Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Affet Bizi Atam

Slat

Öne çıkan mesajlar

@ joker, Atatürk bugünleri görseydi bizim antidemokratik söylemlerimizden çok çok çok daha üzüleceği şeyler olurdu emin ol.

@messor
Atatürk Türk milletinin ne mal olduğunu bildiği için gaz vereyim diye ettiği bi laftır o bana göre. Türk milleti aptaldır, tembeldir demenin bi etkisi olmayacağı için bari tersini söyliyim de adam olurlar demiş, olmamışızdır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eh.
yani o da bi bakış açısı. ben o %50 ye aptal derim, onlar da bana der napalım geçinip gideriz.

O insanlara gerçekten aptal olduları için diilde, aynı görüş paylaşılmadığı için "aptal" dendiğini düşünmekteyim....ve onun buna, bunun ona aptal demesinin faydasını gerçekten göremeyenlerdenim.bu çözüm diil..Ve gerçekten Atatürkün "Türk milleti zekidir" derken kesinlikle yanılmadığını düşünüyorum , o türkün karakteristik özelliklerini en iyi bilen insanlardanken mümkünatı yok bunun, oyüzden saldırmak yerine daha bilinçli çözümler üretilmesi taraftarıyım ben , kaçmak veya vazgeçmek zaten özümde yok :P benim gibi düşünenlerinde olduğunu biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ya insanların inançları size neden batıyor? ister puta tapar ister çarşafa ister haça isterse şeytana...

Size ne?

Mantaliteye bak.. Size neymiş.. Dünyadan bihaber yaşıyorsun sen herhalde..

Dinin devlet tarafından çok sıkı bir şekilde kontrol altına alınması gerekir çünkü dünyada, güzel ülkemizde de gördüğümüz gibi kekoları kandırmanın ve istediğini yaptırmanın en güzel yolu dinin istismar edilmesidir..

said:
atatürkün bize verdiği demokrasidir. halk ne isterse o olur demiştir.

Eğer halk ne isterse olsaydı padişahlık ve halifelik kalkmaz, büyük ihtimal şeriatla yönetilirdik.. Salla bilmeden anasını satiyim

said:

ve şuanki halinizi görse "Demek ki hiç bi şey öğretememişim... " derdi...

Ahah olaya bak Atarük hakkında hiçbir şey bilmediği belli olan adam gelmiş bana ahkam kesiyor.. Yürü
Sosyal ağlarda paylaş

"Türk Milleti sindirilmiştir."

daha doğru olsa gerek. Zekiyiz zeki olmasınada nereye kadar ya... Sinidirilmişiz sinidirilmiş. Gençlerin beyni öss ile bulandırılmış. Babaları ise kendi dönemlerinde yaşadıklarından usanmış. Halkı türban saç-sakal muhabbetinde. Şeriatcılık-tekkecilik diz boyu. Akıl olsa bile adamda kullanmadıktan sonra neye yarar ki...

Din nasıl bir oyuncak olmuş insaaların elinde. İçeriye girdiğinde selamunaleykum demedin mi bi garip bakıyorlar sana. Din kardeşliği çıkmış ortaya bizdensen iş var değilsen yok arkadaş. Kadrolaşma o biçim bilet satanından tutta zilyon dolarlık ihalelerine kadar.

Neyse sonuca cevap gerekmez. Beyenmeyenler anasınıda alır gider zaten. Terrörle yaşamayıda öğrenir. Bi avuç "olmaz böyle dava" diyenlerde ezilir büzülür bücüşlenir.

O değilde Niçin yapılmıştı bu mitingler?... Akan terlere yazık
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ulke laik ve demokratik bir ulke. Isteyen istedigine inanmakta serbest. Disaridaki bir insana zarari olmadiktan sonra carsafta giyer, hacta takar hic problem degil.
Problem onlara bu ozgurlugu bile tanimayip, dunyayi sadece kendi etrafinda donuyor zannedenlerde.
Baskalarinin karar ve dusuncelerine saygi duymayanlar, kendi karar ve dusuncelerine saygi gosterilmesini beklemesinler.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
affet bizi atam.

ülkede demokrasi var ne yazıkki :/

Hee demokrasi var evet hemde kusursuz işliyor.. Sen bunu demokrasi zannediyorsan zaten sana laf anlatmanın anlamı yok tayyip bapla ülkeyi mahvedin beraber.. Bi kaç yıl sonra ülke ekonomik ve sosyolojik olarak çökünce görürsün böyle demokrasiyi..

Yazık..
Sosyal ağlarda paylaş

atatürk'ü saygıyla anıyorum, kehanet gibi, dediklerinin hepsi bir bir gerçekleşti adamın;

Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, - satılan limanlar, "özelleştirilen" stratejik kurumlar vs.

Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. - gemicikler, aydın doğancıklar vs.

Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. - dincilik çomakçılık

Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. - açlıktan ağzı kokan ama istikrar diye oy veren millet

bakalım türk genci üzerine düşen karşısında ne yapacak..
Sosyal ağlarda paylaş

Çocuksu mu?

Sana medya ve avrupa tarafından dayatılan düşünceleri hiç değerlendirmeden hop diye kesin doğru kabul ediyorsun diye ben mi çocuksu oldum? Meclise pkklıların girdiğinide gördüm ya bu ülkede herkes girebilir herhalde..

Ben böye demokrasinin a.k
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...