ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Dün gece pc'ye bakım yaptım biraz... Tozları aldım hafif , yeni antivirüs yükledim scanladım , Disk birleştiricisi yaptım falan basit şeyler ^^ Ancak dün geceden beri msn açamıyorum iki kere silip yeniden kurdum.. Hata raporunu vereyim diyecem.Çok uzun bişi ve c/p yapılmıyor. İşte Sorun çıktı microsoft'a gönder gönderme vs si ile kapanıyor ilk zaten.. Ama şehir dışına bağlanabilmem lazım o yüzden önemli msn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 şu anda onsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ya bizim arkadaşda da oldu o olay. sil yükle bi faydası olmuyor ama nasıl halletti bilmiyorum. eğer ulaşabilirsem sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 %90 yeni antivirüz programı sebebiyledir. önceden kullandığı ortak bi dosyaya bişeyler bulaşmıştır, bu antifürüz de engelliyodur. msn de yüklense de silinse de tepinse de çalışmıyodur. :P bi antifürüzü disable edip dene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 o.O ya kapadım antivirüs'ü yine çalışmadı... Bu sırada salonda açık msn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 antivirüsü kapatıp msni kaldır, sonra restart at, ondan sonra yeniden açılan bilgisayarda tekrar antivirüs açılır onu yine kapa, msni öyle yükleyip çalıştırmayı dene. Böyle olmazsa artık naapim :P salak messenger'ın kullandığı salak bi dosya falan yalan oluyo kesin... [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 20:12 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 onu yaptım... yemedi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 windowsa sistem geri yükleme yap sdsdffds kesin işe yarar :D sakat bişey yalnız bu dediim, antivirüs falan yüklemişsin, toptan yalan olmasın alet aman. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 20:39 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Miranda gibi msn veritabanını kullanabilen bi program kullan sorunu çözene kadar. Smilelar animasyonlar falan olmayacak ama zaten daha iyi o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Hm.. Miranda.. bakayım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mercury'de olabilir =p Ben onu kullanıyorum mesela, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 trillian diyor arkadaşımda.. hangisini kullanayım yahu o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 yaw hepsi aynı işte ne farkeder? :) aa ama dur şöyle bişe yap istersen.. bende live messenger in kurmadan çalışan exe si var... istersen gmail e gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 gmail'im yokki.. ya Trillian yükledim.. Ama msn hesabımı ordan nasıl açıcam anlayamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 al sana linki.. http://www.msgshit.com/downloads/623/WLM-Lite-v8.1.0178.00.html [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 20:58 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Bilgisayar msn plug-in i olan herhangi bir şeyi bile çalıştırmıyor inat etti.. Format atıcam bi ara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar