Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 avrupadaki her ülke köküne kadar milliyetçi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Bu ülkede Kürt sorunu yok mudur? Hmm, tabii. Kara basınca çıkan kart-kurt sesleri sorunu vardır. Dağ Türkleri sorunu vardır. PKK sorunu vardır, Kürt sorunu yoktur demek aslında "Ben tarih okumadım, ama her gün Hürriyet okuyorum, hem güzel promosyonu var Ayşegül serisi fln" demektir. Bu ülkede son derece ciddi bir Kürt sorunu vardır ve çözümsüzlüğü bildiğimiz anlamda ülkenin sonunu getirme potansiyeline sahiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 kim kimin sonunu getiriyormuş yahu.. o kadar da uzun kollu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ülkenin sonumu pff başımızda her zaman rte gıbıler olmayacak. Bizlerin kardeş olduğumuzu birlerinin oyunlar oynadığını anlatacak. Kabul etmeyenleri bir güzel hizaya sokacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Hayır, haksızsın. Ve sana laflar hazırladım: Senin söylediğinin aksine Amerika Birleşik Devletleri bu örneğin birkaç sebepten ötürü dışında tutulabilir. Eski çekirdek tabir edilen Avrupa ülkeleri aşamalı olarak İkinci Dünya Savaşı sonrası demokratik-birey odaklı devlet modellerine geçiş yapmışlardır. ABD'nin tam anlamıyla birey odaklı olduğunu söylemek biraz zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 4. Reich kurulsun ak [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 20:36 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Akp hakkında tek bir sözüm olucak, What goes up, must/shall come down. (Türkçesi: Yukarı çıkan herşey, aşağıya iner.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Bildiğimiz anlamda ülke dedim. Topraklarının bir kısmını kaybetmiş bir Türkiye Cumhuriyeti herhalde bildiğimiz anlamda ülkemiz olamaz, değil mi? Anlatarak birşey elde etmeniz mümkün değildir. Hatta sizin anlatma dediğiniz yaklaşım, asimilasyon olarak değerlendirilir bazıları tarafından. İcraat gerekiyor. (İcraat derken soykırım ya da askeri harekat kastetmiyorum, problemin köklerine inilmeli, problemin ortaya çıkaran etkenler ortadan kaldırılmalı diyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 AKP'nin yine tek başına hükümet kuracağını tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 silencer, devlet modelleri olarak tam olarak ne kastediyorsun anlamadım, ben insanlardan bahsediyordum. yani halk milliyetçi, hatta ötesi almanyada falan bundeslandlar kendi regionlarını kalkındırmak için kasıp region milliyetçiliği yapıyolar hehe. mesela köln de köln birası içilir diye artistlik yapan barmenler varmış doggy nin dediğine göre. onun dışında yine insanların mentalitesi olarak amerika, dünya üzerindeki her yerden daha bi bireyciliğe önem verir kesinlikle. bireyin çıkarından bahsediyorum ama, insanların eşitliği ve değerleri falan değil. direk benim olsun daha çok param olsun mantığı. devlet düzeni ne olursa olsun toplumlar milliyetçi buralarda bilmiyorum ne diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Hitler was a sensitive man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 hani almanyanın federal cumhuriyet olmasını falan daha bi bireyci görüosan ok de, insanlar gayet milliyetçi yani diyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Birey odaklı devlet derken, Rand'ın objektivizmini kastetmiyordum. Bireycilik ayrı bir kavram. Birey odaklı devlet modelinde devlet, tüm gücü ve varlığı ile vatandaşlarını oluşturan bireyler için vardır. Devletin varlığının temeli bireylerin refahıdır. Devlet, bireyin hizmetindedir. Ulus-devletler ise böyle değiller. Genelde bu modelde bireyler devletin çıkarı için önemlidirler. Birey, devletin hizmetindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Ayrıca; senin kastettiğin milliyetçilik ile bizdeki milliyetçilik de izah etmeye çalıştığım dönem farkı nedeniyle farklıdırlar. Bavyera sorunu var mı Federal Almanya'nın? : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 OF KOURS HE IS!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Biz Sly ile beraber "Kavgamiz" i yazmaya karar verdik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 adolf armani mankenliği yaparkene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 anladım simdi demek istediğini, bi bakıma demir perdenin de tersi gibi bir durum dediğin. kk dir, bavyerayla ilgili sorunu var mı almanyanın ? olmaz mı. ne konuştukları anlaşılmıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Daha ziyade Emo duruşu sergiliyor o resimde. Aşağı yukarı onu kastediyorum Sly, Bavyera'ya tahammül etmelerinin tek nedeninin mühendislikleri olduğunu duymuştum haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar