geffen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 nocom burası ülküocakları forumu değil banlanıcak bişey yazmamış karpuz. saçmalamış sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: 3 tane türk varsa 300bin kürt var bende aksini iddaa etmedim zaten hehe [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 18:17 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 2 tane madagaskarlı olsa madagaskara da mı bok atıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Ehehe neyse sileyim. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 18:18 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 SUSMA SERDAR SUSMA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: nocom burası ülküocakları forumu değil banlanıcak bişey yazmamış karpuz. saçmalamış sadece. birincisi ben ülkü ocağına takılan, yada onlar gibi düşünen birisi değilim. ikincisi onun yazdıklarından rahatsız oldum ve şikayetimi belirttim. üçüncüsü banlanıp banlanmayacağına biz karar veremeyiz değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: 2 tane madagaskarlı olsa madagaskara da mı bok atıcaz atariz niye atmiyalim.burda yapilanda o degil mi zaten? tum dunyanın yaptigi o degil mi. abd de 3 tane musluman kuleleri bombaladi die butun muslumanlara saldirilmadi mi. benim tek soylemek istedigim, sirf kürtler yok bu işin arkasinda. cogunluk onlar olabilir. genelleme yapiliyor ya paso kürt kürt diye onu sevmiyorum. kullanıcaksanız terör örgütünün adini kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bak mesajın sag ustunde kırmızı ünlem işareti olur o şekilde şikayet et. ülkücü gibi yazmışsın bu adamın banlanmasını istemişsin bla bla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 yahu terör örgünün adı zaten kurdistan işçi partisi la havleee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Pkk Kürt terör örgütüdür. Kabul etsen de,etmesen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ya ona karşı çıkan varr mı? adam pkk sadece kürtlerden oluşmamıştır demiş sadece. ayrıca pkk'nın içinde türklerin bile oldugunu soylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Şimdi PKK lılar Kürt. Ama Kürtlerin hepsi PKK lı değil. Türkler PKK lılardan nefret ediyor. PKK lılar Türklerden nefret ediyor. Kürtler Türklerden nefret ediyor. Türkler Kürtlerden nefret ediyor. ??? wtf? [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 18:23 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: yahu terör örgünün adı zaten kurdistan işçi partisi la havleee tamam ozaman butun muslumanlarda terörist. kuleleri bombalayanlarda terör eylemi yapanlarda müslüman bilmemne partisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 pkk kürt terör örgütüdür..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 @ged lol ne alaka [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 18:25 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 kel alaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 hoopp kurtlere laff yok !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ONURLU OYLAR AKP'YE! De mi kanka? İstikrarın devamı için... Birlik olalım gençler. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 18:27 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: Neden pkk dakilerin hepsi Kürt ? neden aralarında çerkezi lazı boşnağı yok. Bu nasıl bir soru allah aşkına. PKK'nın açılımı Partiya Karkerên Kurdistan yani Kürdistan İşçi Partisi. Ne arasın orda laz, çerkes, boşnak, KÜRDİSTAN işçi partisi adı. said: ya sen ne saçmalıyorsun ? bu ülkenin başına ne geldiyse zaten hep bu hoşgörüsü yüzünden geldi. osuruktan nem kapan dediğin bu yüce TÜRK milleti 35-40 bin şehit verdi !!! mod arkadaşların bu kişi hakkında gerekenin yapılmasını istiyorum . Al işte, bu da tipik gaz milliyetçilik yapıp insanları arkasına alan türk insanı. Sen ve senin gibi insanlarla hiç bir şey mantıklı konuşulamaz, çünkü hep aynı. Çok denedim biliyorum. Bir anda "BU ÜLKEEE ŞEHİTLERİMİZİN KANLARIYLAAA" dedin miydi zaten bitmiştir tartışma. Bak laflara bak yüce türk milletiymiş, bi bırak böyle boş milliyetçilik tavırlarını allahasen. Türk milletinin yüceliğine inanmıyorum. Gördüğüm diğer milletler ne kadar yüce ise, türk milleti de aşağı yukarı o kadar yüce. Ha ayrıyeten belirteyim, şehit vermek hoş bir şey değil, çok güzel bir şey gibi yazmışsın da, pek övünülecek bir tarafı yok şehit vermiş olmanın. Keşke hiç şehit vermemiş, kürtlerle barış içinde yaşayabiliyor olsak. Tişört tartışmasına gelince, tamam tahrik edici bir unsur oluşturmuş olabilir kabul ettim. Ama ne olursa olsun, insan bıçaklamak için geçerli bir neden teşkil ettiğine inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 2 türk gay sevişti o zaman bütün türkiye gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: pkk'nın içinde türk de var. blackchaos saçmalıyorsun. esas sen saçmalıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 301 den yargılanmani taleb ediyorum ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: 2 türk gay sevişti o zaman bütün türkiye gay sizin mantiginizla öyle. oyunu öyle oynuyoruz burda zaten.sevindim kabul etmene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: bak mesajın sag ustunde kırmızı ünlem işareti olur o şekilde şikayet et. ülkücü gibi yazmışsın bu adamın banlanmasını istemişsin bla bla. işte sorun da burada. sen beni görmek istediğin şekilde görmüşsün. her milliyetçi insanın ülkü ocağı forumlarında yazışanlar olmadığı gibi, her kürtünde pkk yı desteklemesi gibi bir şey olamaz. zaten bu kafada olanlar sayesinde düştüğümüz durum bellidir. senin gibi alaycı bir şekilde yazı yazmamı istiyorsan, ben kelimeri buraya koyayım sen içlerinden istediğini al kendine göre yorumla. şikayetin nasıl yapıldğını çok iyi bildiğim gibi senden bunun nasıl yapıldığını soran da yok. din, dil, ırk, cinsiyet konulu konuşmalarda önce karşı tarafa saygın olacak ki bişeyler konuşabilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 madem öyle neden hep güneydoğudaki belediye başkanları vs vs vs pkklı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar