Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanaltürk'te Burhan Çömez'in Anlattıkları

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Hala devam ediyor izlemek isteyen izlesin.Akp'den neden bidaha adaylığa girmediğini anlattı.Neler döndüğünü yolsuzluklardan bahsetti.En basitinden Unakıtanın trilyonluk arsayı 400 milyara alıp 2 trilyon civarı bi paraya sattıgından felan bahsetti.

Ben AKP de bu kadar düzgün bi insan olduğunu hiç bilmiyordum hayran kaldım bence herkes izlesin.Bidaha seçime girmemesi çok üzücü.

Edit : Turhan olcaktı Burhan yazmışım kusurma bakmayın.

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 21:42 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Adam hastane yolsuzluklarından başladı , milletvekili maaşlarıyla bu kadar mal alınmayacagından dış borca ordan ailelerin bankalara olan borçlarından çıktı süper şeyler söylüyo kendimden geçtim AKP yi savunan ların kesin izlemesi lazım içerden bi adamın anlattıkları sonuçta bu kadar dogru olarak hiçbiyerden duyamayız. Bide bu adam bunları anlatıo ama başına bişi gelmesin sonra. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Şener konuşmamıştı.

Sonunda biri çıktı konuştu.

Tayyip artık parti olarak girmiyor seçime.Tayyip olarak giriyor.
Düşerse tayyip burdan düşecek.

Görüyor musunuz mitingleri ? Tayyipten başka çıkan konuşan var mı ?
Abdullah Gül bile bir iki kez çıkıyor.Ortamı ısıtıyor. zemin hazırlıyor.
Cumhurbaşkanını halk seçerse tayyip aday olucak çünkü.

Ama farketmiyor.Tayyip tüm gazla yola devam ediyor ama bagaj açıldı artık.Birbir dökülüyor arkasındakiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimsenin döküldüğü yok. Tayyip sağ seçmen için muhteşem bir lider portresi çiziyor. Turhan Bey zaten hiçbir zaman partide liderliğin arkasında olmamıştı.

Hala daha Anadolu seçmeninin rasyonel olduğunu zannediyor, kendiniz gibi görüyorsunuz. Bu yüzden seçim sonuçlarında CHP zaferi filan görmeyi beklerken şaşıracaksınız epey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...