Clubber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 hayatımda ilk defa yalan söyledim vicdan azabından geberiyorum...çokta büük bişi diil...sadece gitmediim bi yere gitmişim gibi konuştm ama ilk olunca koyuyor...ama çevremdekiler yalan söylememe çok zorladı istemezdm bnde...sizce ne yapmalıyım...çokmu takıyorum kafama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ilk yalan mı? yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 İlk yalan? Kaç yaşındasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 pembe yalanlar bunlar.yalansız olmaz.kimsey çok kötü durumda bırakmadıkça bir sorun yok yalandan kimse ölmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 imzana bakinca, kendinle celistigini gördüm ^^ bi daha bak imzana, kendin de biliyorsun cevabini. there's nothing to be afraid of brotha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 aha bi yalan daha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 19 yaş =) cidden dürüsttüm hep yani böle kötü hissettim kendimi...yani ders konusunda yalan söledm elbet ama işte bu farklı oldu biras =) ama içimi rahatlattınz saolun =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 aklima Friedrich Nietzsche'nin bi lafi geldi. ''He who cannot lie does not know what the truth is.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 eet mantıklı aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 boşveeeeeeeeeeeeeeeer yaşamana bak. yalan söylemeden yaşayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 saolun arkadaşlar...içim rahatladı walla...işte pişmanlk duyuyo insan :D arkadşmda dioki "dua oku geçer" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 içini rahatlatacaksa bende bugün yalan söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bence bu baslıgı acarak ıkıncıden fazlayıda soylemıs oldun..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 yalan iyidir arada hayata ekşın katar. senaryo yeteneğin gelişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ne war bu başlkta bşka yalan..ilk yalanım dedim omu =)...neyse ya rahatladm artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bişey olmaz ya takma bu kadar. yalan söyleye söyleye öğrenirsin söylememen gerektiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 said: hayatımda ilk defa yalan söyledim bu da hayatının 2. yalanı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ciddi olarak...ders konusunda söledm de o yalan sayılmaz =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 yalan sayılmaz dedin 3 etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 alla alla =)) neyse tam rahtalamşken gelemyn üstüme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 hiç de rahat değilsin ayrıca üstüne falan gelmiyoruz açıldın sen iyice 5 oldu bak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 uehuehuehue yeter nan :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 yalan böyle işte, insan bi başladımı sonu gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 öeh ilk yalan bence bu ilk yalanın olmadığı için otomatikman 6 oluyor :) bu devirde bu dürüstlük iyi hayatta kalabilmişsin şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 arkadaşım yalanın pembesi moru olur mu? beyaz yalan diyoruz biz ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar