oper Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ben de mançıka diye biliyodum onu yav ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bende deli kullanırdım bu aleti. çivilisi vardı çantamda dururdu hep ama baktım 15 senedir istanbuldayım 1 allahın kulu sataşmadı gerek duymadım birdaha yanımda taşımaya. bizim haysudocu kamil abiyede benziyor beyfendi. amazing shatss! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 olm senin ihtiyacın mı var parmak kadar nunçakuya. it adamı olsun bitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 aynen öle .. şok vuruş direk asdads 17kg verdim formdan düştüm bi katana alayım bari (patide kız nufusu saglam ondan diyorum) ps : pazularım 42cm [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 00:47 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 dooz kets vör fest ez laytning abi de var biraz apaçilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Fotoğraftan anlamam, belki de makinedendir ama sonuç olarak güzel görünüyorlar böyle. Abinin tipten korktum. Daesu senden de korktum, benim belim 42 cm değil be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 mınçıka diye duymuştum onu, entelce nunchaku imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ben hasan şaşa benzettim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Daesu nasıl 42cm yaptın onları bana diyet ve çalışma programını yollar mısın? PLS PLS. Depresyona girdim gelişmiyolar diye :( . Bir de adam o elindeki şeye pek hakim değil gibi duruyor, gerçi bacağını 180 derece ayırabilen insanlara saygım sonsuzdur. Bir de LOFT'un reklam çekimleri gibi olmuş biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 yok arkadaşımız baya hakim bumşikalara. kendini mınçıka dansına adamış. böyle değişik bişi. aynı zamanda coder bu adam. inanılacak şey değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Görsel deilde dövüşsel sanatlar olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 2. resimde Bayhan'ın ikizi gibi çıkmış :D . Üşenmeyip arasam Bayhan'ın aynı pozu vermiş bir resmini bulabileceğime eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 abi adamın özenmediği resimlerin isimlerinden belli, badfs eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 tam onu dicektim bildiğin bayhan in action Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 aha başlığa bak, dididi din din di-di din Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar