hailandkill Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 eger daha onceden bır accountun varsa para odemeden forumlarındaki gm lere bir pm at "SOE kullanıcı adını ben oyuna gerı donmek ıstıyorum fakat 3 gun sızden deneme surecı ısteyecegım " onlarda acıyor accountunu tam bu saatlerde yazarsan sabah 4 5 gıbı acılmıs olur oyunun 1.gun anca patch vs vs vs yaparsın 2.gun oyuna gırer takılırsın oyle bır data var yanı oyunun tek kotu yanı suan bana gore amerıkalıların cok olup eu vatandaslarında progress bır oyun tarzı yaşamamaları yoksa raid instancelar cok kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Zaten 14 günlük deneme sürümü veriyorlar ücretsiz olarak. Ama ilk 14 günden ne anlayabilirim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Benim anlamadigim bu oyunda Pve mi daha cok var yoksa Pvp mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar