Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Yıllardır çektiğim bir illet. Anne babama anlattığımda bana deli muamelesi yapıyolardı. Yıllar sonra nette gösterdiğimde kendilerine, apışıp kalmışlardı. Şu an genelde bacaklarda olmasına rağmen, sağ kolumda başlamış bulunmakta. Kesin şu kolumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 şöyle ki, yatağa yattığında başgösterir. ayağında başlar, ağrı desen değil, uyuşma desen değil, garip bir şey. ayağını sürekli oynatmak zorunda kalırsın. hareketsiz tutmaya çalıştığında patlayacak gibi olur ayağın. kötü bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 off geçmiş olsun tahmin edebiliyorum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Ailende başka kimse de yok mu o tür bi durum? Tedavisi yok mu ayrıca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 okuduğum kaynaklarda genetik diyorlar ama alakası yok. tedavisi ise pek yok sanırım. doktora gittim, bilgisayar başında çok oturuyosun sanırım dedi. başka açıklaması yok bıdıbıdı etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bende de var o bilgisayar'dan oluyor sanırım şuan bunu yazarken bile sürekli bacaklarımı oynatıyorum durduramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 biliyorum onu sebebi sanırım asırı yorgunluk stres falan rezalet birşey arada bana da oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ben başta romatizmadan şüphelenmiştim çünkü soğuk havalarda yağmur yağdığında falan ağrıyordu. ama romatizma ile alakası yok dedi doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bende 12-13 yaşından beri var. nedeni bilinmiyor ve tedavisi yok.. stres ,vitamin eksikliği gibi şeyler etkili olabiliyormuş ama ömür boyu sürmesi yüksek ihtimal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 e boşuna böyle başlık açmadık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 o farklı yahu. durup durmadık yerde sallamak farklı bu farklı. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bugün aynısını ekşi sözlükte gördüm aha dedim yıllardır aradığım şeyin adı.. eskiden çok olurdu böyle gece yatağa yatardım uykum var.. yatağa yattıktan iki dakka sonra ayaklarımı koyacak yer bulamaz sürekli oynatır içimde sonsuz bir koşma isteğiyle zamanın bir an önce geçmesini ve bayılıp uyumayı dilerdim. allah muhafaza tekrar başıma gelmesin tütütütü çok fena bişi ya sabaha kadar uyutmazdı bazen hala oluyor ama geçiyor akupunkturla kalıcı tedavisi var diyorlar ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ya bu arada bilmeyenler böyle deli manyak sapıklık derecesinde hiperaktivite gibi düşünmesinler olayı. sanki böyle bacaklarda kan dolaşımı aşırı hızlanmış gibi, 10-15 saniyede bir bacakların yerini değiştirmek yani.. bazen bilgisayar başında da olduğu oluyor.. bacak sallama alışkanlığım yok ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 aynen öyle. ben de ilk ekşide görüp aha bu demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkleee Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Aynısı bendede var yaw online oyuna başlayınca oluştu bu stresten sanırım dalıp gidiyorum ayak otomatik sallanmaya başlıyo öyle.Tuhaf bişi tabi insan tırsıyo bazen kendinden o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Yabancı el sendromundan kötü olucagını zannetmiorum ama ginede geçmiş olsun. Psikolojikt,r, fizik tedavidir yada normal bir tedavisi yok mu ayıptır sorması (Gece gece aryaacak enerjim kalmadı kusruma bakma) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 genetikmiş sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Abi ben uyurken ayak ayak üstüne atarak yatıyorum bu caizmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 gece uyanırsan yatağın yanında bir arkadaşının oturan hayaletini görürsün öyle uyursan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bende uyuşma falan olmuo.ama bacak değil de ayaklarımı hareket ettiremezsem uyuyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ben de hareket ederken uyuyamıyorum geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 genetik değil yahu. bizim ailede kimsede yok. dün gece zaten sağ kolumda gösterdi kendisini, uyumak nedir bilmiyorum son bi kaç gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Bütün pati hastalıklı çıktı ekiekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 olm mirac genetik falan değildir annenle kardesin gayet normal insanlar babanı görmedim gerci ama kopukluk sende bence psikolojikte olabilir stresten mesela öss tercih falan stres yaptın ya o bakımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar