Ryan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ya eskiden kral tv de sinemaların fragmanları göstermeden önce çıkan program sunuluşunda bi gitar vardı arkadan o sırada eski filmlerden filan görüntüler olurdu o hangi şarkı bilen varmı acaba ?[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Natural Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 hani böle dıdıdıdıd diye mi gidiyo yoksa?[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b]
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 evet o dıddıddıdıdıdı daauww dauw filan[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Natural Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 hıms hiç dinlemedim![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b]
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 of allahım of...[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me?
Aurora Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Van Halen'ındı sanki. adını da çıkarıcam ama çıkmıyo :)[hline]Silvara Nightwish güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Emekli Irda
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 apollo 440 söyleyen grubun ismi, parçanın ismini bilmiyorum, aynı parça lost in space isimli filmin de soundtracki öyle arat[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 yok hayır apollo 440 le alakası yok o senin söylediğin mtvde filan çıkıyo[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 bence o çok iyi hatırlıyorum, hızlı, efektli bi gitar sesi değil mi?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 yok indirdim dinledim o değil benim dediğim 1-2yıl öncesinin ya nası anlatsam dıddıdıdıdıdıdıdıdıı daauww dauuww dıddıdıdıdıd dırori pimmm sdfjsdfksd sıçtık iyice[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 oha süper anlatmışsın[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 hha abi yarıldım direk :=)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Kapatın şu çöp kutusunun kapağını !
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ahduahad dıdıdrırınınırırnı nap nap şap yuk ğüp ğüp bıh[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Van Halen - Ain't Talkin Bout Love orjinali Apollo 440 - bişi fragmandaki[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Ain't Talkin Bout Doubt ?[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Öne çıkan mesajlar