Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leyla Zana : Kürdistanlıyım

Passanger

Öne çıkan mesajlar

said:
ya sen ne saçmalıyorsun ?

bu ülkenin başına ne geldiyse zaten hep bu hoşgörüsü yüzünden geldi. osuruktan nem kapan dediğin bu yüce TÜRK milleti 35-40 bin şehit verdi !!!

mod arkadaşların bu kişi hakkında gerekenin yapılmasını istiyorum .

bunu karpuza yazan sensin nocom .. sonra seni eleştirince neden beni haksız buldugunu anlamadım.

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 18:35 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ged in önceki mesajna :pkk kürtlerden oluşuyor, ama teroristler müslümanlardan oluşmuyor, amerika belki 3 tane terorist sayesinde müslümanlara terorist muamelesi yapmıs olabilir ama biz 3-5 pkklıyla kürtlere bu muamaleyi yapmıyoruz , ben diyorum ki pkk lı olmayan kürtlerin var olması istisna, pkk lı kürtlerin varlığı değil. ha istisnalar fazla olabilir az olabilir orasını bilmem.

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 18:31 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

saygıdeğer geffen arkadaşım ;

yazdığım yazının üzerine sen git ülkü ocakları forumlarında yaz demişsin. beni tanımadan etmeden nasıl böyle bir yagıya vardın anlamış değilim ?

tekrar belirtiyorum, yazılan yazıdan rahatsız oldum ve rahatsızlığımı dile getirdim. yazdıklarımın neresi seni rahatsız etti ?

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 18:35 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ged in önceki mesajna :pkk kürtlerden oluşuyor, ama teroristler müslümanlardan oluşmuyor, amerika belki 3 tane terorist sayesinde müslümanlara terorist muamelesi yapmıs olabilir ama biz 3-5 pkklıyla kürtlere bu muamaleyi yapmıyoruz , ben diyorum ki pkk lı olmayan kürtlerin var olması istisna, pkk lı kürtlerin varlığı değil. ha istisnalar fazla olabilir az olabilir orasını bilmem.

haklisin ben sadece mantigin tersligini göstermek icin öyle örnek verdim.
peki arada bu terör oluşumunu desteklemeyen, azinlik bile olsa, kürtleri harcamiyormuyuz hakaret ederken?
azinlikta olanlara saygisizlik mi etmemiz gerek.

benim kizdigim nokta irkçiliğa varan hakaretler burda.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Çevir abi sor 1000 müslüman a ABD ye karşı terörü desteklermisin?
çoğunluğu hayır der.

Çevir 1000tane kürdü. Türkiye ye karşı terörü desteklermisin ?
çoğunlu ... bile korum tabiki der

Ya işte sen kafanda yarattığın dünyada tartışıyosun benimle. O yüzden tartışılmıyo seninle. Kafana göre bir gerçek yaratıp onun üstünden tartışıyosun, ama bu yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ben zaten o örgütün içinde laz çerkez olmayacağını belirtiyorum.
Sende şimdi aynı şeyi söylüyorsun.
Ama bir yandanda bütün kürtler pkk yandaşı değildir diyorsun.

Yahu gerçekten bu 2 önerme arasında en ufak bir bağlantı kuramıyorum. Bütün kürtler pkk yandaşı değildir diyorum. O örgütün içinde laz çerkez olmayacağına da hemfikirim. Bu 2 olgunun birbirleriyle bi çelişkisi mi var?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Durup dururken "Kürt Sorunu" vardır diyen adam - artık hangi ülke yönlendiriyorsa - kürtleri azdırıyor.

Bu kadar körmüsünüz ya?
Niye iç savaş isteyelim biz.
İç savaş isteyen, ülkeyi kutuplaşmaya götürenler belli.

Bende bunu diyorum zaten ülkedeki pkk sorununu bütün kürtlerin suçuymuş gibi gösteriyorsunuz. İsteyerek olmasada bu yapılan ülkeyi bölmek isteyenlere destektir.

said:
Neden pkk dakilerin hepsi Kürt ?

neden aralarında çerkezi lazı boşnağı yok

Cidden anlamamadım bu soruyu sormaktaki amacını. Kürdistan işci partisi açılımlı, Türkiye sınırları içinde Kürdistan'ı kurmayı hedefliyen bir terör örgütünde ne işi var lazın boşnağın.
Senin burda anlamadığın tek sorun her kürdün pkk'lı olmadığı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
evet bu dediğin doğru ama her pkk lının da kürt olduğu gerçeğini değiştirmiyor benim gözümde.

Ohoo bu ne kadar yanlış, ne kadar saçma bir mantık. O zaman her pkklı aynı zamanda insandır, pkk'ya üye balık, aslan ya da panter olmadığına göre ben insanlardan nefret ediyorum. Olabilir mi böyle bi mantık ya. Ultra saçma ve ırkçı başka bir şey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...