Syn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Zamanında Chealseayi GS da yenmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bizde chelseayi yenmiştik ne var bunda 0-2 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: tromso tromso diyorsunuzda, tromso chelseayı de yenmıstı kendi "saha"larinda hadi roda hava sartı anladık ama sanırım chelsea ingilterede 8 tane falan atmıstı siz naptınız?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 deniz bu tartışma,polemik çıkarma isteğini nereden buluyorsun?cidden merak ederek soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Trömso gs'nin bir ayıbıdır ama size ne oluyor onu anlamadım, sigma'dan konu açıyor muyuz biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 tromsoye yenilmemiz ne cok mutlu etmiş yahu finalde arsenali yenmişiz.aptal bi takıma kazara yenildik diye yerden yere vurdunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 gittim geldim hala aynı hesap, Her takımın mutlak başarılı olduğu,damga vurduğu yıllar vardır.BJK bir ara hepsinden iyiydi,GS bir ara iyiydi,şu sıralarda FB iyi. Bir zamanlar Göztepe çok iyiydi,Eskişehir iyiydi vs. vs. Bunlar övünülecek şeyler değil,önemli olan başarıyı sürekli hale getirmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 dogru diyosun tabi biz bu senede uefayı alıcaz işte :).devamını getirmiş oluruz başarıın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar