kitana Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Evet yaklaşık 1 haftadır arada sırada net hızım byük bir ölçüde düşüyor. Aynı problemi yaşayan arkadaşlar varmı acaba? Sizce nedeni ne olabilir. İnternet hızını etkileyebilecek her türlü programı kapattım ; ama durum hala felaket. Bulunduğum bölge : İstanbul / Bostancı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Sorun telekomun tarifeleri değiştirmesinde , ülkenin her yerinde genel olarak internet hızı arttırıldığından geçiş süresince sorunlar çekilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 1024üm 15le çekiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 abi, altyapını hazırlamadan, nasıl böyle birşey yaparsın, hangi akla yarar bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bugün bana da şifren hatalı höt dedi telekom durup dururkene... aynı şifreyi tekrar girdim modeme :P tekrar bağlandım falan, olmadı. 15 dk sonra bi baktım nette dolanıyorum yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 tarife değişikliklerinde gayet güzel 110 la çekiyordum torentlerimi fakat görmemiş hesabı 110 yetmedi gittim 4mbite yükselttim bağlantımı.Sorasında eve geldiğimde max 200kbps gördüm ve adsl teknik servisini aradım.Profil düşüklüğü yaşıyorsunuz gibi bişiler geveledi ve başından attı beni. Burdan çıkardığımız anafikir "iyilik yapsada telekoma kafam girsin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar