Solonor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Edinmek istiyorum. Türkçe olursa daha hoş olur. Site veya direk makale verebilirsiniz sağolun şimdiden.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 burda tartışılmışı vardı[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Yaradan'ın bir sevgili kulu da gelip "ben thermopylae muharebesini merak ediyorum" demez mi, içimiz dışımız osmanlı ve 2. dünya savaşı oldu.. :-p düzeltme: alışmayan parmakta klavye durmaz ki..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. [Bu mesaj Sam tarafından 10 October 2003 19:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 özür dilerim görmedim. =([hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Öne çıkan mesajlar