Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilkent'te Cami

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
zamanında çok gördük biz. oruç tutmayan kişileri döven hatta öldüren kişileri

teytey, gören de menemen zamanının canlı tanığı zannedecek. hadi öylesin diyelim, neden düzgün cümle kuramıyorsun hala be çocuk? hahah

mors kodu yazıyor sanki. zamanında çok gördük biz stop. oruç tutmayan kişileri döven hatta öldüren kişileri stop.
Mesaj tarihi:
hatırlarım, küçüktüm böyle
annemler beynimi yıkatmak için beni yazın kuran kursuna yollamışlardı bi mescide. mescitte ahmet şahin hoca vardı, zaman gazetesinde köşe yazarıdır şimdi.

yarım saat kurstan sonra, geçer, kitaplıktaki kitapları okurdum orda. on onbeş gün soora, bu ahmet şahin bey, çok mu seviyosun kitapları diye sormuştu bana gelip. evet çok seviyom deyince, bi dünya kitap vermişti bana. poşetlerle eve taşımıştım, bi kaç seferde.

dünya klasiklerini de o zaman okumuştum.

çok güzel günlerdi.

bu da böyle bir anımdır.
Mesaj tarihi:
her sayfada ayrı bi kahkaha attım ama silencer'ın "stop" olayı beni bitirdi gözümden yaşlar aktı gülmekten..

bilkentte alışveriş merkezi, sinema falan var. cami gerekiyosa ve isteniyosa neden olmasın.
Mesaj tarihi:
Gerçekten üstümüzdeki gerginlik kalktıkca , son iki gündür acilan topicleri bastan okuyunca insanın yüzüne salak bi gülümseme oturuyo, kendi adima konusayım veyahut.
Mesaj tarihi:
Bu secim forumdaki akp cilere yaramis daha once sesleri cikmiyordu simdi yasasin kazandik cogunluktayiz dusucnesi ile laf sokmaya calismalar fln baslamis iyi olmus eglence cikar:)

Ayrica olaya gelince bence Bilkent gibi biryerde cami lazimdi zaten yani kocaman yer ve sanirim hic cami yok ama iste bu gerizekali yonetimin gerizekali tutumu her semtte 20 tane olur kocaman bilkentte yok yapsinlar birtane ya sonucta %99 musluman bir ulke ve herkes gitmekte ozgur..
Mesaj tarihi:
bu arada ornek arayanlar bana gecen ramazanda oldu okuldan cikip arabaya servis burgerdan yemek alip arabada yerken (-ki dusuncem belki burgerda oruc tutan calisan vardir ayip olmasin karsilarinda yemeyim idi) yanimda duran elemanlar ne bicim adamsin niye oruc tutmuyorsun tarzi laflar ile satastilar simdiki aklim olsaydi cek kenarada gostereyim niye tutmadigimi derdim ama ben yine gormezden geldim cok pisman oldum simdi aklima gelince..
Mesaj tarihi:
öyle bunlar ya

bugün bi topicte daha bahsettim

yasaklarsın işte haklarımız özgürlüklerimiz nerde yıl 2007 vs.

taviz verirsin üniversite çıkışlarında 8 türbanlı 1 açık genç kıza kombo yaparak girişirler (bkz. erbakan dönemi anne babanızın hafızası)

ama naparsın, azınlığız işte..
Mesaj tarihi:
Icimde cok ciddi anlamda bir dusmanlik nefret birikmekte olmamasi gerektigini biliyorum ama kendime engel olamiyorum..

yanlis anlasilmasin diyede soyluyorum akpye oy verenlere karsi degil bu nefretim akp ye oy veren fanatik kisilere karsi

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 03:31 tarihinde, gellidus tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bence o nefretin herhangi bi partiye çılgınca oy verenlere karşı olmalı. partiler kimsenin malı değil. partiler halk için var. biz de halkız. demekki bizim dediğimizi yapacaklar.
Mesaj tarihi:
chp partizanı adam gidip de sakal bırakıyor diye sokakta adama saldırmaz. akpli adam oruc tutmuyor diye saldırabilir ama ben böyle düşünüyorum.çünkü chp nin uç olabilecek bir çizgisi yok?
Mesaj tarihi:
olma mı.
ne yaşlı kokonalar, ne öğretim görevlisi hayvanlar, ne şapkalı amcalar var. benim hanımı gördükçe kuduruyorlar vallahi.

en şaşırdığım ve ambale olduğum olay da bi kokona teyzemizin olayıydı. yolda arabasıyla giderken durup, otobüs durağındaki bi başörtülü kızcağıza, sen çirkinsinn çirkin!! diye bağırıp, sonra bak arkadaşına ne kadar güzel (okuldan başı açık bir arkadaşı), ama sen çirkinsinn!! diye bağıran sonra da arkasındaki kornalara dayanamayıp ilerleyen bi teyzemizdi bu.

böyle böyle şeyler.

fanatizm kötü. yoksa mesele yok.
  • Yeni Oluştur...