Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 silencer "message happy" olmuşun, 50-53-59 [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 21:34 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 illegaliteyi ilan ediyorum. trigger happy asdasdasdafsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 silencer sizin gibileri yörünge dışında görmek isteriz. o huge egonla birlikte yörünge dışında yer bulabilirsin merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 umut dünyası coldshadow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 umut değil gerçekler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 "elimizde belgeler var" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 sir gibi gercekler, hepsi sirlar dunyasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Silencer bi kosu bana bi cay kap gel bakiim.Iyice demli olsun. 3 seker yeter.Ustu kalsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ehe adam bariz bi şekilde birisine seni gerçek hayatta görürsem ...kerim yazmış hala dalga geçiyorlar birde neyin savunmasıdır bu? bu kadar mı düştünüz ya? birde dalga geçiyorlar kendilerince. ben o adamı tanımıyorum etmiyorum sadece sizin gibi adamları görmek üzüyor patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 böyle adeta bir enter the dragon tadı aldım şu sayfadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 o senin yorumun, önyargın coldshadow. sevgili slat'ın "düş görmekte" olduğunu ve gerçek hayatta benimle karşılaşırsa "sürekli egosundan ötürü dayak yiyen tip" teorisinin iflas edeceğini, bu yüzden benimle karşılaştığı an şahsımın kendisinin zanettiği gibi "genelgeçer bir nerd" olduğu düşünün yatışlara geleceğini ve kendisinin de o an itibariyle mutsuz bir insan haline geleceğini tek bir cümleyle izah ettim. ben slat'ı neden döveyim ya da dayakla tehdit edeyim? son derece barışçıl bir insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: Silencer bi kosu bana bi cay kap gel bakiim.Iyice demli olsun. 3 seker yeter.Ustu kalsin Bir nesil odasında Command and Conquer oynayarak büyüdü, şimdi de böyle cümleler kuruyorlar haha. [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 22:25 tarihinde, silencer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Bak simdi ! Alacagin olsun , C&C oynamadanda cay isterdim ki.Kontrolden cikip yazmissinda yazmissin , okurken bir cay icelim dedik burnumuzdan getirme [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 22:27 tarihinde, Soulless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: Bak simdi ! Alacagin olsun , C&C oynamadanda cay isterdim ki.Kontrolden cikip yazmissinda yazmissin , okurken bir cay iceyim dedik burnumuzdan getirme mutfağa o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: böyle adeta bir enter the dragon tadı aldım şu sayfadan eskiden sataşan eden adamların da belirli bir seviyesi oluyordu. haliyle ince ince giydirince kural ihlalinden kaçınarak, eğlenebiliyordun. şimdi nerde? very easy doom oynamak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 silencer sizin yaptığınız her şey bi kere hem forum kurallarına aykırı, hem ahlaka aykırı. birisi gelmiş "affet bizi atam" diye başlık açmış kendinizce burada dalga geçiyorsunuz? O kadar büyük bir güvenceniz var herhaldeki bu kadar rahat davranabiliyorsunuz. Modlar benim kankam filan mı diyorsunuz yoksa? Sizin yaptığınız açık ve net bir şekilde terbiyesizlikten başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 çok haklısın coldshadow, ben çıkıp başlığın sahibine "küçük beyinli" dedim ve "nerd" imasında bulundum çünkü haha. zaman mefhumu kayboldu herhalde bazıları için, ya da insanların görme rahatsızlıkları filan var. [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 22:35 tarihinde, silencer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konu dışı siyaset bölümü olmaktan çıktı:D Ülkenin islama yönelmesinden korkacağınıza konu dışının garbage'a yönelmesinden korkun bence:P Edit:Cold adam böyle bir topic açmışta gayet gereksiz ve saçma bir topic olmuş kanaatimce.Bu yüzden dalga görmekte bir sakınca göremiorm.Bir çarşaflı kadın oy atıyor.Aha işte akpye oy verenler bakın bunların hepsi böyle gibi bir topic olmuş.Ne bekliyorsun ki bu topicten:)Gerçi silencer koparmış arada ona bişy diyemeyeceğim:D [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 22:35 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ben diyeceğimi dedim. muhattap olunmaz sizin gibilerle. gerisi yöneticilere kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 tüh coldshadow, ben de şunu demeni bekliyordum. demek beni muhattap almayacaksın? kahroldum! teşekkürler. [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 22:37 tarihinde, silencer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 o sözlük sayfasına göre seninle tartışmamız gerekiyor benim o lafı söylemeden çekip gitmemem için. Ama işte adam değilsin. Seviyesiz, terbiyesizin önde gidenisin nasıl öyle bir ortam bekliyorsun ki? Evet taraf tuttum ben yöneticilerden yana kullandım tarafımı. Sende sana seviyesiz, terbiyesiz dediğim için aynısını yapabilirsin. Ama şu da var tabi bu lafları söylemem de geçerli olan. Al sana benim cevabımda ekşiden: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=gorunen+koy+kilavuz+istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: Seviyesiz, terbiyesizin önde gidenisin Buradan Türkçe bilmediğin sonucunu çıkartıyorum. Seninle tartıştığımı kim söyledi ki zaten? yukarıda birilerini dayakla tehdit ettiğim iddiasında bulundun. Ona cevap verdim. Seninle tartışmam söz konusu değil, bu konu başlığı altında bir şey tartışılıyorsa, zaten çocuğun teki çıkıp da bana "küçük beyinli" ve "nerd" diyene kadar tartışılıyordu. Daha başka birşey var mı? Haha, lütfen devam et Coldshadow. [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 22:50 tarihinde, silencer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 evet türkçe bilmiyorum sen kazandın kutlarım. keşke daha geniş bir açıdan hayata bakabilseydin. Şimdi son olaraktan o verdiğin entrydeki gibi yapıyorum ve seninle daha fazla muhattap olup vaktimi boşa harcamıyorum. Kolay gele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Çok üzüldüm, güle güle Coldshadow hahah. [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 22:53 tarihinde, silencer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ulen arenamı ya msn de halledin kavgaları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar