bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 topici okumadığın için yersiz gelmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 yani alnina tabanca dayayip dedirtmiyor tabii. kokenin cezayirliyse ve fransaya cezayirden goc etmissen bir sebepten ister fransizim dersin ister cezayirliyim dersin, farketmez. eger 2. jenerasyonsan fransizim dersin, cezayirliyim demenin bir mantigi yok. ama cok isterse der, kanuna aykiri degil. kurtlerde durum farkli. adamin sulalesi yuzyillardir hatta bin yillardir orda yasiyor, kendi ulkeleri yok. olsun demiyorum, ama ayni sey degil. cezayiri de isgal etmis fransizlar ama cezayirliler atmayi basarmis fransizlari. tabii cok buyuk fark var aralarinda, gecinememeleri normal. ve simdi kendi devletleri var. diger dediklerine de katiliyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 35 bin şehit verdik yazanlar olmuş. resmi rakamlara göre ölenlerin 21.000 TC vatandaşı terörist. 5.000 asker 1.500 korucu ve polis, 6.000 çoğu kürt sivil.. ölen teröristlerde TC vatandaşı olduğu için kayıplardan sayılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 evet onalrda bizim vatandasimiz teroristleri besliyen zihniyetle ve liderleiryle sorunumuz var bireylerle degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: 35 bin şehit verdik yazanlar olmuş. resmi rakamlara göre ölenlerin 21.000 TC vatandaşı terörist. 5.000 asker 1.500 korucu ve polis, 6.000 çoğu kürt sivil.. ölen teröristlerde TC vatandaşı olduğu için kayıplardan sayılıyor 5000+1500 türk öldü sorun diil zaten 35bin de değil yani bişey olmaz ölsünler dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Bu rakamlara göre benim kuzen ölmemiş oluyor. Ve 1000lerce öğretmen tüccar doktor. Çünkü PKK kendi teröristlerini indirdi yıllarca otobüslerden taradı. osuruktan rakamlar yazmayalım şayet yazılmışı varsada kafada tartıp yorumlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 rakamlar doğru . tayyip erdoğan bile geçen hafta bunları açıkladı. ben yuvarlayıp yazdım yazdım asker kaybı 4.850 civarında. 1000lerde öğretmen öldürülmedi. 100 ü bile bulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Sayılar bu kadar mı önemli ? 100ün üstü değilse terör den sayılmıyor mu? nedir? ben çok net hatırlıyorum 90larda otobüs dolusu insanların öldürüldüğünü hergün gazetede yazıyordu. "İstanbuldan van a gitmekte olan otobüs van yakınlarında yolu kesildi.indirilen yolcular kurşuna dizildi" Tayyip allah birdir derken bile inandırıcılığını yitirirken kaynak olarak tayyibi göstermek saçma. Öcalan a Dep milletvekili gibi sayın diyen bir adamdan böyle rakamlar beklemek olağandışı birşey değil. İyi ki Türkiye 300bin kürt öldürdü demedi. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 21:00 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 http://arsiv.sabah.com.tr/1999/02/17/ burada arka kapak'a tıkla. türkiye'nin terörle mücadelesi her yıl sertleşti yazan habere gir.savaşın en kanlı yıllarının geçtiği 84-98 rakamlarını görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Türkiye'yi 15 yıldır kana boğan, 30 bin 461 vatan evladının katili Apo, Kenya'da yakalanıp yurda getirildi. ??? herşeyi geçtim. belli bir kotası mı pkk nın? Ondan sonra mı terör sayıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Çanakkale Savaşı'nın gayesi Osmanlı Devleti'ni savunmaktı, Türkiye Cumhuriyeti ortada yoktu. Sapla samanı karıştırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 sen anlamadın ben o vatan evlatlarının büyük çoğunluğu terörist diyorum. Bu kanlı bilançoyu 15 yıllık PKK terörü çıkardı. Türkiye'nin başında 15 yıldır bela olan PKK terörü 18 bin 864'ü terörist olmak üzere 30 bin 461 ölü.. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 21:12 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 http://www.pkkgercegi.net/18_agustos_1992_milliyet.htm önce buna bak. oradan tarihten bölümüne gir başla saymaya ben sayamıyorum ölenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 diyorum ki farkediyor mu senin için sayılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ne diyeyim ? hiç terörist ölmedi türk askeri çok başarısız diyelim o zaman. böyle mücadeleler kolay değil. türk ordusu 4 kat daha fazla kayba uğrattı pkk yı ? bu başarıdan niye rahatsız oluyorsun ? [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 21:19 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 tabii ki rahatsız oluruz ne demek yani temizliyorsun itleri adamların doğurduğu 465345623 it büyüyor yine geliyor çatışmaya bitmiyor bir türlü olan bizim mehmetçiğe oluyor. benim 1 askerime karşılık istediği kadar it ölsün umrumda değil bedeli yok bunun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Ekşisözlük'te buldum.. Düzensiz çatışmaların (yani ordu gibi düzenli bir kuvvet karşısında terör örgütü gibi düzensiz bir kuvvet) temel ilkeleri: 1) günümüz çatışmalarının çoğu asimetrik / düzensizdir. 2) bu çatışmalarda, gerillalar / teröristler / düzensiz kuvvetler klasik anlamda bir askeri zaferi hedeflemezler. 3) bu tür grupların çok sayıda kayıp vererek yenilmeleri söz konusu değildir, aslına bakarsanız karşı tarafın üzerlerinde çok sayıda kayıp verdirmesi çıkarlarına uygundur. 4) yüksek teknoloji ürünü silahlar, bu tür çatışmalarda çoğunlukla işe yaramaz. 5) propaganda ve moral (hearts and minds) bu tür çatışmalarda askeri üstünlükten çok daha önemlidir. 6) insanların rasyonel olmaktan ziyade, tribal (kabileler anlamında, trip atan kişi babında değil elbette) oldukları gerçeği kabul edilmelidir. çoğunlukla bütün mesele "benim kabilem / çetem / aşiretim / etnik grubum iyidir, seninki kötüdür" den ibarettir, gerisi ise kozmetiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: ne diyeyim ? hiç terörist ölmedi türk askeri çok başarısız diyelim o zaman. böyle mücadeleler kolay değil. türk ordusu 4 kat daha fazla kayba uğrattı pkk yı ? bu başarıdan niye rahatsız oluyorsun ? Türk ordusunun başarısız olduğundan hiç söz edilmiş mi ? ben sadece sana soruyorum. Sayılar ne kadar önemli senin için? dorukta yazmış zaten. 1 mehmetçiğimize karşılık 1 milyon pkk lı alsak yetmez. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 21:32 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 banane sayılardan ben sadece 35000 şehit yazılarını görünce düzeltme yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 aklım almıyor yazılanları 2007 yılındayız arkadaşlar yapmayın yukarılarda yazmışlar savundukları birşeyler varsa onları söylesinler.dünya tarihine katkı yapmışlarsa dünya kültürüne bir miras yapmışlarsa bunları anlatsınlar. "buralar eskiden onlarınmış onlara verelim " ne kadar salakça bir cümledir bu ya.osmanlının son senelerinde 500-600 yıl osmanlının iyi davrandığı milletler arkamızdan bıçaklarken onlarda bıçaklasaymış. araplar bile halifelerine saldırıyorken. madem bir devlemişler madem bir yapıları varmış savaş ilan etselermiş. ermeniler rusların fransızların %100 aynı şekilde verilen gazıyla saldırmışlar.kaybedincede soykırım uygulandı denmiştir.bu gün kendi arşivlerini açıp ortaya ispat sunmuyorlar. bunlar varken dağlara çıkıp masum insanlara saldırıp onları kurşuna dizmek.köy basıp çoluk cocuk demeden herkesi öldürmek.erzincanlıyım ben bir köy yok oldu bu ne demek ya. bunu yapmak ......... ..... dur kimse laf edemez. karpuz resmen her mesajında saçmalamışsın ne demek kürtler eziliyor ya. adamların Türkiyeye Atatürk e bir tek televizyonda küfretmedikleri kaldı. Bu gün isteyip de gelemeyecekleri bir mevkii varmı?? kürtler meclise girecek aman aman diyorlar bu sadece pkk meclise gircek demek.Şu anda mecliste kürt VATANDAŞLARIMIZ yokmu? Peki meclis te ermeni veya rum millet vekili varmı yada olabilirmi? Bu şartlarda kimse kusura bakmasın kürdistan Amerikanın Türkiye yi bölmek için kürtleri oynatmasından başka bir şey değildir .bir hayal dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: ana dilleri kürtçe olduğu için gittikleri illerde ilçelerde aşağılandıklarını, kendilerini ikinci sınıf vatandaş hissettiklerini kuşadası barlar sokağına git kürt olmayıp turistle çakışmayan gör sonra geri dön güneydoğuya.. kürtler iki gruptan oluşuyor bir grup kafasını kullanmayıp evini terketmeyip fakir rolü oynayan ömrünün sonuna kadar muhtaç yaşayan ikinci grup ise vatanının bağrından kopup başka adalara bayrak dikenlerdir.. bunlarda ikiye ayrılır birincisi kafasnı daha çok kullanıp ticarete atılan yenilikçi olan ikincisi ise paranın cebine cuk diye düşeceğini düşünenlerdir.. bu insanlar menfate dayalı yaşarlar ben şahsen 15 yıl içlerinde yaşadım .. eğer onlara bir zararın yoksa onlarında sana bir zararı yoktur ama bir yangöz cek bakayım ilk önce seni yanlız bırakmaya gayret eder sonra batırır.. bence bu konu uzar ülkedeki tek sorun türk kürt diye ikiye ayrıldığımızı sanmaktır.. onlarda bu ülkenin vatandaşı bizde bu işi büyüten ise politikacı cıkarcılardır.. umarım böyle gitmez .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 yazık bu kadina ve bunu dinleyen topluluga... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 yani hepsi 'kafasını kullanıp' şehre göçse kürt sorunu çözülecek, öyle mi? haha, akademisyen filan olmaya çalışsanıza, çok eğlenceli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: yani hepsi 'kafasını kullanıp' şehre göçse kürt sorunu çözülecek, öyle mi? biraz gerçekçi ol.. neden şehir onlara gitmesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ona itirazım yok, bilhassa yapılması taraftarıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar