Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sgecca'dan Veda!!!

sgecca

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bir süredir sgecca olarak aktif şekilde yürüttüğüm bütün işlerden istifa ettim ve characterimi komple sildim. Bundan sonra elimde sadece kılıçla göreceğiniz Qi-Gonn Gijinn oldum herkese hayırlı olsun!!![hline]Sgecca-Wookiee-Commando-Medic-Smuggler-Pistoleer
Spy Network-Instructor
Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

/whisper dostlar maalesef Sgecca'yı kaybettik. Oyundaki buglardan ve son gelen ve 1 gün süren update den sonra cinnet geçiren sgecca, kendini Qui Gon Jinn sanıyor. Dün akşam Revhas'la ikimiz Sgecca'yı gördük, kendisi avare avare dolaşıp elinde Light saber sandığı kasaturayı millete sallıyodu. Hatta bi ara cantina'ya girip barda içki içen npc'lerin elini kolunu kesmeye çalıştığını da duydum. Cantinadan atılırken "You don't know the power of the light side!!!" diyomuş... Ses etmeyin, biz onu jedi olarak görelim...

Dostum Sgecca, yeni açılan Jedi slotun için seni tebrik ederim... Kahverengi Jedi cübben hediye olarak benden... Benim slot da açılınca beni padawan'ın olarak alırsın di mi? Ben de ismimi Oobee 1 Kneeobi yaparım... :-P Revhas da Babakin Skyscraper olur...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...