Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geri dönmeden önce biraz yardım

MadOrca

Öne çıkan mesajlar

simdi 1.5 ay oynayıp bıraktıktan sonra belki yeniden başlarım diye 5 günlük deneme ile devam ediyorum.

size skillerimi ırkımı vs her türlü bilgimi yazayım. bana yardımcı olursanız sevinirim, fittinglerde yazdığınız hiçbişeyi (%90'ını) anlamıyorum. hangi skillere yönelmem gerekiyor, ne tür gemiye ne koyulur vs..

minmatar brutor seçtim, soldier, fighterım.

Charactername Lena Mia

Intelligence 12
Perception 20
Charisma 6
Willpower 18
Memory 16

Total skill points 2,144,043

Electronics
Electronics / Rank 1 / SP: 8000 of 45255
Electronics Upgrades / Rank 2 / SP: 633 of 2829
Long Range Targeting / Rank 2 / SP: 500 of 2829
Sensor Linking / Rank 3 / SP: 1 of 750
Signature Analysis / Rank 1 / SP: 8000 of 45255
Survey / Rank 1 / SP: 8000 of 45255
Target Painting / Rank 3 / SP: 1 of 750
Targeting / Rank 1 / SP: 1415 of 8000
·8 Electronics skills trained, for a total of 26,550 skillPoints.

Engineering
Energy Grid Upgrades / Rank 2 / SP: 2829 of 16000
Engineering / Rank 1 / SP: 45255 of 256000
Shield Operation / Rank 1 / SP: 8000 of 45255
Shield Upgrades / Rank 2 / SP: 16000 of 90510
·4 Engineering skills trained, for a total of 72,084 skillPoints.

Gunnery
Controlled Bursts / Rank 2 / SP: 2829 of 16000
Gunnery / Rank 1 / SP: 256000 of 256000
Medium Projectile Turret / Rank 3 / SP: 24000 of 135765
Motion Prediction / Rank 2 / SP: 2835 of 16000
Rapid Firing / Rank 2 / SP: 512000 of 512000
Sharpshooter / Rank 2 / SP: 16000 of 90510
Small Hybrid Turret / Rank 1 / SP: 1415 of 8000
Small Projectile Turret / Rank 1 / SP: 256000 of 256000
Surgical Strike / Rank 4 / SP: 32000 of 181020
Trajectory Analysis / Rank 5 / SP: 1250 of 7072
Weapon Upgrades / Rank 2 / SP: 2829 of 16000
·11 Gunnery skills trained, for a total of 1,107,158 skillPoints.

Learning
Analytical Mind / Rank 1 / SP: 45255 of 256000
Clarity / Rank 3 / SP: 24000 of 135765
Eidetic Memory / Rank 3 / SP: 135765 of 768000
Focus / Rank 3 / SP: 24000 of 135765
Instant Recall / Rank 1 / SP: 45255 of 256000
Iron Will / Rank 1 / SP: 45255 of 256000
Learning / Rank 1 / SP: 45255 of 256000
Logic / Rank 3 / SP: 135765 of 768000
Spatial Awareness / Rank 1 / SP: 45255 of 256000
·9 Learning skills trained, for a total of 545,805 skillPoints.

Mechanic
EM Armor Compensation / Rank 2 / SP: 1436 of 2829
·Currently training to: level 2
·Time left: training complete
·SP done: 1393 of 1393
Explosive Armor Compensation / Rank 2 / SP: 2829 of 16000
Hull Upgrades / Rank 2 / SP: 90510 of 512000
Jury Rigging / Rank 2 / SP: 10 of 500
Kinetic Armor Compensation / Rank 2 / SP: 2829 of 16000
Mechanic / Rank 1 / SP: 8000 of 45255
Repair Systems / Rank 1 / SP: 250 of 1415
Salvaging / Rank 3 / SP: 4261 of 24000
Thermic Armor Compensation / Rank 2 / SP: 2829 of 16000
·9 Mechanic skills trained, for a total of 112,954 skillPoints.

Missile Launcher Operation
Heavy Assault Missiles / Rank 3 / SP: 750 of 4243
Missile Launcher Operation / Rank 1 / SP: 8000 of 45255
Rockets / Rank 1 / SP: 1415 of 8000
Standard Missiles / Rank 2 / SP: 16132 of 90510
·4 Missile Launcher Operation skills trained, for a total of 26,297 skillPoints.

Navigation
Acceleration Control / Rank 4 / SP: 1000 of 5657
Afterburner / Rank 1 / SP: 1415 of 8000
Evasive Maneuvering / Rank 2 / SP: 16000 of 90510
Fuel Conservation / Rank 2 / SP: 2829 of 16000
Navigation / Rank 1 / SP: 8000 of 45255
Warp Drive Operation / Rank 1 / SP: 1415 of 8000
·6 Navigation skills trained, for a total of 30,659 skillPoints.

Science
Cybernetics / Rank 3 / SP: 750 of 4243
Science / Rank 1 / SP: 45255 of 256000
·2 Science skills trained, for a total of 46,005 skillPoints.

Spaceship Command
Battlecruisers / Rank 6 / SP: 14 of 1500
Destroyers / Rank 2 / SP: 500 of 2829
Minmatar Cruiser / Rank 5 / SP: 40000 of 226275
Minmatar Frigate / Rank 2 / SP: 90510 of 512000
Spaceship Command / Rank 1 / SP: 45255 of 256000
·5 Spaceship Command skills trained, for a total of 176,279 skillPoints.

Su an train ettigim skill Acceleration Control Level 2, 2 saati kalmis bitmesine.

Tank olasım var, ama minmatar saldırıda mı iyi, tanklıkta mı iyi tam bilmiyorum.
tank olacaksam shield mi armor tank mi olayim?
etrafa ölüm sacacaksam hangi gemiyi alayim, hangi skillere yogunlasayim.

tam bilmiyorum işte tavsiye pls =]
oyun icinden de beni ekleyin yardim eksik etmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

shield veya armor tank olup olmıyacağına sendne cok gemın karar verır gemı hangısınde ıyıse o tür tank olursun diğer 3 ırkın aksine minmatar gemilerinin bazısı armor bazısı shield bazısı karışıktır.

minmatar oyunda defansif olarak en zayif ama en yırtıcı irk

ama ırkın minmatar diye minmatar gemisine binmek zorunda değilsin baska irk kasarsin, ilk firsatta bitir leaninglerini bu arada,

yazarım ben daha sana, oyundada eklerim server acılsın hele

[ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 09:18 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

'' etrafa ölüm sacacaksam hangi gemiyi alayim, hangi skillere yogunlasayim.'' :)
Bu sanırım pvp kariyeri yapacağım demek oluyor.pvp için minmatar gayet iyi bir seçim .Minamatar speed -tank ve alpha strike ile blinen bir ırk ama şahsen minmatar gemisi kullanmadığım için daha fazla yorum yapmayayım.
Bu arada small projectil turret 5 var ama small auto cannon ve small artillery spec yok.
genel olarak tecrübelerim tech 2 frigate (assault ship veya interceptor ) ile hac/command ship tipi gemilerin pvp için en iyisi olduğunu söylüyor.ratting için minmatarın typhoon'u gayet uygun
yeni bir oyuncu olarak pvp yapacaksan ucuz frigate sınıfı ürünler en iyisidir rifter'la başlarsın jaguar veya wolf la devam edersin.
Birde vagabond var tabii tek başına bir fenomen

[ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 11:22 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben daha cok tecrübeli bi pvp oyuncusu olmadigim icin, düsük armor ve shieldi olan gemileri tercih etmiyorum.

ufak gemiler daha hizli kaciyor, vurulmasi zor belki tamam ama ztn level 1 missionlardaki gemiler de ufak ve hizli. keza level 2ler de öyle sanirim.

demek istedigim su. beni vuran adam tutturdugunda 1 veya 2 vurusta ölmek istemiyorum. kalkanları acayim. armoru tamir edeyim, ates edip patlatiyim.

gemiler konusunda, silahlar ve mermileri konusunda neredeyse hic bir bilgim yok.

bol bol okumam gerekecek elbette ama tecrübeleriniz bana yol göstersin istiyorum.

mesela artilery cok sevdigim bi silah. cok güzel hasar veriyor. autocanonlar ile düzgün dmg vermek icin neredeyse gemilerin dibine girmek gerekiyor ki, gemime ve kendi kontrollerime o kadar güvenmedigim icin bundan kacinmaya calisiyorum.

ben sanirim su asamada en kolay tanklik yapabilirim.

aranizda minmatar oynayan yok mu yaw? varsa onlarin da fikirlerini almak isterim.

skillerim yukaridaki gibi.

jagd'in önerisi üzerine autocanon ve artilery speclerini aldim ama motion prediction 3 istiyorlar, su an o train ediliyor. 6.5 saati kaldi.

yardim bekliyorum :/
Sosyal ağlarda paylaş

jag ve wolf biraz pahalıg emiler siniflarında tabi, ama zamanla paran olur o kadarcık merak etme, rifterla solo pvp yapmanın pek bir manası yok bence atkif bir pvp corpuna gir orda anlarsın anyayı konyayı zaten.

minmatar pvpde en iyi secimlerden biri bencede, versile gemiler acık kapatan gemiler.

speed tank ne demek dersen, geminin cok hızlı ve cevik olmaı yüzünden (bazende ufak) rakibinin seni vuramıyaşı missilerinin sana yetişemiyecek kadar yavaş kalması, bi noktada bu senın zarar almanı engellediği için bi çeşit tank oluyo, ama riskli bir tank, grup içinde taklaya kola getirilebilinicek bir tank, ama standart armor/shield tankingle karşı başka avantajlarıda var tabiki, oyunda sadece speed freak lerin kurtulabiliceği ortamlar oluyo bolca. HIz doğru kullnıldığında cok önemli bir etken eve'de.

alpha strike ise, mechwarrior serisinden gelen bir terim aslında, anlamıda "bir anda verdiğin max dmg" gibi bişi, yanı mesela adama autocannonlarla 10 sn de 100 dmg vermektense bazı durumlarda 1 sn de 80 dmg verip 10 sn boyunca ateş etmemek, uzun surede daha az dmg olucaksada bazı durumlarda etkili olabiliyor baya. sonucta 1400m tempest (snipest da deniliyo) ehrkezin korkulu rüyasıdır, 150 kmden cıkar 4 sensorbooster'ıyla anında size kitlenir cat diye patlatır ne olduğunu anlamazsınız, daha harndeenerları acmadan havaya ucmuşsunudur (ha unu yapan başka gemilerde var tabiki ama tempest bi klasik olmuş artık)
Sosyal ağlarda paylaş

yanı oyun mekaniklerisn ısınana akdar mssion yap biraz istersen, pve bile olsa ilerde yararını görüceksin inan bana,

şimdi ben sana sayarım turretlar hangi durmlarda daha yüksek ihtimalel vurur, missilelar nasıl manevra yaparsan daha az zarar verir, ama senınde oynayıp alışman lazım.

artilery'nin oyunda iki avantaji var ac'ye karşı birincisi yukarda acıkladığım Jagd'ın dediği alpha strike durumu ikincisi uzun menzil, ac den kötü yanları ise yakın menzilde rakibin biraz kıpraşsa ıskalamya başlarsın etkili değildir genelde, mermi sayısının azlığı, eğer rakinin hemen inmezse ac den daha az zarar verdiği için toplamda rakibin kendini rahat rahat toparlıyabilir senın iki salvon arasında, şarjor'u ufak, pg ve cpu cost'u cok yüksek.

ama hangisi dersen ikiside fakrlı durumlarda fakrlı fittinglerle işe yarıyan silahlar.

biraz dene öncede gemileri pve de hoş istediğin akdar öğrensen oyunu her zaman pvpde başlarda afllıycaksın şaşıracaksın ama en azından silahlarını acmayı unutmazsın.

bide hangi gemi deme dene gemileri bi rupture la stabber'ın farkı nedir kurcala biraz.

yakında tech 2 autocannon kullanabilmeye baslıycaksın small auto cannon spec skilli'in işlevi odur, veya small artillery spec train edip tech 2 small artilery.

tech 2 moduller sende fark etmişsindirki tech 1 variantlarıdnan daha iyiler, ayrıca tech 2 silahlar tech 2 ammo kullanmanada imkan tanir, ama missionlarda falan pahalı tech 2 ammo'ları harcamak pek mantıklı değil.

1 gün boyunca güzelce lvl 1 q15-20 mission yapsan rahat rahat kazanırsın rifter'ınıla iki silah türünü denemeye yeticek kadar parayı.

demem odurki şimdi senı ciğ ciğ yerler zaten pvp kolay değil, önce oyun mekaniklerine alış gemiye nasıl yaklaşılır nasıl uzaklaşılır onlara alış.

sana standart rifter setup'ıda yazalım missionlarda işini görücek.

3x 150mm autocannon 1xstandart missile launcher
1x after burner 1x statis webbifier 1xcap recharger
1x small armor repair 1x adaptive nano membrane 1x 200mm reinforced rolled tungsten.
Sosyal ağlarda paylaş

Minmatar gemileri oyundaki kullanılması en zor ama doğru kullanıldığında ve fitlendiğinde harikalar yaratan gemilerdir.

Öncelikle minmatardan başka gemi kullanmam diyorsan gunnery missile drone ve navigation skillerin çok önemli.Ek olarak shield tank ve armor tank skilleri de lazım olacak sana.Minmatar tamamen hybrid bir ırk,nereye çekersen oraya gelir.

Minmatarın ana dezavantajı armor resistlerinin düşük olması ve çoğu geminin shield resistleri yüksek olmasına rağmen armor tank yapılması gerekmesi.Bu dezavantajı kapamak için kullanabileceğin 2 şey var,hız ve dps.Speed tank yaparak olabildiğince az hasar alacaksın ve düşmanı çabuk öldürmeye bakacaksın.Minmatarın nispeten yavaş olan gemilerinde ise olabildiğince sağlam tank yapıp düşmanı yine hızlıca öldürmeye bakacaksın.Yani minmatarda ana faktör hız.

PvP ye gelince benim tavsiyem iyi bir pvp corpu bul ve orda kendini geliştir.Çünkü eve de pvp orbite basıp silahları ateşlemekten ibaret değil.Gemiler hangi düşmana karşı nasıl fitlenir,nasıl koordineli şekilde saldırılır,nasıl tuzak kurulur,nasıl kaçılır vs gibi oyun içi tücrübeyle öğrenilecek bir sürü olay var.
Sosyal ağlarda paylaş

bende su an rifter yerine "thrasher" var, onu kullaniyorum. daha onceden, o 1.5 aylik oynadigim sirada 0.3 yada 0.2 den giderken (kestirme olsun demiştim hehe) stargate'in yaninda pusuya yatmis 2 tane kocaman battleship üzerimden gecip gemimi patlatmisti. o gemimde "rupture" dı.

simdi soruyorum.
thrasher mi kullanayim rupture mı?

thrasherimdaki fittingler yanlis hatirlamiyorsam

2x280mm artilery
3x200mm autocannon
1x150mm light autocanon
1xsalvager
1x (hani cargolari ceken bi silah var adini unuttum ehuehue)

2xsmall armor repairer
1xafterburner (modelini hatirlayamadim)
1xhull repairer (small da olabilir bu ya)
1x small shield booster

salvager ve o cargo cekmeye yarayan aparatla ne yapiosun derseniz, üseniyorum simdi baska bi gemiyle tekrar fitting yapıp, geri dönmeye ve salvage yapmaya.

cüce dedigin gibi speed tanklık bana göre degil su an, silahlari ve gemimi o kadar iyi tanimiyor ve güvenmiyorum su asamada.

tam bir öküz olup tanklik yapmak da sanirim biraz sıkıcı olabilir, özellikle 50-60 km ötedeki düsmanlara gitmek bayaa zaman alcaktır (diye düşünüyorum).

sonucta bir fighterım, elbette armor ve shieldden biraz feragat ederek, hizimin avantajini belli biyerden sonra kullanmam gerekecektir, tabii öncelikle gemileri tanimali, onlarin zayifliklarini ve üstünlüklerini ögrenmeliyim.

takildigim nokta şu, statis webfier (kusura bakma oyuna girmeye üşendim şimdilik) tam olarak ne işe yariyor?

verdigin fitting pve icin mi? pvp icin mi?

kalabalik savaslarda ufak gemiler sanirim büyük gemilerin jump yapmalarini engelliyor vs gibi önemli görevlere sahipler. ben de böyle görevlerde yer almak isterim elbette ama tam olarak neyin ne işe yaradığını da bilmiyorum.

söyledigim şeyleri düşününce şunu farkettim ki ben ne olmak istedigime bile karar verememişim :)

tank mı olsam, büyük gemilerin vuramadığı ama yerlerinden kıpırdamamalarını sağlayan bi baş belası mı olsam, yoksa ölüm kusan dev bi silah deposu mu olsam bilemedim.

avantajlari dezavantajlari, oynama zorlugu ve verdigi keyif acisindan (tabii bu biraz kişisel ama) bilgi verirseniz sevinirim.

yardımlarınız icin teşekkürler üşenmeden yazıyorsunuz sağolun (eve community'si cok iyi yaw =))
Sosyal ağlarda paylaş

"2x280mm artilery
3x200mm autocannon
1x150mm light autocanon
1xsalvager
1x (hani cargolari ceken bi silah var adini unuttum ehuehue)

2xsmall armor repairer
1xafterburner (modelini hatirlayamadim)
1xhull repairer (small da olabilir bu ya)
1x small shield booster"

Tamamen yanlış bir setup.Şöyle açıklayayım:

Bir gemiye asla 2 farklı range i olan silah koyulmaz.Ek olarak bir gemiye asla 2 ayrı tank konulmaz.High slotları ya tamamen artillery yap yada tamamen autocannon yap.Tank için ise shield yada armor da karar vermen gerekiyor(ki bence trasher speed tankdır,low ve mid slotları çok az).Hull reparier ise gereksiz bir mod.Eğer %70 hull damage alıp da repair e para vermek istemiyorsan stationa girip fitlersin bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

simdii söyle bir setup yapmayi planliyorum arastirmalarim sonucu.

6x280mm arty
1xsalvager
1x(cargolari ceken aparat)

med: sensor booster I
afterburner (bakcam cpu yetene gore)
belki shield booster belki de baska bisey koyarim

low: 2 gyrostabiliser

simdi highlardan 2 slotu salvaginge ayirdim para kazanirim extra diye

digerleri disinda yorum alayim pls tesekkür
Sosyal ağlarda paylaş

statis webfier ,,diğer gemileri yavaşlatmaya yarar modeline göre düşman npc gemilerin hızını 90% a kadar düşürür (yada en iyisi neyse artık) . Düşman /npc 200m /sn ie gidiyorsa diyelim 90% lık weble 20m ye iner .
1x(cargolari ceken aparat) =small tractor beam

Bu arad highler iyide bu setup pve /misyon içinse hiç hardener yokki yanlış bir durum bence,gerisine gunnery kullanıcısı olmadığım için bir şey diyemem.B
edit:Birde misyon yapacaksan zaten lvl 1 misyonlar frigate hep umarım silahların trackinggi iyidir.

[ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 17:30 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

simdii pve setupti bu evet

level 2 missionlara gecebilirmiyim diye bi bakiyim dedim, level 2, quality -10 agent bile acilmis bana

hangi gemiye geceyim artik?
stabber? rupture?

ve yeni bi setup lazim tabii bu durumda, ben yine official forumlardan arastiracagim tabii ama siz de biraz tavsiye verirseniz sevinirim

bu arada artilary spec level 1 training su an yapiliyor.
arty ftw =p
Sosyal ağlarda paylaş

simdii pve setupti bu evet

level 2 missionlara gecebilirmiyim diye bi bakiyim dedim, level 2, quality -10 agent bile acilmis bana

hangi gemiye geceyim artik?
stabber? rupture?

ve yeni bi setup lazim tabii bu durumda, ben yine official forumlardan arastiracagim tabii ama siz de biraz tavsiye verirseniz sevinirim

bu arada artilary spec level 1 training su an yapiliyor.
arty ftw =p
Sosyal ağlarda paylaş

Stabber
http://www.eve-online.com/itemdatabase/EN/ships/cruisers/minmatar/622.asp
Rupture
http://www.eve-online.com/itemdatabase/EN/ships/cruisers/minmatar/629.asp
Rupture daha saglam gemi tabi,hem daha fazla turret takarsın,yanına füzede eklersin.5low slotu olduğu için armor tank yaparsın görevlerde,lvl2 ler çocuk oyuncagı olur rupture la.3ler kasar muhtemelen,ama denersin tabi patlarsın iyi gelir,öğrenmiş olursun.
Destroyerle belki lvl2 yaparsın diye hatırlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya 1.5 saattir rupture setup ariyorum ona gore alicam gemiyi ve level 2 missionlara gecicem ama millet fittinglerde hep kisaltma kullaniyor, aradigimda bulamiyorum bu itemlari. kafayi yemek üzereyim =(

4 tane turret slotu var 2 tane de launcher var bunlara ne takayim (artilery koymak istiyorum turetlara ama hangisini onerirsiniz (tech 2 takabilyiorum artik))
yaptigim arastirmalarda autocannon koymuslar dual ama autocanon sevmiyorum ben =/ sniperlik yapmak daha gzel

neyse efenim mediumlara ne koyacagimi tamamen bilmiyorum ztn

lowlarda da armor repairerlarla donatmak mi gerekiyor?

high slotlarda dual cannon disinda nos diye bisey kullaniyolar, anladigim kadariyla diger geminin capacitorlerini emmeye yariyor. ama ben pve yapicam ne isime yaricak anlamis degilim?

tungsten plate fln diyorlar armor hpsini arttirmak icin. ben iyice karmakarisik olmus durumdayim biri el atsin nolur =((
Sosyal ağlarda paylaş

Lowlara görev yapıcagın icin tank yapsan sadece bence olur.
Yani normalde lvl3 görev olsa illaki göreve göre hardener takman lazım,o npc nin vurdugu dmg tipine göre resistlerini yükseltmen lazım.Onada şuradan bakabilirsin mesela.
http://eveinfo.com/missions/
Sen lowlara 1tane medium armor repairer 1tane 800mm armor plate 3 slotada hardener tarzı birşey takabilirsin.Hardener kullanamıyosan resistini arttırıcak diğer plate lerden takabilirsin.
Ortaya 1tane webifier takarsan iyi olur,npc 10km ye girince yakalarsın yavaşlatırsın yoksa turretlerle isabet ettirmen zor olur.Gene ortaya 1tane afterburner ve bi cap recharger takabilirsin.Boosteri acıp kaçarken ateş edebilirsin,cap recharger lada repairer i acınca capasitor sorununu azaltabilirsin belki.
Low a 1x800mm plate 1xrepairer 3x capacitor power relay da olabilir ama yok salladım bunu.
Bence sen
4x720mm1xmissile launcher
1xwebifier 1x 10mn afterburner 1xcap recharger
1x 800mm plate 1x medium armor repairer 3xhardener(hardener yoksa göreve göre resist platei) taksan
seni ihya eder lvl2lerde.
High a 3tane 720mm ile 2 tane missila launcher da takabilirsin.Grid yetmiyosa afterburner i cıkarabilirsin,gene yetmiyosa 720 leri 650 ye çekebilirsin,tank fazla gelirse lowlara dmg mod da takabilirsin.high a 2xturret 3x medium missile da takabilirsin.Grid yetmiyosa tanktan ödün vererek reactor control takıp gridide yükseltebilirsin.
Birisi adam gibi bi rupture setup versin dimi ehe bencede :)
Sosyal ağlarda paylaş

rupture setup'ı bence pve de
lvl 2 missionlarda

4x 220mm autocannon 2x medium nosferatu
1x after burner 1x statis webbifier 1x cap recharger
1x medium armor repair 1x 800mm reinforced rolled tungsten (aslında takabilirsen 1600 mmde tak ama sığdırabilicğeini sanmıorum skillerin yetmiye bilir) 1x energized adaptive nano membrane ve geri kalan iki slot'a da savaşıcağın npc'in türüne göre hardeneer, hangi tür npc nin en tür zara verdiğini forumlarda veya insanların infosunda oyunda görebilrisin bi 10-20 infoya baksan kesin vardır birinde hangi npc ye hangi tür zarar en verimli hangi tür resist en verimli. sen muhtemelen angel cartelle savaşıcağın için 1x energized reactive membrane 1x energized magnatic membrane takman en güzeli olucaktır.

istersen 220mm auto cannon yerine 650mm artilerryde yakabilirsin bu durumda nos pek mantıklı olmıyacaktır keza 10 kmden uzakta durmaya bak düşmandan, nos yerine light missile launcher tak o iki slota veya heavy missile launcher medium sltolardan cap recharger'ı sök onun yerine sensor booster tak, low slotlardan 800mm reinforced rolled tungsten'ı sök overdrive engine injector tak.

oyundaki adım thu'ak istediğin zaman sorabilirsin istediğini elimden geldiğince yardım etmeye calışırım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...