Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Yaw su lockpicking artmayacak bir skill diye mi konulmus. straticsi talan edip ordaki yontemlerin hepsini denememe ragmen gain alınmıyor duzgun. en azından vesper bankadaki kutuları kilitli falan yapsalar...Haritalar birikti cartographer war ama lockpicking tam bir işkence. Robert Poche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 volfi'den biraz tüyo almalısın bence.Bildiğim kadarıyla volfied çok az giriyor oyuna ve 96küsür lockpicking vardı onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 quel thul kilitlenebilir kasa satayım sana kilitle kilitle sonra lockpickle? diğer skiller gibiyse kasa basına 0.3 gain alabileceksin her 5-10 dakika için yani 10 kasa alsan 10 dakikada 3.0 artacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 carpenter im de war da genede kitlenebilir kasa da olsa tek tek böle 0.3 gain ala ala kasması tam bir işkence olur. Az kisilik server zaten pek bir toplu aksion olmadıgından treasure hunting yapalım dedik onu da köreltiyor. Tam emin olmamakla beraber vesper banka bunun icin uygun bir mekan olmalı ama ordada bir cok sandık kilitli bile degil gmlerimiz bir el atıp orayı duzeltebilir kanımca. PS: Bu account benim arkadasım Scarred'in accountu alışkanlık olmuş hep onun accountuyla giriorum forumlara. Oyundaki nickim Robert Poche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 dungeonlarda dolusuyla kilitli sandık var ? onları denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yahu ben lockpick kastıgım karakterimle, dungeonlarda mı gezecem, yiyecegim bir poison beni hayata küstürür. Bunun oluru vesper bank gibi kilitli we spawn olan kutularladır. Swordsmanship te nasıl spawn oln yaratıklar kesiliosa bundada spawn olan kutular acılmalıdır benim görüsümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 birinden kilitli karakter satın alacaksın kitleyip kitleyip açacaksın. ben sana yaparım istiyosan. şöle yüzlerce board getir bana olur senin iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 nasıl?kilitli karakter ? tam anlamadım ki :P [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:42 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 kafa iyiymiş yazdıgımda heral. kilitli kasa dicektim zuaa kilitli karakter O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 evet dungeon gezeceksin, 96.2 deyim ben su anda ya clever harita cikartiyorum insan bulup, ya da destard da hytloth da kasa aciyorum, 10 kasada bir artarsa mutlu oluyorum ayrica t hunter san, sadece lockpick carto degil, magery gibi skiller de lazim, kendini savunmasini ya da hide olmasini ogren kisaca ha lockpicking kasmaya gelince, tinker bul, cok ise yariyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ya volfican, çok dolandığım bi yerde bi tane tutuklu var parmaklıklar ardında, başında orclar ve ratmanler filan duruyo. orda bi tane de sandık var. var mıdır orda bişey? locked diyo açamadım ben. götüriim seni de bi patlatıver sandığı bi ara hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 güzel şeyler çıkmaz içinden ama bildiğim kadarıyla magery yüksek ise büyü ile de açabilirsin ratman quest'indeki chestleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 o kasadan 2k ara cıkıyor yanında da ıvır zıvır Ema :P volfi'yi götürdüm ben oraya. açıyordur mütemadiyen euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 @Emaleth: O kasalardan açtım ben baya, 2. seviye hazine haritası gibi onlar ama açınca başka yaratık çıkmıyor. Lakin o kasalarda genel bir sorun var. Bazıları açılmıyor (skillle falan alakası yok). Hatta bi keresinde kasayı açtım sonra peace yaptığım yaratıklar tekrar dalmaya başladı kaçıp tekrar peace yaptığımda kasa açılmıyordu. Kilit de kırılmıyordu. Bikaç kez gmlere söyledim ilgilendiler ama pek düzelecek gibi değilmiş. -----------REKLAM----------- Britannia'nın büyük halk ozanı Raven artık çilingirlik hizmeti de vermekte! Anahtarınızı dışarda mı unuttunuz? Kapınızı açamıyor musunuz? Hemen Raven'a haber salın sizin için her türlü kilidi açsın. (Hizmet bedeli pazarlığa tabidir) -----------REKLAM----------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 O kasalarin hepsi aciliyo, level 2 hazine hepsi Lockpicking 50 falan gerekiyor, ya da 100 magery (unlock ile) kasayi basta acamamaniizn sebebi (you can't unlock that!) yaratiklarin hepsini oldurmeniz gerekmesi denedim oole, en azindan o 3 4 yaratiktan biri olene kadar acamiyorsunuz kasayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bak bunu bilmiyodum. provacation kasayım biraz daha madem. edit: denedim ama yine aynı sorun var. bütün npcleri kesmeme rağmen kasa açılmıyor ve bu skill sorunu değil [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 18:07 tarihinde, Half_Cow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 anacım hepsini öldürüyom ben günde iki kere filan da işte çilingirlik yeteneğim yok. magery de takıldı kaldı yine 70lerde, kıl oluyorum zaten... banne ben temizliim oraları, gel aç, bu kadar nazım olsun :) ha bi de, hadi sandığı bıraktım, tutuklu herifin de kapı kilitli, ona da yazık, o da can... *gözlerini kırpıştırır* [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 18:59 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 unlock ile açmayı denedin mi? edit: ha 70 lerdeymiş mage.ok [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 19:29 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Kasalardaki o sorunun nasıl çözüldüğünü öğrendim. Ortalık yatıştıktan sonra oyundan çıkıp tekrar girildiği zaman sorun ortadan kalkıyor. Benzer sorun wrong'a girerken de oluyor. Çözüm aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 efenim ünlü çilingir volfi bey geldi, herifi kurtardık, hazineyi patlattık. aynen fistanın dediği gibi 2000 gp, bi sürü aptal taş, azıcık necro reg, birkaç da tırt silah çıktı. merak edenlere duyurumdur. ben de bu gece rahat uyurum artık, amcayı vesper'e sağ salim götürdüm :P saolasın volfican :) [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 23:19 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: birinden kilitli karakter satın alacaksın kitleyip kitleyip açacaksın.rofl nasıl bir bilinç altı sado mazo eğilimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 binerim ustune vururum kilidi arcane. tinkerimiz mevcuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar