Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 limewire çalısırken net felç diye oyun oynayayım diyorum , ama oyuna girdiğim zaman limewire direk kapanıyor, bunu çözebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Bildiğim kadarıyla Limewire java ile yazılmış bu yüzden sistemi zorluyor baya. Onunla alakalı olabilir. Çözüm yolu bilemedim. Ben Limewire açıkken oyun oynadığımı hatırlıyorum ama ne oynadığına ve sisteminle alakalı birazda. Sistemin ikisini kaldırmıyor olabilir. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 23:27 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ama hata vermiyor, direk kapanıyor, sistem kaldırmasa kasar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bnmde laptop um war ve ayrlardan ekranı indirdiimde bişi yapma olarak ayrladım ama limewira acıkken kaparsan actıımda limewire kapalı oluo ama bu sorunu ares te gormedim yada herhangi bi programda yada oyunda neden oluo olabilir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bu sorun bana da oluyordu. hata felan vermeden direk kapatiyor kendini. hatta alt kisimda icon gorunuyordu mouse over yapinca icon aniden kayboluyordu ki limewire coktan kapanmis oluyordu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 arese mi geçsem hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 arkadaşlar ben de bi paylaşım programı kullanıcam. genellikle mp3 download için.. hangi programı önerirsiniz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Ben aradığım tüm albümleri torrentten buluyorum. Ares'de yüklü makinede ama torrent herşeye yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 türkçe albümler de var mı torrent'te? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 turk torrent trackerları var. Ben türkçe dinlemek istediğimde gidip satın alıyorum ama - hiç bakmadım yani. Adreslerini vereyim, sen bakarsın. http://www.torrentturk.com http://www.torrentizm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 satın alıosun? uu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar