Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lens hakkında bir kaç soru...

Soulbringer

Öne çıkan mesajlar

Ya biliyorum çok abes bir konu sunuyorum ama gerçekten aklıma takıldı.Ben lensleri hiç sevmem tanrıya şükür güzel gözlerim vardır ama şu lens beni aldı benden yani bu lensi bana türkiyede bulabilme şansımın yüzdesi kaç söyliyebilirmisiniz

http://www.9mmsfx.com/lenses.htm

Şu FOsforlu olan...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make His way home
....................................................
Sosyal ağlarda paylaş

sitedeki lenslere bende hasta oldum manyak şeyler war ama türkiyede o tarz lens yok,bulamassın yani kimse getirmez!

order yapıcaksın mecburen...[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi
[b]

Sosyal ağlarda paylaş

Silthanas peki bunlar günlük takılabiliyor mu yani bildiğimiz lens gibi yoksa saatlik falan mı oluyor?[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
Sosyal ağlarda paylaş

fiyatları 200 dolar civarı olduğu için günlük olduğunu hiç zannetmiyorum:)[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi
[b]

Sosyal ağlarda paylaş

bence asıl onları alıp sokağa çokmak mütiş olur hele türkiyede çekicen siyahları :)[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi
[b]

Sosyal ağlarda paylaş

Peki ben getirteceğim fotoları çektirir yollarım.Sır kalsın aramızda ben fotoğraf çok az çektiririm de ;)

Neyse ciddi ciddi getirticeğim şu fosforlu olanı :D[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
Sosyal ağlarda paylaş

Ankarada oturuyorum da Ankara gibi bir yerde sizce öğlen saatinde bunları takmak linç edilmeme sebeb verir mi?[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
Sosyal ağlarda paylaş

ewet param olsa onlara yatıra bilirim cargo ücreti ne kadar?[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi
[b]

Sosyal ağlarda paylaş

hıhmm yani böyle club ortamlarında yada tatil de felan mı taksakki ne yapsak şimdi tırstım biraz aslında ya keşke biraz daha avrupai düşünseler pufff :([hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler ben daha az dikkat çeken şu louis olandan felan alayım en iyisi ;)[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...