Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leyla Zana : Kürdistanlıyım

Passanger

Öne çıkan mesajlar

said:
nocom burası ülküocakları forumu değil banlanıcak bişey yazmamış karpuz. saçmalamış sadece.

birincisi ben ülkü ocağına takılan, yada onlar gibi düşünen birisi değilim.

ikincisi onun yazdıklarından rahatsız oldum ve şikayetimi belirttim.

üçüncüsü banlanıp banlanmayacağına biz karar veremeyiz değil mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2 tane madagaskarlı olsa madagaskara da mı bok atıcaz

atariz niye atmiyalim.burda yapilanda o degil mi zaten?
tum dunyanın yaptigi o degil mi.
abd de 3 tane musluman kuleleri bombaladi die butun muslumanlara saldirilmadi mi.
benim tek soylemek istedigim, sirf kürtler yok bu işin arkasinda.
cogunluk onlar olabilir.
genelleme yapiliyor ya paso kürt kürt diye onu sevmiyorum.
kullanıcaksanız terör örgütünün adini kullanın
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi PKK lılar Kürt.
Ama Kürtlerin hepsi PKK lı değil.
Türkler PKK lılardan nefret ediyor.
PKK lılar Türklerden nefret ediyor.
Kürtler Türklerden nefret ediyor.
Türkler Kürtlerden nefret ediyor.

???
wtf?

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 18:23 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Neden pkk dakilerin hepsi Kürt ?

neden aralarında çerkezi lazı boşnağı yok.

Bu nasıl bir soru allah aşkına. PKK'nın açılımı Partiya Karkerên Kurdistan yani Kürdistan İşçi Partisi. Ne arasın orda laz, çerkes, boşnak, KÜRDİSTAN işçi partisi adı.

said:
ya sen ne saçmalıyorsun ?

bu ülkenin başına ne geldiyse zaten hep bu hoşgörüsü yüzünden geldi. osuruktan nem kapan dediğin bu yüce TÜRK milleti 35-40 bin şehit verdi !!!

mod arkadaşların bu kişi hakkında gerekenin yapılmasını istiyorum .

Al işte, bu da tipik gaz milliyetçilik yapıp insanları arkasına alan türk insanı. Sen ve senin gibi insanlarla hiç bir şey mantıklı konuşulamaz, çünkü hep aynı. Çok denedim biliyorum. Bir anda "BU ÜLKEEE ŞEHİTLERİMİZİN KANLARIYLAAA" dedin miydi zaten bitmiştir tartışma. Bak laflara bak yüce türk milletiymiş, bi bırak böyle boş milliyetçilik tavırlarını allahasen. Türk milletinin yüceliğine inanmıyorum. Gördüğüm diğer milletler ne kadar yüce ise, türk milleti de aşağı yukarı o kadar yüce. Ha ayrıyeten belirteyim, şehit vermek hoş bir şey değil, çok güzel bir şey gibi yazmışsın da, pek övünülecek bir tarafı yok şehit vermiş olmanın. Keşke hiç şehit vermemiş, kürtlerle barış içinde yaşayabiliyor olsak.

Tişört tartışmasına gelince, tamam tahrik edici bir unsur oluşturmuş olabilir kabul ettim. Ama ne olursa olsun, insan bıçaklamak için geçerli bir neden teşkil ettiğine inanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bak mesajın sag ustunde kırmızı ünlem işareti olur o şekilde şikayet et.
ülkücü gibi yazmışsın bu adamın banlanmasını istemişsin bla bla.

işte sorun da burada. sen beni görmek istediğin şekilde görmüşsün.

her milliyetçi insanın ülkü ocağı forumlarında yazışanlar olmadığı gibi, her kürtünde pkk yı desteklemesi gibi bir şey olamaz.

zaten bu kafada olanlar sayesinde düştüğümüz durum bellidir.

senin gibi alaycı bir şekilde yazı yazmamı istiyorsan, ben kelimeri buraya koyayım sen içlerinden istediğini al kendine göre yorumla. şikayetin nasıl yapıldğını çok iyi bildiğim gibi senden bunun nasıl yapıldığını soran da yok.

din, dil, ırk, cinsiyet konulu konuşmalarda önce karşı tarafa saygın olacak ki bişeyler konuşabilesin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...