SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 eski klasörlerimi kurcalarken buldum geçen seneden kalma parçalarım. psicotrance tarzı bişi işte http://rapidshare.com/files/43836821/mp3.rar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 up lem kimse dinlemedi mi şaka deil gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 dün dinleyeyim madem. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Dinlemiştim zaten. Benim tarzım değil ama kullandığım samplelar hoşoma gitti. Kendi türü içinde epey güzeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ejay değil demi :D bana çok ejay'ı anımsattı... ejay deilse harbiden tebrikler sample'ların kalitesi geçişler Synthesizer kullanımın güzel. ejay ise yinede güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 dance ejay yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 harbiden tebrikler deil o zmn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar