Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Arkadaşar c: 20gb, d: 49gb (e: 115gb yine aynı 200lük hddnin 3 parçası.) d:'den 9gb alıp c:'ye vermek sitiyom çünkü şu anda vista 19gb kullanıyor ve office 2007 bile kuramıyorum 1gb boş alan olduğundan. Partition Magic ile denedim fakat makinayı yeniden başlattığımda resize işlemi başlıyor ve sonra hata veriyor batch dosyası ile ilgili. d: üzerindeki verilerimin kaybolmasını istemiyorum. Tabi c:'deki de kayolmasın, c:'de veri yok sadece programlar var bir de vista ama format atmak zorunda kalmıyım diye :). Partitiyon Magic ile veri kaybetmeden resize edebilyorduk. Ama şimdi hata alıyorum. Ne yapmalı? Fikirleriniz var mı? Vistanın kendi partition manage sistemi ile yapsam veriler kaybolur mi? Ayrıca e:'de müzik arşivim var onlara bişe olsun istemiyorum, kesinlikle onlar güvende olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Vista'yı 40GB'den az bir yere yüklemek istiyorsan bunu kullanarak kendi setup'ını yaratacaksın. Aksi halde olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Yoo ben 20gblik boş c:'ye vistayı kurdum çok güzel çalışıyor şu anda da. Ama 1gb boş alan var ve başka program yükleyemiyorum. Tamam 40gb yapayım d:'den 20gb alıp c:'ye vereyim ama verilerim kaybolmasın özellikle d:'den. Yok mu bir çaresi ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ben Pre-Order ile almıştım Vista'yı. Belki ondan yükleyememişimdir :P Vista kendi içinde Partition Manager var. Onu kullanmıştım ben disklerde ama Vista'yı yükledim bölümde hiç denemedim. Home Premium'du benim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ekleyeyim: İlk yüklediğimde Vista'yı disk 50 GB idi. 30GB'si boştu, bende GParted kullanarak linux'den 25GB'ye çekmiştim diski. Sonra Vista bir daha açılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 vistanın partition programı kötü. kullanmanızı önermem. bir gün linux kurmak için kurcaladım, kurdum, partitionlar bozuldu ve 13 saat uğraşmak zorunda kaldım tekrar xp kurabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 gparted isimli opensource, bedava bir partitioning programı var. biraz yavaş olabiliyor ama gayet güzel çalışıyor. GUI'si de çok güzel, kullanımı hakkaten çok kolay. live cd olanını indirip bir dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Yukarıda yazdım ya, GParted Vista'yı bozdu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 hmm pardon görmemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paragon Partition Manager Professional ama yer sıkıntın yoksa hiç bulaşmadan D sürücüsünü direkt program files olarak kullanmalısın bence.. ben o şekilde kullanıyorum.. 15GB partition üzerinde vista var, programlar için 30 GB ayrı partition var.. [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 14:29 tarihinde, deggial tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Tamam ama arkadaşlar bu programlar yer aldığım ve yer verdiğim partitiondaki verileri silmeyecek demi? Yoksa ben kendim de fdisk ile yaparım da silinmesini istemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 silebilirler - resize sorunlu iştir. kesinlikle önce yedek al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Hmm oyle olduktan sonra ben windowsun partition seysiyle yaparim yaw ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 işin içinde C sürücü olmasa hiçbir sorun çıkmayacağını garanti ederdim aslında.. ama windows kurulu olan sürücü işin içine girince bazen problemler olabilmekte imiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Xp yükledim norton partition magic ile c:'yi 34gb yaptım üstüne bir de son çektiğim vista türkçe 64bit ultimate kurdum güzel oldu wallaha :) [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 17:48 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar