Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lockpicking

Quel-Thul

Öne çıkan mesajlar

carpenter im de war da genede kitlenebilir kasa da olsa tek tek böle 0.3 gain ala ala kasması tam bir işkence olur. Az kisilik server zaten pek bir toplu aksion olmadıgından treasure hunting yapalım dedik onu da köreltiyor. Tam emin olmamakla beraber vesper banka bunun icin uygun bir mekan olmalı ama ordada bir cok sandık kilitli bile degil gmlerimiz bir el atıp orayı duzeltebilir kanımca.
PS: Bu account benim arkadasım Scarred'in accountu alışkanlık olmuş hep onun accountuyla giriorum forumlara. Oyundaki nickim Robert Poche
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ben lockpick kastıgım karakterimle, dungeonlarda mı gezecem, yiyecegim bir poison beni hayata küstürür. Bunun oluru vesper bank gibi kilitli we spawn olan kutularladır. Swordsmanship te nasıl spawn oln yaratıklar kesiliosa bundada spawn olan kutular acılmalıdır benim görüsümde.
Sosyal ağlarda paylaş

evet dungeon gezeceksin, 96.2 deyim ben su anda

ya clever harita cikartiyorum insan bulup, ya da destard da hytloth da kasa aciyorum, 10 kasada bir artarsa mutlu oluyorum

ayrica t hunter san, sadece lockpick carto degil, magery gibi skiller de lazim, kendini savunmasini ya da hide olmasini ogren kisaca

ha lockpicking kasmaya gelince, tinker bul, cok ise yariyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

@Emaleth: O kasalardan açtım ben baya, 2. seviye hazine haritası gibi onlar ama açınca başka yaratık çıkmıyor. Lakin o kasalarda genel bir sorun var. Bazıları açılmıyor (skillle falan alakası yok). Hatta bi keresinde kasayı açtım sonra peace yaptığım yaratıklar tekrar dalmaya başladı kaçıp tekrar peace yaptığımda kasa açılmıyordu. Kilit de kırılmıyordu. Bikaç kez gmlere söyledim ilgilendiler ama pek düzelecek gibi değilmiş.

-----------REKLAM-----------

Britannia'nın büyük halk ozanı Raven artık çilingirlik hizmeti de vermekte! Anahtarınızı dışarda mı unuttunuz? Kapınızı açamıyor musunuz? Hemen Raven'a haber salın sizin için her türlü kilidi açsın. (Hizmet bedeli pazarlığa tabidir)

-----------REKLAM-----------
Sosyal ağlarda paylaş

anacım hepsini öldürüyom ben günde iki kere filan da işte çilingirlik yeteneğim yok.
magery de takıldı kaldı yine 70lerde, kıl oluyorum zaten...
banne ben temizliim oraları, gel aç, bu kadar nazım olsun :)

ha bi de, hadi sandığı bıraktım, tutuklu herifin de kapı kilitli, ona da yazık, o da can...

*gözlerini kırpıştırır*

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 18:59 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

efenim ünlü çilingir volfi bey geldi, herifi kurtardık, hazineyi patlattık.
aynen fistanın dediği gibi 2000 gp, bi sürü aptal taş, azıcık necro reg, birkaç da tırt silah çıktı. merak edenlere duyurumdur.
ben de bu gece rahat uyurum artık, amcayı vesper'e sağ salim götürdüm :P
saolasın volfican :)

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 23:19 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...