calimero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 vakti zamanında izlediğim nadir türk dizilerinden biri. bence mükemmel bir aşk hikayesi. oyunculuklar çok gerçekçi, sahte değil yani. bir de acaip iç acıtan aşklar var dizide. 12 bölüm sürmüştü tadı damağımızda kalmıştı. başrollerde mehmet kurtuluş, ceyda düvenci ve mehmet günsur var. ceyda düvenci' ye de ayrı bi hasta olmuştum o dizide ve sonrasında. gece 04.00 civarı tekrarları var bugünlerde. gerçi 6. bölüme geldi bile ben yazana kadar ya neyse ben yine de başlığı açayım, benden çıksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 aa evet çok güzel diziydi, haber verdiğin için saol=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mustafa alabora - mehmet ali alabora - ışık yenersu ve serhat tutumluer i de unutmamak gerek. Harika bir diziydi.Ama işte tv izleyicileri kaldıramıyor bu diziyi.Çünkü terör yok duygu sömürüsü yok.Tertemiz bir aşk hikayesi. bu yüzdende devamı gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bende izliyorum 3.30 gibi filan nezaman açsam var gece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 güzel diziler harcanıyor hep böyle = böyle izlerken birde yayından kaldırılması çok koyuyor be, fena olanda o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 upp. yeniden başladı. gece saat 4.00 sularında başlıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar