sgecca Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Arkadaşlar bir süredir sgecca olarak aktif şekilde yürüttüğüm bütün işlerden istifa ettim ve characterimi komple sildim. Bundan sonra elimde sadece kılıçla göreceğiniz Qi-Gonn Gijinn oldum herkese hayırlı olsun!!![hline]Sgecca-Wookiee-Commando-Medic-Smuggler-Pistoleer Spy Network-Instructor Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 /whisper dostlar maalesef Sgecca'yı kaybettik. Oyundaki buglardan ve son gelen ve 1 gün süren update den sonra cinnet geçiren sgecca, kendini Qui Gon Jinn sanıyor. Dün akşam Revhas'la ikimiz Sgecca'yı gördük, kendisi avare avare dolaşıp elinde Light saber sandığı kasaturayı millete sallıyodu. Hatta bi ara cantina'ya girip barda içki içen npc'lerin elini kolunu kesmeye çalıştığını da duydum. Cantinadan atılırken "You don't know the power of the light side!!!" diyomuş... Ses etmeyin, biz onu jedi olarak görelim... Dostum Sgecca, yeni açılan Jedi slotun için seni tebrik ederim... Kahverengi Jedi cübben hediye olarak benden... Benim slot da açılınca beni padawan'ın olarak alırsın di mi? Ben de ismimi Oobee 1 Kneeobi yaparım... :-P Revhas da Babakin Skyscraper olur...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Babakin :D[hline]youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 cedi slotun açıldı galiba :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ya komik bisi dicem ben de ruyamda jedi slotunun acildigini gordum.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Ben de baya bi önce mount olayını görmüştüm rüyamda, millet ata falan biniyodu... :)[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 harbi jedi slot u mu açıldı[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 said: unity100, 10 October 2003 14:25 tarihinde demiş ki: ya komik bisi dicem ben de ruyamda jedi slotunun acildigini gordum. rüyalar tersine çıkarmış :) sen unut artık slotu[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 yok olm bende ruya ne ise aynen oyle oluyor. 24 saatlik yayin programi olan bir tvde 30 dakikalik kisa bir dizi gibi araya sokulup gosterildi bana uyurken.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 harbi acıldımı jedi slot bi ciddi söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Hm?Açıldı mı? :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar