Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leyla Zana : Kürdistanlıyım

Passanger

Öne çıkan mesajlar

en güzel örnek çanakkale savaşıdır.

orada türk bayrağı altında savaşan kökeni türk olmayan insanlar vardı. şimdi bu savaşan insanların tek hedefi neydi ? dalgalanan bayrağı korumaktı. yani orada sadece türk milleti değil, şu andaki adını alan türkiye için savaşılmıştı.

pkk nın içinde hangi ırktan insan olursa olsun, varoluş nedeni bellidir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ged,Pkk'nın içinde 3-5 tane başka ırktan adam var diye Kürt terör örgütü olmuyor mu pkk?
İstisnalar kaideyi bozmaz diye birşey var

valla sen okumak istemiyorsan ben daha fazla bişi diyemiycem.
siz öyle bir yaziyorsunuz ki.
bütün kürtler bölücü. alayini keselim.
ben bunu anlatmaya calişıyorum.

ben kürt örgütü degildir demiyorum ama 100% kurtlerden olusmuyor diye duzeltme yaptim yazan arkadasa sadece.
cunku bunu baz alarak butun kürtlere saldiriyorsunuz burda.

ABD den veya avrupadan bir farkiniz kalmiyor, nasil onlar 3-5 müslüman gecinen teröristi baz alip butun hepsine saldiriyorsa, hor bakiyorlarsa.

ayrica kişisel olarak söyliim kürtleri sevmem,olumlu karsilasmalarim olmadigi icin, bir konuda bende irkiciyim, ama eger devlet yönetici olsam kişisel düşüncelerimi bir kenara birakirim ve bu genellemeyi bir şekilde sonlandirirdim herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ohoo bu ne kadar yanlış, ne kadar saçma bir mantık. O zaman her pkklı aynı zamanda insandır, pkk'ya üye balık, aslan ya da panter olmadığına göre ben insanlardan nefret ediyorum. Olabilir mi böyle bi mantık ya. Ultra saçma ve ırkçı başka bir şey değil.

hööö ? ırkçı mıyım evet ırkçıyım. bunu her zaman da büyük bir gururlada söylerim.

şunu da anlamıyorum .) ayyy bu adam ırkçı tüü kaka iğğ falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse konu çok uzadı ve karşımda kör insanlar var. Ben bir çok kürt tanıdım, çok da iyi niyetli, barış yanlısı, gül gibi insanlardı. Ve bir çoğu "Türkiye altında olmaktan" da memnundu. Ne teröristti, ne pkk'ya mensuptu ve kendilerine böyle davranılmasından son derece rahatsızlık duyuyorlardı. Başka da mesaj atmıycam, hem konu saptı, hem de sıkıldım artık aynı şeyleri bi daha bi daha söylemekten.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
amaçları o zaten bi kısmının,
1980 den sonra güneydoğunun nüfus artışını diğer bölgelerle kıyaslayın bi.
zamanı gelince bağımsız olmaya hazırlanıyorlar içten içe.
çok kanlı olur ama.

idaa ettigin seye bişi diyemiycem, ama o nufus artisi bana biraz egitimsizliktenmiş gibi geliyor :)

ayrica bu olaylarin tek çözümüde eğitimdir.
ama ben henuz eğitim reformu düşünen bir parti göremedim mesela.

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 18:49 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bizde %100 kürt demiyoruz ama %98 kürt
%2 lik bir kesim için kürtleri haklı çıkaracak duruma düşüyorsunuz.

ve inanılmaz saçma komik oluyor.
Ve beni ciddi anlamda üzülüyorum.Böyle düşünmenizden dolayı.

dile kolay 40bin kişi vermişiz bu uğurda.Parasal zararı kimse sormasın zaten.
kaç milyon insan çekti bu acıyı.

Peki bunu yaratan millet kim? Kürtler.

Siz hala onlar haklılar Hititlerle Etilerle kankaydılar beraber gezerlerdi biz geldik onları kovaladık.
Konuşturmadık yayın yaptırtmadık diyorsunuz.

iyi oluyor konuşamasınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

pardon doğru %2 kürt %98 Türk

biz zaten canımız sıkıldıkça terör örgütü kurar savaşırız.İyice şizofrenik bi toplum olduk.
Aslında kürt te yok.

Bigün John Nash gibi alkışlar içinde hepimiz kürsüye çıkıcaz.
Kalabalığın içinde görücez o kürtleri ve sonsuza dek kaybolucaklar.

toplumca ilaçları aksattık bu aralar.
Sosyal ağlarda paylaş

Olayı karıştıran unsur PKK nın kürtler adına konuşuyor olması. Ama her kürt Türkiye'nin bölünmesini, kürdistanın kurulmasını istiyor değil. Bu ülkenin bir ırkı yoktur, onun için şunu istemiyoruz bunu istemiyoruz bir durum mevcut değil. Kürtleri ne kadarı PKK yı destekler ne kadarı desteklemez bilemiyorum da; diğer, ülkemizin vatandaşı olan kürtler de biraz ses duyursa fena olmayacak. Çünkü kürtler türklere düşmandır varsayımını yaratan PKK dır, ama böyle bir genelleme yapamayız.
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki yoktur.
Gerçi son zamanlarda acaip fikirler var ortada o bile olur belli olmaz burda.
Ama istenen şu 5 kürt atatürk posteri asıyor güllü budaklı insan bunlar bu kadar kötü davranmayalım.
Çiçek verelim böcek koklatalım

Keşke yapabilsek.Ama bu kadar şehitten sonra imkansız.Tren kaçtı artık.

Çıksınlar biz böyle yaşamak istemiyoruz devletimizi kurucaz desinler.İsteyen türk tarafına geçer isteyen kürt tarafında kalır.

Ben hergün haberleri izleyince "PKK nın yola döşediği mayın yüzünden... " diye başlayan haberleri görüp ağlamak istemiyorum.

Bitsin artık bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...