oper Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bilgisayarı kurduğum saatte kapatacak ya da şu kadar saat sonra kapansın dediğimde zamanı geldiğinde kapatacak bi programa ihtiyacım var. bi aralar bi arkadaşımda vardı shutdown.exe diye bişe ama nerden bulurum bilmiyorum.. tavsiyesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 başlat > çalıştır > cmd [enter] Açılan konsola; shutdown /? [enter] gerisini parametreleri okuyarak yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 başlat > tüm programlar > donatılar > sistem araçları > zamanlanmış görevler windowssystem32 içinde shutdown.exe'yi hedef gösterebilirsin. ek: lütfen başlıklara biraz daha dikkat. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 23:04 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 o komut shutdown -s -t saniyeCinsindenSure şeklindeymiş, ondan çalışmıyormuş. (müm'den öğrendim ama ben yazdım!!) bir de uğraşmak istemeyenler için ahanda şöyle bişi yaptım ben gece gece. http://rapidshare.com/files/44425835/uber_kapatici.exe o text box'daki süreyi direk değiştirirsiniz, otomatik olarak 1 saat sonrasına kuruyor. kapanma başladıktan itibaren 30 saniye içinde de iptal edebiliyonuz. shutdown komutunu kullanıyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 KapanSusam diye bi program var arat hemen çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 http://www.divshare.com/download/1343004-93a Kendi ellerime upload ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 çok teşekkür ederim... gece yatarken müziği bilgisayardan dinlemek istiyorum. uyku basınca da kalkıp bilgisayarı kapatmaya çalışmak olmuyo :) çok işime yarıycak bu^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ee tut ki uyku tutmadı,tam en beğendiğin şarkıyı dinlerken kapanırsa ne olacak.Sen en iyisi sesli komutla kapatan bir program ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Atomic Alarm Clock indir. Alarm olarak istediğin müziği çalabiliyorsun istersen alarmdan sonra bilgisayarı kapattıra bilirsin, log off yapabilirsin. [spo]Alert yourself about important events with different alarms and replace your Windows tray clock using different skins. Computer alarm clock that will play a MP3 file. It also can run a program, log off, reboot, shut down, or power off. Atomic Alarm Clock also an atomic-time synchronizer and advanced replacement for Windows tray clock. See the time, seconds, day, date and system UpTime in different skins. Displays the time for any of the time zones. Over 100 skins are included in the distribution. Support Longhorn clock style. Multilingual interface support! This computer alarm clock is built into your personal PC and is completely customizable. Nice Computer Alarm Clock! [/spo] Ayrıca Sağ köşedeki saatin iconunu böyle yapıyor. Shareware istersen http://www.freedownloadscenter.com/Information_Management/Alarms_and_Reminders/Atomic_Alarm_Clock.html Fullünü de bulabilirsin ben nerden indirdim hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: ee tut ki uyku tutmadı,tam en beğendiğin şarkıyı dinlerken kapanırsa ne olacak.Sen en iyisi sesli komutla kapatan bir program ara ... ve kapama sesi olarak horultunu ayarla :P adam uyuduysa bilgisayarı nasıl kapatacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 kapama komutu olarak horultu sesi süper bir fikirmiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar