Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 artik basbakan olam istiyorum bu secimde basarili olamassam rodos a kadar yuzucem demisti kendisinin sozunu tutmasini oraya kadar yuzup bir dahada geri gelmemesini temenni ediyoruz surda 3 aydir aman oy gitmesin diye dilimi sikip yumruk ata ata adama laf soylettirmedik hala piskin piskin halkimiz bzie muhalefet gorevi verdi gene 2 puan arttik diyorlar aha baykal in CHPsi de korkuta korkuta yalan yamalak birlesmeyle gorup gorebilicegi maksimum oyu gordu bundanda ileri gidemez halk CHP yi istesede seni istemiyor oy verenelrin %10 u zoraki vermistir sozunu tut rodos a kadar yuz geride gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Hakikatten ya. Biraz delikanlıysa verir istifasını şu heriflere karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bi istifayla kurtulamaz artik delikanli gibi tutucak sozunu yuzucek rodosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Tek basina onun gitmesi bi ise yaramaz ki. Dun aciklama yapan adam mesela... Partideki herkes ne olursa olsun onu koruyosa, sorun partidedir. CHP'nin aldigi %20 oy sadece durusundan dolayi, ne Baykal'la ne de adaylariyla alakali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 umrumda değil ne yaparsa yapsında,artık gitsin. gereksiz adam,partiye iyilik yapmıyor üstüne kötek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bir zahmet yüzmeye başlasın , Orada siyaset yapmaya başlasın oranında solunun sonunu getirsin. Vermedim vermeyeceğim. Deniz Baykal kaldıkça yok kardeşim. Adam gibi bir sosyalist yada daha yumuşakca Sosyal demokrat gelmediği sürece CHP nin başına..... Türkiyede SOL' u bitirenler. Partisini saraydan , padişah misali yöneten SOL lider istemiyorum. İyi yüzmeler @riglius : Bu zaten halkın ne yazıkki bilemediği CHP yüzü , Adam arkasında durmayacak kim varsa partiden kovdu , ihraç etti yıldırdı. Şuan partinin %80'i delegerin BAYKAL yalakası , Kendisi yüzmeye başlarsa , örgüt tekrar doğru bir liderle yapılandırılırsa belki gelicek seçim barajın altında kalmaktan kurtulabilir CHP... [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 10:04 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ne yüzer ne istifa eder bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Baykala rağmen %21 oy bile büyük başarıdır bana göre. artık çekilsin rodosamı gidecek nereye gidecek. köylüden çiftçiden oy alamayan bir sol lideri olarak, RTE yi bugunkü konumuna getiren en büyük etken bana göre. 4 seçimdir aynı kadroyla seçime girilip , muhalefetken oy kazanamıyan bir yönetim kendisine olan saygısını geçtim Atatürke biraz saygıları varsa çekip giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Adamı suçluyorsunuz da bir gerekçe gösterin şunu çaldı şunda kaçakçılık yaptı şu insanla fotoğrafı var diyin. Boşboş suçlamaktan başka birşey yapmıyorsunuz adam ne zaman iktidara gelmiş veya koalisyon hükümetleri zamanında ne çalmış ne özelleştirmiş. Askere kelle mi demiş ? köylüye hakaretmi etmiş ? Ama insanlar bunu görmeyip hala suçu o adamda arıyorsa müstahaktır kardeşim daha beteri olucak bu sefer. Yapsın adam helal olsun. Ayrıca istifa etmeli çünkü yaşı geçti,son kurultayda çekilicekti ancak Sarıgül'den başka aday olmadığı için Baykal seçildi tekrardan.Adam gibi birisi çıkıpta ben olmak istiyorum demedi,Sarıgül'de Amerikan uşağı olduğundan kurultay'da seçilemedi. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 10:14 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Yahu hicbir sey yapmayan adam iyi adam midir? Calmiyo cirpmiyo belki ama bi is de yapmiyo. Insanlar samimiyetine inanmiyo. Yani hala seker gibi adam diyosunuz da, ortada olani gormemektir bu. Insanlar antipati duyuyo, yetmez mi? Az once annemle de konustuk da, o da sizin gibi umutlu... Baykal giderse onun destekcileri de gider dedi. Iyi de, bu adam zaten her 4 senede bir istifa edip tekrar secilmiyo mu? Belli partinin %80'inin isbirlikci oldugu. Istifa edip aday olursa yeniden secilecegi de acikca ortada. Bu pozisyondan nasil oluyo da bu kadar iyimser bakabiliyosunuz olaya ben ona sasiriyorum. Baykal gitse, o 80%, Baykal gibi birisini bulur, yine partinin basina getirir. Cok da bir sey degismez yani.sarigul konusunu acma, sarigul konusunu acma, sarigu... [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 10:15 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Şimdiden şişli belediye başkanı sarıgül yerine gececegi konusulmaya başladı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 İşçiden köylüden oy alamamayı geçelim. Güney Doğu Anadoludaki ezilme yeterli. Milliyetçilerle aynı oyu aldı. Şaka gibi 20 senedir Güney Doğu Anadoluda CHP yok ve 20 yıldır Baykalın ürettiği bir politakada yok. Örgütlenme yok. Yok sayıyor resmen orayı :/ PS: PKK desteklesin falan değil , politika üretsin demek istedim. 1. parti olmasada %2 oy alması üzücüdür bir SOL partinin sanayi değil çiftçi , köylü ağırlıklı bir bölgeden @Khalad : Çalmasımı gerekiyor illa başarısız olmak için. Bende çalmadım o zaman bende onun kadar başarılıyım ? Bumudur ? Başarısız yeteneksiz ve yüzsüz adamın teki kendisi , yüzü olsa bu saate kadar çoktan istifa ederdi. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 10:15 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 açtım bile pişti oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Sarıgül gelsin tam rezalet olsun. Güneydoğu konusunda tamamen haklısınız ama oda gördü Erzurum'a gitti yumurtalandı. Tek hatasıda bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 dsp'nın yonalrınında chp 'ye gittiğini düşünürsek zaten battıki chp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Canim yumurtalandigin yerden umidi keser misin yoksa bi sekilde oy artirmaya mi gidersin... Eh onlar poh pohlanacak yer ariyo Antalya gibi. Iyi siyasi lider vardir, kotu siyasi lider vardir. Bir insanin dusurt olmasi veya seker gibi adam olmasi onu iyi siyasi lider yapmaz. Baykal kotu bir siyasi liderdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @Khalad: Dürüst olablir ama lider değildir. Halk onu sevmiyor. Enteller seviyor olabilir. Bir ksım hoşlanıyor olabilir ama halk sevmiyor. Lider partisini sürükleyen adamdır. Onun için ne olursa olsun halkın destekleyeceği bir lider , CHP yi sürükleyecek bir lider gereklidir. CHP kadroları beyinleri iktidar olursa çok şey değiştirebilir. Yeterki taze bir kan ile örgütlenilse ve ileri adım atılabilse... CHP boynundaki keneden kurtulabilse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 antalyalılar dısında baykalı seven görmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @Szasstam : Senin dediğine göre Tayyip liderdir ? peki adamın söyledikleri ve yaptıklarından sonra halk nasıl oluyorda halen daha ona oy verebiliyor ? Bizim insanımız kör cahil hiçbir halt olmaz bu insanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 baykalın kalesi bile bu seçimde düştü antalya bile ful akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ya turk halki baykal i sevmiyor ole yada bole istenmiyor bu adam bu saatten sonra kalmasi yarar degil zarardir ki gorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 baykalı kimse sevmiyor , sevilecek adam da değil, defolsun gitsin balıklara muhalefet yapsın bir zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 RTE parti yonetiminin planini anlatir. Halk inanir ya da inanmaz. Baykal yonetimin planini anlatir. Halk inanir ya da inanmaz. Fazla komplike degil... Biri DSP ile birlesip %20 oy aldi. Biri %45'e cikti. Eger ki RTE soz verip tutmadiysa (ki sadece dokunulmazlik vardi bu tutulmayan sozler arasinda) bunun halki ne kadar etkiledigine bakmak lazim. Dokunulmazlik halki etkilemiyor bile. Bu tamamen siyasilerin kendi aralarinda oynadiklari oyundan ibaret. Demekki halk bu konuda palavra atilmasini onemsemiyor... [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 10:42 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 rodos tr arası kaç km? yüzebilir mi acaba hmm. yüzmezse gidip dava açabiliyor muyuz ehe sora kazandığımız parayıda tema ya bağışlarız (baylakın hayrettin karacayı çekil yolumdan senle mi uğraşcam die ittirdiği bi zaman vardı netekim). süfer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @Masticore Şişli Belediyesinde Çalışıyorum bundan önceki CHP kurultayında bende vardım kavga çıktıındaki... Bir bilsen olayın iç yüzü... Ayrıca Baykal Cumhuriyet Mitinglerine bile katılamamıştı halktan korkusuna... [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 10:41 tarihinde, Charsi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar