Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yedek klübesi en güçlü hangi takım?

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Öyle bi röportaj yok zaten. Varsa bile Ahmet Hassan meph'e özel yapmış galiba. Hiçbi televizyon vermiyo da ondan.. Ama dooru, medya BJK sempatizanı ya, takım karışmasın diye yayınlamıyolardır kesin.

Sinan Engin'de yönetim de bostan korkuluğu zaten, "Ben ilk 11'de oynamassam giderim" diycek adam bi de BJK'de forma giycek. Bu klüp BEŞİKTAŞ. GS gibi bazı futbolcular için prensiplerinden ödün vermez. (Marinho, transfer edildiği 2. hafta ilk 11 de oynamassam giderim dediği için anında gönderildi.)

Adam en sinirli olduğu anda bile yedek kalmasıyla ilgili sorulara "ben çok çalışıyorum, elimden geleni yapıyorum saha da da en iyisini yapmaya çalışıyorum, artık gerisi lucescuya kalmış." dedi.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 09 October 2003 02:36 tarihinde demiş ki:
ya ben bu kadar bjk'liyi neden son 10 yılda ilk kez bu kadar sık görmeye başladım. ilginç gelmiyo mu size de :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

Allah insanı FANATİK etmesin. (Amin!)[hline]NO PAIN NO GAIN

Sosyal ağlarda paylaş

kötü gittigimiz zaman herhalde cıkıpta oley halo hula yazacak halimiz yokta simdi iyiye giden biziz gs liler icine kapandi nedense ...[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan.
Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman,
Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır.
Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır!
Korkmayın ne kökten,ne daldan!

My WeB Site
Sosyal ağlarda paylaş

Sabo topiğe bak bir de yazdığın cevaba bak uyuyşuyorsa. Sen fanatik deilsin.
Sendeki gs fanatikliği had safhada. Spor bölümündeki her 5 mesajından en az 2 si bjk ye laf sokmak adına. ( oran biraz sallama olsu ama öle bişey)
Sırf fanatik sen değilsin nukem de acaip fanatik. Daha ismini saymadığım bir kaç fanatik daha var.

Yapmayın allah aşkına her topiği direk tartışmaya çekiyorsunuz.[hline]NO PAIN NO GAIN

Sosyal ağlarda paylaş

topicte bi anda bjk'lilerin toplanıp ağız birliği edip diğer insanların üzerlerine gitmeleri sinirime gittiği için ve bu dikkatimi çektiği için böyle bir mesaj yazdım jaan. bu fanatiklikse ok fanatiğim.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

Fb'liyim. bayraga bakmayin.

1- tartismasiz bjk
2-fb
3, 4, 5 fln bilmiyorum da tam kadro olarak bakarsak fb ninki daha iyi.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

hürriyet kluivertla da roportaj yayınladı

ya allahaşklına kendi inanmadığınız şeyleri inanıyormuş gibi yapmayın

yedek kulübelerine gelince bjk 1. sırada bariz bir şekilde fb de 2. sırada

bu iki takımın zaten %99 ihtimalle ilk 2 sırayı alacağı bariz. diğerleri düşünsün :)

fizban ümit millinin kaleceleri volkan ve ramazandı geçen sene
Sosyal ağlarda paylaş

rofl raider

herhangi bir gazete böyle büyük bir sallamasyon haberi yayınlasa yalanlanır bu, fakat röportajı ne yalanlayan oldu nede tartışan, ayrıca adamın bunu demesi öyle çokta abes bişi değil

adam kluivert'da değil, türkiye liginde top oynayan normal bir futbolcu[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Sosyal ağlarda paylaş

büyük sallamasyon dediğin nedir. yıllardır roberto baggio saviola ronaldinho filan geliyor beşiktaşa ki bu tür haberlerin %90ını hürriyet yapıyor. bunlar büyük sallamasyon değil mi.

neyse dediğim gibi isteyen inanabilir. hiçbir beşiktaşlının inandığını düşünmüyorum. devre arasında gidip gitmemesi konusunda da bahse girelim demişim siz gider diyorsanız girelim. yani herhangi bir beşiktaşlı açısından hiçbirt sorun olmaz bu konuda. daha çok gol atacak ahmed
Sosyal ağlarda paylaş

ya raider güzelim, gidicek demedimki ben, adam röportaj yapmış, resimli, yazılı güzel bitane

yedek oturursamda gidicem demiş, röportaj dediğin şey adamın ağzından çıkan şeyleri yazmaktır, biri çarpıtırsada açıklama yapar insan

galatasaray.org adresine girip galatasaray hakkında yazılan yalan haberlerin yalanlanmasını rahatlıkla görebilirsiniz nerdeyse hergün

bencede gitmicek, bencede daha çok gol atıcak ama bu onun bu röportajı yapmadığını kanıtlamazki[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakma o halde o şekilde dediğini sandım.

o zaman 2. kısma geri dönebiliriz :)

ben öyle bir roportajın olduguna inanmıyorum. ve inan bana hürriyette en az 300 tane yalan haber çıkıyor.

o röportajı kim yazdı bilmiyorum ama tahmin hakkımı ismail AIR dan yana kullanıyorum :)

bjk.com.tr de de öyle bir bölüm var ama mart ayından beri hiçbirşey yazmamışlar biraz geri kalmış yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...