Masticore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bi ss koyda gidem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Valla o bilgisayarda olması lazım, 3. katta en sağda boss odasında. Sen onu biraz daha kurcala bence. Oynayalı çok zaman oldu ama orda katakulli hatırlamıyorum. Bide gimlinin dediğini deniyebilirsin, vault15ten 4 5 sektör batıda vault 13 var, haritada direk ilerleyerek görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Galiba bug oldu ya bilgisayardan cıkımyor vault 13 ama vault Map i 10000 altına satın almayı başardım (sonra geri çaldım :p) . Anlamadığım birşey daha var Gruba neden 1 kişiden fazlasını ekleyemiyorum. En fazla 1 kişi alabiliyorum yanıma . Teklif yaptığın adam çok kalabalıksınız diyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Karizman yetmiyordur. Sanırım gruba alabileceğin insan sayısı cha/2. 3 falan mı verdin karizmaya? Bide magnetic personality gibi bi perk olması lazım, o da 1 arttırıyor companion sayısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 evet malesef öyle bir hata yapmışım charisma 3 . Arttırabilirmiyim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Charisma arttıran implant yok galiba oyunda ama yine perk vererek arttırabilirsin, her stat için perk var. Da harcama ona, gayet gereksiz. Zaten npcler o kadar önemli değil sulik olsun yanında damage için yetiyor heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 hamallığa yarıyorlar ya :) . Sulik i geride biraktık yaw . Vault city de kaldı . Vic le geziyorum repair e yarıyor. Yalnız çok cabuk eziliyorlar. Hiç girmeseler combata daha iyi . Armor giydirilmiyormu bunlara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 giydiriyon tabiki combatta best armor seç war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 combata tıklıyorum tamamen boş bir ekran cıkıyor hiç birşey yapamıyosun ve sadece esc. tusuna basarak çıkabiliyorum. Tabi bu bahsettiğim Macosx. versiyonu için diğer versiyonlarda nasıl bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Ahah ne biçim bug o be adamların combat davranışlarını bile ayarlıyamıyorsan tam işkencedir. Sniper ol, dibine dal vs. bir sürü farklı npc davranışı var o menüde. Sen bence patch falan ara oyuna, illaki düzeltmişlerdir. Ama pc de bile bazen saveler bozulabiliyordu patchle, önce bi yerde yedekle en son saveini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Zaten patchli oynuyorum . Macosx te oyun çalıştı ya bunada şükür :) . Military ye girdimde burdaki mutantlar beni haşlıyo yaw. Charismamızın düşüklüğü yüzünden Marcus'u da alamadım guruba . Sağlam silah kullanan bi ben varım. Şimdi bayağı bi skill biriktirdim (80 fln). Ne gitsem karar veremiyorum small guns skill'im 132. Big ve energy'ye ise hiç vermedim. küçük gitmeye devammı ediyim yoksa energy filanmi gitsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 str az ise hic energy e verme. Aslinda small guns'i 150 yap kafi. Gauss pistol cikiyor military base'de son katta; ben onunla laylay lom bitirdim oyunu. Ki chr'mam 1 di. ben de finesse vardi; ve de fast shot vardi oraya geldigimde. Elimde de pc90 mi ne oyle bir pistol vardi; 2ap her atisi 5 kere ates edebiliyordum. Kiritik vurus yakalam sansim da %28 seviyelerindeydi; mutantlar yakalasamadan delik desik oluyorlardi. Sonra gauss pistol alip uzerine sniper aldiktan sonra oyun saka oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 speech ile science arasında dağıt, artarsa steal'a ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ya arkadaşlar hortlattım konuyu kusra bakmayın ama bişey sormak istiyorum şimdi ben tekrardan başladım oyuna falan level 13 oldu karakter mis gibi gidiyorum ama çok aklıma takıldı, biyerde okumuştum doctor skill i ile modification tarzı (+ stat) bi olaylar oluyomuş yanlış bilmiyosam (90dan fazlaysa bunu vault citydeki vaultun girişteki bilgisayarda öğrenebiliyomuşuz). şimdi soracağım şey şu oluyo, değer mi? o kadar skill i doctora vermek yerine daha yararlı şeyler yapabilirim tabi ama güzel ekstralar açıyosa (çok über şeyler olmayıp da eğlencelik seçenekler de olabilir (vault citydeki yine aynı yerdeki kadın doktorla hamilelik üzerine muhabbetler falan veya new renoda bi mafya babasından aldıım bi çifliğe delivery questinde çiflikteki doktordan aldığın pass falan)). sonuçta sırf bu ikisi veya ekstra bitane daha falan varsa kastığıma değmez ama varsa düzgün atıları yol gösterin bana(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/6335899.stm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Stat bonuslar skill istemiyor. 75% gibi bir doctor skilliyle oyundaki alakalı neredeyse herşeyi yapabilirsin diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar