Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leyla Zana : Kürdistanlıyım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tabiki bıçaklanmamalı ama sen türkiye de ne mutlu türküm diyene dedin diye hastanelik ediliyorsan, bölücülükle bebek öldürenlerin köpekliğini yapan adamın dayak yemesine hiç laf edemezsin. artık ne gibi çıkarın var bunları savunmakla bilemem.
Mesaj tarihi:
belli zaten para verdikleri.

kusura bakmayın benim mantığım almıyor kürtleri savunmayı

Bunca yapılana rağmen hala haklı bulunuyorsa hala yaratmış oldukları terör gözler önüne serilince salak saçma duygu sömürüsü oluyorsa
söylenecek söz kalmıyor artık ..

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 18:02 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Kürtleri savunduğum yok. Sadece tek taraflı bakmayın olaylara. Adamların gözünden de bakabilin biraz. Bi de şöyle yanlış anladığınız bir kısım var, tüm kürtler hep birlikte düşünüp hep birlikte hareket etmiyorlar. Sen hala gelip de "kürtleri savunmak" gibi komik bi laf ediyosun. Ben sadece mağdur olan kürtleri savunuyorum, çünkü arada onlar da kaynıyor ve o arada kaynayanların çoğunluğu oluşturduğunu düşünüyorum. Düşünsene, annen kürt, sen kürt, baban kürt, evde kürtçe konuşuyorsunuz, ama sokakta yasak konuşmanız. Böyle bir baskı altında yaşamak ister miydin? Bir düşün...
Mesaj tarihi:
haklı oldukları konular da var. ana diliyle yayına falan karşı değilim ben. serbest olsa izlemicekler bile. kürtçe radyo yasakken deli gibi dinlenirdi şimdi serbestken sallayan yok.
ama diğer türlü moronluklarına odunla dalasım geliyor.
Mesaj tarihi:
O zaman bu ülkede bir takımın tezahuratını yaptığı için öldürülen insanlarda var diyip kürt milletine mal etmemeniz lazımdı. Gerçi olayı kürtlerin değil pkk yandaşlarının yaptığını bildiğiniz halde bunu yapıyorsunuz.

Türkiye'de çıkabilecek olası bir iç savaşı pkklılardan daha çok istiyorsunuz. Bir arada yaşamaktan çok uzak bir ülkeyiz sanırım.
Mesaj tarihi:
Evet ben faşistim.
Kesecem bütün Rumları, Kürtleri katanalarımla.
Hobarey!!!

Durup dururken "Kürt Sorunu" vardır diyen adam - artık hangi ülke yönlendiriyorsa - kürtleri azdırıyor.

Bu kadar körmüsünüz ya?
Niye iç savaş isteyelim biz.
İç savaş isteyen, ülkeyi kutuplaşmaya götürenler belli.

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 18:09 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:

Neden pkk dakilerin hepsi Kürt ?

neden aralarında çerkezi lazı boşnağı yok

terör örgütüne üye turk militanlarda var.

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 18:09 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bir arada yasamanin ne faydasini gorduk

arabesk muzik ile lahmacun

ha kapkakaccilar tienrciler zorla dilendirilenler 30 cocu kyapip istanbula salan akdrolu dilendiren tipler vs vs vs

simdiye kadar bir kurt cikip kendi dilinde yada kurtce ben PKK dan nefret ediyoru mdefolup gidin dedimi?
ben kurtum PKK dan tiksiniyorum ve meclise girmek istiyorum dedimi?

hayir apo lider bjork djork jsuptarjios apoooo
modunda takiliyorlar

hepsi boel degil cok kral kurt arkadaslarimda var ama asil PKK yuzunden ezilen normal kurtler yuakrdaki ornekteki gibi
devlet krumak istiyen anasinida alip gitsin irak a suriyeye iran a tipki seriatcialri iran a yolladigimiz gibi
Mesaj tarihi:
said:
yok.

sana yok asil.
git terör koguslarina bak bakalim var mi yok mu.
ne şekilde inanip gitmiş olmalari beni bağlamaz ama var oldugu bir gerçek.
Mesaj tarihi:
said:
Ya ne tahriği. tişört ya. Ha bi de tişört bir müzisyenin tişörtü, biji kürdistan yazıyo olsa üstünde apo falan olsa hadi bi derece. Böyle osuruktan nem kapan bir millet olabilir mi...

ya sen ne saçmalıyorsun ?

bu ülkenin başına ne geldiyse zaten hep bu hoşgörüsü yüzünden geldi. osuruktan nem kapan dediğin bu yüce TÜRK milleti 35-40 bin şehit verdi !!!

mod arkadaşların bu kişi hakkında gerekenin yapılmasını istiyorum .
  • Yeni Oluştur...