Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Affet Bizi Atam

Slat

Öne çıkan mesajlar

o senin yorumun, önyargın coldshadow. sevgili slat'ın "düş görmekte" olduğunu ve gerçek hayatta benimle karşılaşırsa "sürekli egosundan ötürü dayak yiyen tip" teorisinin iflas edeceğini, bu yüzden benimle karşılaştığı an şahsımın kendisinin zanettiği gibi "genelgeçer bir nerd" olduğu düşünün yatışlara geleceğini ve kendisinin de o an itibariyle mutsuz bir insan haline geleceğini tek bir cümleyle izah ettim. ben slat'ı neden döveyim ya da dayakla tehdit edeyim? son derece barışçıl bir insanım.
Sosyal ağlarda paylaş

silencer sizin yaptığınız her şey bi kere hem forum kurallarına aykırı, hem ahlaka aykırı. birisi gelmiş "affet bizi atam" diye başlık açmış kendinizce burada dalga geçiyorsunuz? O kadar büyük bir güvenceniz var herhaldeki bu kadar rahat davranabiliyorsunuz. Modlar benim kankam filan mı diyorsunuz yoksa?

Sizin yaptığınız açık ve net bir şekilde terbiyesizlikten başka bir şey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

çok haklısın coldshadow, ben çıkıp başlığın sahibine "küçük beyinli" dedim ve "nerd" imasında bulundum çünkü haha.

zaman mefhumu kayboldu herhalde bazıları için, ya da insanların görme rahatsızlıkları filan var.

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 22:35 tarihinde, silencer tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Konu dışı siyaset bölümü olmaktan çıktı:D
Ülkenin islama yönelmesinden korkacağınıza konu dışının garbage'a yönelmesinden korkun bence:P

Edit:Cold adam böyle bir topic açmışta gayet gereksiz ve saçma bir topic olmuş kanaatimce.Bu yüzden dalga görmekte bir sakınca göremiorm.Bir çarşaflı kadın oy atıyor.Aha işte akpye oy verenler bakın bunların hepsi böyle gibi bir topic olmuş.Ne bekliyorsun ki bu topicten:)Gerçi silencer koparmış arada ona bişy diyemeyeceğim:D

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 22:35 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

o sözlük sayfasına göre seninle tartışmamız gerekiyor benim o lafı söylemeden çekip gitmemem için. Ama işte adam değilsin. Seviyesiz, terbiyesizin önde gidenisin nasıl öyle bir ortam bekliyorsun ki?

Evet taraf tuttum ben yöneticilerden yana kullandım tarafımı. Sende sana seviyesiz, terbiyesiz dediğim için aynısını yapabilirsin. Ama şu da var tabi bu lafları söylemem de geçerli olan. Al sana benim cevabımda ekşiden:

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=gorunen+koy+kilavuz+istemez
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Seviyesiz, terbiyesizin önde gidenisin

Buradan Türkçe bilmediğin sonucunu çıkartıyorum. Seninle tartıştığımı kim söyledi ki zaten? yukarıda birilerini dayakla tehdit ettiğim iddiasında bulundun. Ona cevap verdim. Seninle tartışmam söz konusu değil, bu konu başlığı altında bir şey tartışılıyorsa, zaten çocuğun teki çıkıp da bana "küçük beyinli" ve "nerd" diyene kadar tartışılıyordu.

Daha başka birşey var mı? Haha, lütfen devam et Coldshadow.

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 22:50 tarihinde, silencer tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...