Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MADEM HILE VAR DIYORSUNUZ ?

firatram

Öne çıkan mesajlar

Iste baykalın takımıda sizin gibiler yuzunden battı...
Siz nayt oyna diyerek milleti kucumsuyorsunuz.
Aaa pardon sizmi herseyi biliyorsunuz...

Ben akpli falan degilim.Chplide degilim.Benim isim olmaz siyasetle.Ama boyle kritik bir secimde CHP'nin sandıkları korumama gibi bir salaklık yapması olaganmı hayır.Bu durumda adamlar eze eze gecti herkesi.Bir mhp costu o kadar bu secimde...

Bu yuzden bırakında b..k atmayı niye bu hallere dustuk diye dusunun ?
Sosyal ağlarda paylaş

@Dev
Halen kucumseyici bir tavır icindesin.

Burada senin halkının yarısı bir partiye oy verdi.Bu ne demektir biliyormusun.Bu seninde o partiye uyum saglaman gerektigidir.Eger uyum saglamazsan bu ulkede azınlık durumuna dusebilirsin.Yanlıs anlama bagnazcı bir adam degilim Atatürk inkilaplarına uyan birisiyim.

Kızdığım nokta şu...
Zaten kazanacağı belli olan adamlar için neden secimden once bisey demedinizde secim günü hortladınız.Eminimki sizde biliyordunuz bunu ?
Sosyal ağlarda paylaş

FIRAT, BÖYLE YAZINCA KOMİK GÖZÜKÜYOR, BİLESİN :)

ha,

!!1

ha bir de, her kazanana uyum sağlayacaksak nasıl demokrasi olacak o zaman? insanlar fikirleri doğrultusunda birleşerek gruplar oluşturacaklar ki karşıt fikirler yer alsın toplumda

ha binbir türlü saçmasapan sebeple oylarını akp'ye vermiş insanların karşısında azınlık durumuna düşersem de (ki azınlık olduğumuzu da sanmıyorum, ne azınlığı be?) pek gocunmam

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:05 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

halkımın yüzde 47si istedi o partiyi bu demek ki yüzde 53ü istemiyor. ve 53 > 47 matematikte. ha bu tam tersi olsaydı eyvallah derdik belki ama çoğunluğu da yakalmıyor ki. şu anda bulunduğumuz süper demokratik sistemde akp yüzde 47 ile başa geçtiyse bu ona eyvallah diyeceğimiz anlamına mı geliyor ? ben demem.
Sosyal ağlarda paylaş

Kim AKPyi kıskanıyor, neyden kıskanıyor, AKP neye kadir ki bu gücü kıskanıyor kıskananlar? Halk AKPyi seçerek yumurtayı bir kez daha döte dayandırdı. Bin tane topic var abi bununla ilgili, onları oku önce. Tekrar tekrar aynı konulara dönmekten sıkıldım çünkü ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu senin aptallıgın kucuk messor...
Cunki sende bir zamanlar nayt oynuyordun ve su anda kendini level up olarak goruyorsun...

Su anda benim dusuncelerimi laf sokarak curutemezsin kusura bakma !!! Bana karsı politika bilgini konustur.

Cunki belliki size politika bırakılsa ezmeci yonunuzle mahvedersiniz ulkeyi !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Sen de bir zamanlar kınayt oynuyordun küçük messor o günleri unutma....

bu cümleye yorumum,dünkü seçimlerden sonraki stresimle beraber şu şekilde olacaktır.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...