Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 benide arasalar ya kufur ederdim stres atardım kendimii tatmin ederdim .. =) ödemeli attı guseldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 first lady emine bana msj atmış :( duymadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 beni çaldırdı, ben aradım, herkesi aramaktan kontoru bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Kısa msj: Nbrbntyypyrnsızınoryamıtıngegelıoyorum. senıdebeklıyorumgelmezsenkuserımkib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 said: Kithnos üye § 19 Temmuz 2007, Perşembe - 14:46 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Edemezsin,etsen de kazanamazsin,kazansan da aslinda kaybetmissindir... ( bkz, gercek bilgi yoktur,olsa da bilinmez,bilinse de aktarilamaz :) ) Sen kendini demokratik,sosyal bir hukuk devletinde sandin galiba... -------------------------------------------------------------------------------- iel 2006 http://rapidshare.com/users/ZJ49ID Pardon ya, öyle sandım kusra bakma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar