Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vista'da Partition Resize Etme (edememe)

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşar c: 20gb, d: 49gb (e: 115gb yine aynı 200lük hddnin 3 parçası.)

d:'den 9gb alıp c:'ye vermek sitiyom çünkü şu anda vista 19gb kullanıyor ve office 2007 bile kuramıyorum 1gb boş alan olduğundan.

Partition Magic ile denedim fakat makinayı yeniden başlattığımda resize işlemi başlıyor ve sonra hata veriyor batch dosyası ile ilgili.

d: üzerindeki verilerimin kaybolmasını istemiyorum. Tabi c:'deki de kayolmasın, c:'de veri yok sadece programlar var bir de vista ama format atmak zorunda kalmıyım diye :).

Partitiyon Magic ile veri kaybetmeden resize edebilyorduk. Ama şimdi hata alıyorum.

Ne yapmalı? Fikirleriniz var mı? Vistanın kendi partition manage sistemi ile yapsam veriler kaybolur mi? Ayrıca e:'de müzik arşivim var onlara bişe olsun istemiyorum, kesinlikle onlar güvende olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Paragon Partition Manager Professional

ama yer sıkıntın yoksa hiç bulaşmadan D sürücüsünü direkt program files olarak kullanmalısın bence..
ben o şekilde kullanıyorum.. 15GB partition üzerinde vista var, programlar için 30 GB ayrı partition var..

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 14:29 tarihinde, deggial tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...