kons kopardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar