Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vanguard

ugurson

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
hm valla 2gün araştırdık kendi çapımızda forumlarına baktım ingame movielere classlara mountlara baktık oyun güzel gözüktü gibi :/ kill on sight olayı vardı race farklarını doğuştan düşmanlıkları falan ayarlamışlar diye gördük..2 kişi 1account aldık ben pve bazlı oyuncuyum arkadaşım pvp.-ben en iyi mmo tecrübemi everquest 1 , o daoc olarak yaşadı diyim- bakalım artık ya account sayısını 2ye çıkarıcaz yada birimizden biri yada ikisi de oynamıcak.aldık artık accountu :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
AoC u beğenmeyen birçok insan bu aralar vanguard a şans tanıyormuş. (:P)

Ben de denemek için 1 aylık açtım açıkçası AoC faciasından sonra oyun çok güzel geldi. En son 16 ay önce mi ne oynamıştım sanırım, şu anda bugların çoğu temizlenmiş. Grafikler de 8800 gt kartımla very high da takılmadan oynuyorum

Oynayan arkadaş varsa pst. Halgar dayım, isim Iwamoto Kogan.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi işte 16 ay sonra aoc ye dönecekmisin buglar temizlenirse eğer döneceksen sözüm yok ama dönmeyeceksen cıkalı 16 ay olmuş oyunla daha yeni 1 ayı olmuş oyunu nasıl karşılaştırabiliyorsun? herşey grafiklerle yüksek fps ile mi oynamaktır? herkezin derdini tam anlayamadım fps düşükse senin sisteminle alakalıdır.fakat bug diyorsan ozaman 16 aya bile kalmadan temizlenir sen merak etme.
Sosyal ağlarda paylaş

aoc = herşey instance, mmo olmaktan uzaklaşmış bi oyun, guild wars bile daha çok mmo ya yakın...
vanguard = tamamen non-instanced, yani harita bir bütün...

Benim iyi geldi deme sebebim bu. Ha buglar demişsin vanguard oynayanlar bilirler, ilk çıktığında buglardan ve optimizasyon sorunlarından çok kişi oyunu bıraktı, benim de 8800 gt ile very high da çalışıyor diyorum çünkü optimizasyon sorunları aşılmış.

Eh tabi ki 16 ayda aoc da büyük ölçüde bug kalmaz, ama şuanki "alpha phase" haliyle de subscription devam ettirilmez. Daha item statları bile doğru dürüst çalışmıyor. Anlattıkları sistem de inanılmaz ilkel. Facia demem belki fazla olmuş ama şuanki hali hak ediyor.

Tabi ki zaman göstericek AoC ne kadar düzelir, tekrar sub larım belki de. Neyse önemli olan hiçbir oyunun fanboy u olmamak objektif değerlendirebilmek :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda defensive ve offensive target olarak 2 tane hedef var. Mesela ben lvl 17 disciple yaptım, healer bir class ama hasarı da gayet yüksek. Klasik iyileştirme büyülerinin yanında, ilgimi çeken şey, düşmana combo yapınca gruptaki birini heal layabilmesi.

Tank olma sevdam yüzünden yine de onu bırakıp dread knight açtım. Adventuring class ın yanında crafting ve diplomacy de var, ayrıca onlarla uğraştığımdan hızlı lvl atlamıyorum.

Vanguard ın her class ı kendine özgü, bir sürü özellikleri var.
http://vanguard.tentonhammer.com/index.php?meid=118
http://www.vanguardmmorpg.com/vanguard_classes.php
bunlara bakın isterseniz, ben de oyuna newbie yim daha, yanlış bilgilendirme yapmayayım.

Yakın zamanda trial açılacak sanırım, yeni bir ada yapıyorlarmış yeni başlayan oyuncular için, şu an çok fazla race var herbiri ayrı yerde başlıyor o yüzden başlangıç yerleri tenha duruyor. Trial ı çıktığı zaman denemenizde fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Between June 26, 2008 at 12:01AM and July 31, 2008 at 11:59PM your account will be re-activated and you will be able to log-in and experience all that Vanguard: Saga of Heroes has to offer. Vanguard: Saga of Heroes has undergone many game changing updates and we are offering all former account holders a chance to play the game for FREE for a limited time.

böyle bi mail gelmiş bana. bence iyi dusunmusler eski oyuncuları tekrar cekebilirler eger bazı seyleri tam olarak yaptılarsa.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk cıktıgında cok saglam pc istiyodu vanguard (o zamana göre). en buyuk handikapı bu oldu (en azından benim için). hersey low ayardayken bile oynicam diye canım çıkıyodu öle oluncada hiç zevk vermedi guild wars a tekrar döndum bende. subat mart gibi tekrar actırmıstım 0 dan basliyim dedim kimse yoktu cok sıkıldım. oyniyanların cogu almış basını gitmişti o yuzden hiç kasmadım bende belli bi sureden sonra tek basına kasılacak bi oyun degil cunku.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu oynamak zordu gercekten ozellikle aoc bahsettigimiz death corpse olayi vg de daha uyuz oldugunde xp de kaybedıyorsun ama cesedini loot etmezsen xp kayboluyor lootlarsan xp nin bir kismini geri kazanabiliyorsun..

oyun cok iyi pc istiyordu ve chunk serverlar yani link yerlerinden gecerken kendi classimda necromancer demonum kendi basina hareketler yapiyordu ve bilgisayar donuyordu bu ilk zamanlardi tabiki fakat bug larda biktirdi bizi cok bug vardi ama aoc de olan buglar kadar degil...

birde pvp si wow daki gibi veya aoc daki gibi degil gordunmmu daliyorsun bukadar oyun pve daha cok pvp aramayin oyunda cok fazla amerikali var eu vatandasi bulmak biraz zor gibi
Sosyal ağlarda paylaş

hailandkill said:
oyunu oynamak zordu gercekten ozellikle aoc bahsettigimiz death corpse olayi vg de daha uyuz oldugunde xp de kaybedıyorsun ama cesedini loot etmezsen xp kayboluyor lootlarsan xp nin bir kismini geri kazanabiliyorsun..

oyun cok iyi pc istiyordu ve chunk serverlar yani link yerlerinden gecerken kendi classimda necromancer demonum kendi basina hareketler yapiyordu ve bilgisayar donuyordu bu ilk zamanlardi tabiki fakat bug larda biktirdi bizi cok bug vardi ama aoc de olan buglar kadar degil...

birde pvp si wow daki gibi veya aoc daki gibi degil gordunmmu daliyorsun bukadar oyun pve daha cok pvp aramayin oyunda cok fazla amerikali var eu vatandasi bulmak biraz zor gibi

ben burda sadece 3 cümle görüyorum. ilginç bir yazım tarzı. çooook zor anlaşılıyor ne demek istediğin. ilk okulda türkçe derslerini asmışın anlaşılan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...