DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 abi 13 yaşındaki kıza çıkma teklifimi ettin şimdi??????????? harbi çok yanlış kız ne kadar güzel olursa olsun,ki 13 yaşındaki kız ne kadar güzle olcak o farklı bi mesele :-/[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 said: DoGMeaT, 31 August 2003 13:48 tarihinde demiş ki: abi 13 yaşındaki kıza çıkma teklifimi ettin şimdi??????????? harbi çok yanlış kız ne kadar güzel olursa olsun,ki 13 yaşındaki kız ne kadar güzle olcak o farklı bi mesele :-/[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani şşş ayıp olyuo ama. o 13 yaşında diye bahsettiğin kız çoğu 18'likleri cebinden çıkarır.bi fotoğrafını çekicem görürsünüz fotoğrafını.[hline]Bana ne oldu bilmiyorum? Sırf aşık olmuş olmak için olurdum aşık.Tanımıyorum artık ondan başkasını... Neyleyim sensiz dünyayı? İlk defa aşık olmuşum birine böyle Laleler bile bilmez kimsenin böyle aşık olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 :),pardon alınma,ne bilim,13 yani,dediğin kadar güzelse yaş önemli değil tabi:-p koy bi fotosunuda bakalım ,gömzlem yapalım(kalıite kontrol+merak) :)[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 levie ben senin 8 li oldunu hesaba katmamıştım ehhe abi biraz küçük bence kız :p bence sen bekle 2-3 sene daha hehehe. yuh abi çocuk yani[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Don't tell me it's not worth tryin' for I can't help it there's nothin' I want more I would fight for her I'd lie for her Walk the wire for her Ya I'd die for her umarım bu sözler yeterlidir...[hline]Just for NIL There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 hangi şarkı bu merak ettim :p peki öyle diosan da 13 yaşında kızı napıcaksın onu da merak etmedim diil ewcilik oynarsınız hearlde hehe nese.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 o kızın burdaki çoğu insandan daha olgun olduğu kesin (sözüm meclisten dışarı)[hline]Just for NIL There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ya dorudur tabi de ne kadar olgun olursa olsun ben fiziksel özelliklerinden bahsediorum umarım anlatabilmişimdir..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 levi de ufak zaten abi olmaz bişi sen ne dersen o aksini sölicek zaten...[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 aslında olurd çok yüzeysel olur gibi geliyo hatat gelmiyo %90 eminim diyim nerden biliyosun derseniz 90lı bi kaç tane kız tanıdık var aile dostlarının çocukları[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ya 15-16 yaştan aşağısı bozar bi kere. şu an bence bi kız arkadaş 8 li olabilir anca :p seneye 9 lu ws..(benim için deil tabi) ne biliyim nese naparsan yap canım aa :)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 said: DeamoN, 01 September 2003 23:06 tarihinde demiş ki: levi de ufak zaten abi olmaz bişi sen ne dersen o aksini sölicek zaten...[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! bak aksini söyliyeceğim doğru.sonuçta ben hayatımda ikinci kez böyle aşık olduğumu biliyorum. Eğer önümüzdeki hafta sonu hala evine dönmemiş olursa fotoğrafını çekeceğim ve buraya koyucam. o zaman fiziksel yönden de ne kadar iyi olduğunu da görürsünüz.off nerden bulaştım ya...[hline]Just for NIL There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 15 yaşına kadar 2 kez gerçekten aşık oldum diosan ebnce çok bile daha yaş kaç baş kaç..[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 bunlardan ilkini 3'üncü sınıfta olduğumu sayarsak (çocukluk aşkı). şimdi de normal oluyo.tabi çıktığım diğer 6 kızdan bahsetmiyorum bile.[hline]Just for NIL There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 01 September 2003 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 sevmek olağandır aşık olmak yalandır sevmek yeşeren ilkbahar aşk ise gerçeklerin aynası sonbahar[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 aşk bir sudur iç iç kudur vol.2[hline]Just for NIL There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 aşk geçicidir :p çok aşık olursunuz daha peheh[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ya böyle gıcıklığınıza söylüyomuşum gibi oluyo ama çocukluk aşkımı 3. sınıftan 7 ye kadar sevmiştim deliler gibi.(no offence:))[hline]Just for NIL There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ben yıllarca platonik dikenlerle bezeli bir yatakta yattım ama elime ne geçti? dikenlerin çoğunu temizledimama hala çıkaramadıklarım var sonuç: aşk bir saçmalıktır[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 senin bazı ters olaylar yaşamış olman bir gerçeği değiştirmez. (kalbinizi kırarsam herhangi bi şekilde affola)[hline]Just for NIL There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 tecrübe yaşanılmadan alınamayan bir bilgidir[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 yaşanmış olunduğuna göre?[hline]Just for NIL There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mehmetcan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ben bunu kinayeli bi anlatm zannetmiştim oysa deniz anası = deniz diye bi elemanın annesi deniz dalgası da = aynı elemanın kız arkadaşı filan ahuhaha deniz anası cocuun manitasını sevmio ayaını ısırıo filan ahuahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 yaf şu ewcilik falam demeyin kız tamam size göre küçük nesi sevilir nesine aşık olunur ama kız 91 liyse ben de 90 lıyım şu ewcilik oynayın zart zurtu üstüme alınıoms...hayır aslında merak etmiyorum da değil,bu lafları diyenler lisede evcilik mi oynuyolardı merak ettim[hline]: Abi kart uymuo takıorum your system is not support diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 said: LevieMaxilack, 02 September 2003 20:09 tarihinde demiş ki: yaşanmış olunduğuna göre?[hline]Just for NIL There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way sıradakinin bir öncekinden iyi olmayacağını gösterir[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar