Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

40Gigabit baglantili 70lik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim evde de denesinler ne olur ya :)

edik:düşünsene 40 gb ile bağlanıyorsun 1gb lık dosyayı 15 dk de indir :) müthiş müthiş

[ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 14:43 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
40gbitlik baglantida 1gblik dosyayi 15dkda indirmezsin de ondan sormustur demise herhalde :D

edik: veya indirir misin ki?

[ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 15:07 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@demise666 olum o bi varsayımdı :)bide nerden biliyim lan hiç 40 gb bağlantım olmadı

[ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 15:14 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
kadın bağlantının hepsini kullanamıyormuş..

düşündüm de, o bağlantının (dl) hepsi kullanılabilir mi? film ekliyorsun sıraya, başka niye indireceğine karar verene kadar bir önceki iniyor filan..
Mesaj tarihi:
nası çok bişi deil yaf :)
40gbitlik bağlantın olsun dünya görüşün değişir...

[ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 15:52 tarihinde, senko tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
40Gb bağlantıyı kullanamaz o kadın :)

bi kere Gbit ethernet katlar yeni çıktı onlarda 1 Gb die biliom :) bu durumda 40'da 1'ini kullanabilecek ancak kadın :D
Mesaj tarihi:
harddiske part part yazdığından sorun yaşamazsın onunla ilgili olarak da 4gb/s download hızına eşdeğer oluyor 40gbit bağlantı. 15 dakikada 1 gb çekmezsin yani. bu da saniyede yaklaşık olarak 5 mpeg ya da divx film, 10-12 arası divx formatında dizi, 800 mp3 download edebileceğin anlamına geliyor.

[ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 17:54 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...