firatram Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Arkadaslar biz bildirelim CHP'ye onlar ayarlasın... Aynı gun,aynı saatte her sehirde CHP'ye oy verenler cıksınlar meydanlara... Baktınız sayıyı gectiler o zaman hile var demektir !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hehehe delirdi millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 siz kimsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yaratıcılığa gel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yarıldım lan KO oynamaya devam et plx [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 15:50 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ahah, süpermiş. efsane olur kitlenmezse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ne o yemedimi yoksa cıkmak sokağa eki eki eki ekkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ISTE O ZAMAN SUSUP YENI HUKUMETIMIZI KUCAKLAMAMIZ GEREK... HILEYMIS HURDAYMIS BOS ISLER BUNLAR... ADAMLAR KAZANDI... Bu arada yukarıda 2-3 eleman kendi caplarında espri yapmıslar aferim onlara ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 aha bizde kek gibi atladık AKP li çıktı adam adsgsadfhgesrh shae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 firatram takma abi onları akp yi hazmedemiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hakikatten nayt oynamaya devam etsene sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Iste baykalın takımıda sizin gibiler yuzunden battı... Siz nayt oyna diyerek milleti kucumsuyorsunuz. Aaa pardon sizmi herseyi biliyorsunuz... Ben akpli falan degilim.Chplide degilim.Benim isim olmaz siyasetle.Ama boyle kritik bir secimde CHP'nin sandıkları korumama gibi bir salaklık yapması olaganmı hayır.Bu durumda adamlar eze eze gecti herkesi.Bir mhp costu o kadar bu secimde... Bu yuzden bırakında b..k atmayı niye bu hallere dustuk diye dusunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 cok atar girdin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Siyasetle işinin olmadığını biz de fark ettik evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ahah dev +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @Dev Halen kucumseyici bir tavır icindesin. Burada senin halkının yarısı bir partiye oy verdi.Bu ne demektir biliyormusun.Bu seninde o partiye uyum saglaman gerektigidir.Eger uyum saglamazsan bu ulkede azınlık durumuna dusebilirsin.Yanlıs anlama bagnazcı bir adam degilim Atatürk inkilaplarına uyan birisiyim. Kızdığım nokta şu... Zaten kazanacağı belli olan adamlar için neden secimden once bisey demedinizde secim günü hortladınız.Eminimki sizde biliyordunuz bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 FIRAT, BÖYLE YAZINCA KOMİK GÖZÜKÜYOR, BİLESİN :) ha, !!1 ha bir de, her kazanana uyum sağlayacaksak nasıl demokrasi olacak o zaman? insanlar fikirleri doğrultusunda birleşerek gruplar oluşturacaklar ki karşıt fikirler yer alsın toplumda ha binbir türlü saçmasapan sebeple oylarını akp'ye vermiş insanların karşısında azınlık durumuna düşersem de (ki azınlık olduğumuzu da sanmıyorum, ne azınlığı be?) pek gocunmam [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:05 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 halkımın yüzde 47si istedi o partiyi bu demek ki yüzde 53ü istemiyor. ve 53 > 47 matematikte. ha bu tam tersi olsaydı eyvallah derdik belki ama çoğunluğu da yakalmıyor ki. şu anda bulunduğumuz süper demokratik sistemde akp yüzde 47 ile başa geçtiyse bu ona eyvallah diyeceğimiz anlamına mı geliyor ? ben demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 AKP tek ve yalnız kovboy degil... Bircok partide zaten onun tayvasından fakat onu kıskandıkları icin ortaklık yapmıyorlar... Cunki bir zamanlar onlar ortaktı.Resimleri bile var. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:07 tarihinde, firatram tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: Messor, 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:07 tarihinde demis ki: Siyasetle işin yoksa kablolarını vücuduna geri takip nayt oynamaya devam edebilirsin. İşin olmayan yerde ne arıyosun bre n00bPremium Yoktur Giremiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Kim AKPyi kıskanıyor, neyden kıskanıyor, AKP neye kadir ki bu gücü kıskanıyor kıskananlar? Halk AKPyi seçerek yumurtayı bir kez daha döte dayandırdı. Bin tane topic var abi bununla ilgili, onları oku önce. Tekrar tekrar aynı konulara dönmekten sıkıldım çünkü ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bu senin aptallıgın kucuk messor... Cunki sende bir zamanlar nayt oynuyordun ve su anda kendini level up olarak goruyorsun... Su anda benim dusuncelerimi laf sokarak curutemezsin kusura bakma !!! Bana karsı politika bilgini konustur. Cunki belliki size politika bırakılsa ezmeci yonunuzle mahvedersiniz ulkeyi !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Sen onları boşver de bana bi cevap ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Sen de bir zamanlar kınayt oynuyordun küçük messor o günleri unutma.... bu cümleye yorumum,dünkü seçimlerden sonraki stresimle beraber şu şekilde olacaktır. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar