Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Willowglass

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Müzik başta basit gibi geliyor ama dinledikçe içine gömülüyorsunuz. Bir New Age havası var ama jazz'dan da uzak değil. Çok dinlendirici bir albüm - güzel bir sürpriz oldu benim için. Kesinlikle sert değil ama sıkıcı olmayacak kadar bir enerjiye de sahip.

Şiddetle tavsiye ediyorum. Kesinlikle pişman olmazsınız.

Bir ilk albüm bu arada. Andrew Marshall'ın yeni çalışmalarını merakla bekliyorum.

Download

Tracklisting:
1. Peace (1:28)
2. Remembering (8:36)
3. Garden (8:17)
4. Interlude No. 1 (1:38)
5. Tower Of The King's Daughter (7:11)
6. Summer's Lease (0:18)
7. Into The Chase (4:30)
8. A Blinding Light (6:38)
9. Waking The Angels (5:46)
10. The End (1:45)

Total Time: 46:07

Line-Up:
- Andrew Marshall / electric & acoustic guitars, 12-string guitar, classical guitar, bass, keyboards, flute and some drums
- Dave Brightman / drums
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Şu anda adamdan çok büyük beklentilerim var. Kaç tane böyle korkunç beklentilerle alıp hüsrana uğradığım ikinci albüm oldu sayısını unuttum. Umarım yine öyle olmaz.
Mesaj tarihi:
başka bi başlık açmak istemedim, şunu bir dinleyin.
güzel bir new age/pop kompozisyonu, 1.32 de başlayan saksafon solosu da süper. şarkı litvanyaca, eurovisionda yarıştı, eurovision için bir kaç gömlek üst şarkı. bütçe kısıtlılığından dolayı adam gibi bir kareografi falan da yapılmadı. 23 ülkeden 20. oldu.
http://youtube.com/watch?v=31_02l3jqTY

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 11:41 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bir eurovision takipçisi olarak söyleyebilirim ki, (tüm yılların şarkılarını dinlemiş olarak) ale jestem benim top50 listemde yer alır. istanbula gelmişti geçen yıllarda. daha güzelleşmiş olarak.
  • Yeni Oluştur...