Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 doktora gittim bugün sırt ağrısı için, ağrı kesici verir diye beklerken, gerçi uzun tetkikler skolyoz tanısıyla birlikte de olsa, bi rapor verdi elime, 2 yıl bi ilaç yutacakmışım, kortikosteroid ve nsai kullanmasına uygundur şeklinde. doktor varsa, ilacı zorucam hangi sınıfa giriyo diye. yoksa ağrıdan ölsem steroid almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 sırt agrısına neden steroid versinler ki, adele agrısı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Skolyozun ilaç tedavisi yok. Ankilozan spondilit düşünmüş olmasınlar sakın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ya aradan romatizma fln da dediler ondan sanırım. şöyle bi baktım da steroid yazıyo raporda ama değil yani sadece her seferinde muayene olmayayım diye vermişlero raporu tırstım ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 skolyoz bende de var da, fizik tedavi egzersizleri veriyorlar sadece. ilaçla ilgili birşey olcağını da sanmıyorum. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 11:13 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Skolyoz aynen bende de var.Ama büyüme dönemindeysen belki kemik gelisimini baskilamak için vermislerdir derdim,ama pek de emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 İkincisini al nsai (nonstreodial antiinflamatuvar) olanı. Kısaca ağrı kesici diyeyim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 açılın ben doktorum dermişim. kafana göre takıl, doktorlar ne biliyo ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 6+bonus yıl okuyorlar. öğreniyorlardır heralde bişiler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 yok be ben gördüm bir iki doktor bişe bilmiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 yaş 18 günde altı hap yutuyorum romatoid artrit saygılar! [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 02:28 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar